Kaynana.!!

Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
Yani eşin ben öderim diyor.Evde yaşına bile girmemiş bir bebek..iyi hastaneye topluca bayiliriz o parayı deseydiniz..ama denmiyor:KK33:
Kronik vaka teşhis konulamiyor :KK12:

Sorunun kaynanan degil kocan önce bunu idrak etmelisin. 200tl haftalik nedir? bir ise girip asgari ucret alsa kiranizi oder. Bu asagilanmaya, insan yerine koyulmamaya demekki ses etmiyor.

Son düzenleme:
Allah'ım şöyle parayı sağlığından öncelik görenler yok mu bi de benim daha bebeğim yok hamileyim sağolsun burda şimdi kaynanami kotulemeyim kurban bayramında görüştük en son beni düşünmese de en azından torununu düşündü durdu sürekli ne yersin canin ne çekiyor diye..küçücük bebek var yani el insaf

Ben ikinci cocugu yapicak kadar salak degilim bu durumda ikinci cocukmu dusunucem.

Ahahahahahah
Çok komiksiniz

Kusura bakmayın, ağlanacak halinize güldüğüm için.

Madem salak değilsiniz, bence ikinciyi de yapın ama üçüncüyü yapmazsınız.

Haftalık 200 tl maaş alan bir adamın karısı kaçıncı çocuktan sonra devam ederse salak oluypr bu arada? Bir çizelgesi var mı bunun? Mesela takılarına el konulmuş/çalınmış, ayrı ev açılmamış ayrıyeten evde kayınvalide evin ısınmasına bile karışacak kadar cimri ise kaç çocuk mantıklı, kaçıncıdan sonra salaklık olur?

Kv'nin sucu yok. Kadinin kendi evi. Ister yakar ister yakmaz. Kadin demek ki yorganla oturmayi seviyo.

Sucun cogu kocan ve sende. Ayda 800 tl bile kazanmiyo. Ve sen bunu bilerek evleniyosun. Ustune bir de cocuk patlatiyosun. Kendi evin yok. Bastan sona sacma!

Haftalik 200tl ye calisiyor, baska ise girmem diyor, evde annesine söz geciremiyor, annesi sizi evden bile kovmus ama durumunuz olmadigi icin gidememissiniz.
En basit sorun kalorifer gibi kalmis sanki.
Allah kendinden baska kimseye muhtac etmesin gercekten. Insanlarda merhamet diye birsey yok.

Ben herseyi esime soyluyorum yeri geluyo kavga ediyoruz hep durumlar yuzundeb ama o beni kale almiyo birkp gtmemden korkuyo bi kac kere annemin yanina dondum geldi aldi gidicem dedgim zaman tutuyo kapilari kilitliyo
Şartlar düzelmediği halde paşa paşa kocanızla dönerseniz yaptığınızın bir anlamı yok ki. Sizi bebeğini düşünen adam sizi iyi yaşatma fırsatını tepmez.

Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm

Su an ben elektrikli soba Buharlı ısıtıcı hepsini son had açtım.
Demek beni görse camdan aşağı atar

Yahu asgari ücretle bir yere girse 1300 tl alır. Babanızın yanında 800 tl alıyor resmen esinizi sömürüyor ailesi olacak alçaklar. Üstüne birde suyu açma elektrik açma doğalgaz açma bu nedir ya.
Valla sizin çözümünüz çok basit babasının yanından çıkıp başka bir yerde ise başlayacak.
Haa bu durum evde gerilim yaratır mı bilmem ama böyle bir eve ne diye gelin gittiniz böyle imkanları olmayan kışın bile soğuktan donacaginiz bir yerde neden bebek sahibi oldunuz bunları akıl almıyor işte

Suan bile yorganla ortuluyo karsimda ayri eve cikmaya durumumuz olsa 1 dk durmam esim babasnin yaninda calisiyo 200 tl haftalik aliyo bazen 100 tl yetmiyo bu durumda nasil cikabilirizki

Tasinin baska caresi yok. Esinde babasinin degil baska yerde is bulsun ne o oyle cocuk gibi haftalik 100 tl 200 tl?

Oncelikel kocan iyi bir is bulmakla baslasin. Yoksa mahkumsunuz orda yasamaya maalesef. Ne yapacaksaniz siz yapacaksiniz.
Neden baska is bakmiyor? Asgarinucretli is bulsa ondan iyi.

Kaynanan inşaAllah bu kış çok çok grip olsun üşütsün inşaAllahhhh.
Sizde o zaman kaloriferi açtırmayın.
Allah Kv Vicdan versin kocana da istikrar versin.

Sen cahilsin esin senden cahil,babanne olacak kadina laf bile soyleyemiyorum. Sorun senin esinde adam gibi bir is bulup calisabilir ama yapmiyor ?sen calisabilirsin ama izin vermiyor. Sen daha cok cekersin. Ailen yakinsa cocuguna bakar ikinizde asgari ucretle bile calissaniz gayet gecinirsiniz. Ama armut pis agzima dus olmuyor

Daha göbek bağından kurtulamamış kocan birde baba olmuş,çocuğuna eşine bakmakdan aciz kendine yok ki hayrı size olsun yazık olmuş sanada bebeğinede ...kaçtığına deyseydi bari .....

Back
X