- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizkiAyrı eve çık kendi soğuktan donsun tek başına.
Dedi kac defa dedi neler neler dedi cik o zaman topla,pilini pirtini git hic,umrumda olmaz dedi annesi diyorum ya oglum olmasa hic sknti degil disardada yasarim ama hemen hastalaniyo neymis erkek cocuklari sicagi sevmezmis soguga alissinmis sacmaliga bakRuh hastası mı kendileri ???
Eşine havale et .
Öyle uzaktan ben öderim açın demekle olmaz bu işler .
Ya kalorifer bir daha kapanmayacak , fatura lafı da duymayacağım desin .
Desin yani... demeden olmuyor bu işler
Esim benim sanayide calistgi icin hergn banyo yapmak zorunda simsiyah geliyo eve yikaniyo diye bagriniyo suyu cok akitiyomus bilmem ne iyice sinirlerm bozulmaya basladi eve cikmamaz,imkansiz benim calismamida istemiyoSoba açtırtmayan kadının sofrasına nasıl oturuyorsunuz.
Bu kadın ilerde demesin mi birlikte olmayın su parası gidiyor.
Topukla kaç. Ev aramaya başla.
Bu daha hicbisey degil ne annelik yapmislar ne babalik diyorum baska ise gir ama istemiyo bayram harcligi verdi bayramda onu gecen haftaki haftalgndan kesti fazla vermis diye 100 tl aldi gecen hafta bende 50 tl kenara koydum 50 tlyle idare ettikYa bu devrde 200 tl haftalık nedır esın cıksın baska bı ıse gıtsın benım 17 yaşında yıgenım meslek ogrenıyor o bıle daha fazla haftalık alıyor bu ınsanlarda nasıl bı vıcdan var kendı ogluna bunu yaparmı ya !!! al oglum dukkanı işlet ben emeklı olayım dıyecegı yerde su yapılana bak hayret ettım dgrusu
Kocan babasının yanından çıksın başka işe girsin belki daha fazla para alırEsim benim sanayide calistgi icin hergn banyo yapmak zorunda simsiyah geliyo eve yikaniyo diye bagriniyo suyu cok akitiyomus bilmem ne iyice sinirlerm bozulmaya basladi eve cikmamaz,imkansiz benim calismamida istemiyo
Soyledim hatta bi adam yanina cagirmis calismak icin esimide seviyo gel haftalik 600 tl vericem demis ama esim istemiyo anlatmaya calisyorum durumu soyluyorumda olmuyo diye ama dinlemiyoKocan babasının yanından çıksın başka işe girsin belki daha fazla para alır
yazık günah ya çocuğa acımıyor mu eşin açsın sen karışma hasta olur Allah korusunKizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Gecen sene annemde kaldik anneme yakiniz asla bikere lafini yapmadi esimede bakti banada cocugumu gece o yanina aliyodu bakiyodu emzirmem gerktiginde telefonum yastgin altindydi ariyodu emziryodum tekrar yatmaya gidiyodum hamileyken sabah erkenden kalkip kahvalto hazirlardm evi temizlerdm yemek yapardim cocuk oldugundan yapamiyorum hele simdi hic durmuyo bi is yapamiyorum ugrasmaktan neymis,cok pusurmusum ogluna baska kadin alicakmis yaptiklrimi hic gormedniz yapamadiklarmi goruyosunuz dedim gulmeye basladikayınvalidene sinir oldum.ne kötü bir babanneymiş,torununuda mı düşünmüyor,hasta olur diye?
anneniz yakın değil mi?soğuk havalarda gidin orada kalın,eşiniz tepki gösterirse,söylersiniz çocuk üşüyor diye.ya da kendi odanız küçük bir soba kurun,elektirikli ısıtıcı alın.eşiniz bir çözüm bulsun.
ailesinin geçimini sağlayamayacak adamlar da bi zahmet evlenmesin,ya da ayakları üstünde durmadan,çocuk yapmasın .
Yok kuzum ne yanlis anlamasi ne desenoz haklisiniz ama esimin evlenmeden once baya bi geliri cardi evlenmeden once taki paralaryla ev alicaklar diye lonusuldu takilar takildi paralaar toplandi esimin paralari nereye gitti,hic,gormedik bile benim altonlarim dugunde calindi 1 milyar paramiz vardi oda oyle boyle bittiYanlış anlamayın, yargılamak değil amacım. Ama çocuğunuza çok üzüldüm. Eşiniz evlenmeden önce farklı bir işte mi çalışıyordu? Kazancı daha mı iyiydi? Değilse evlenmek için ya da en azından cocuk sahibi olmak için biraz daha bekleseydiniz keşke. Kendi kendinize yetebilseydiniz bunları yaşamazdınız.
Bence eşinizi dinlemeyin. Siz de çalışın, başka eve geçin. Eşiniz de emeğinin karşılığını alabileceği bir is arasın.