• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana.!!

+100 hale bak ya
karısıyla çocuğu soğuktan donuyor
babası 200 lira harçlık veriyor haftalık değil çünkü bunun adı

ama adam ne karısını çalıştırıyor ne ayrı iyi maaşlı iş bakıyor
bu ne sorumsuzluk böyle ya

sorumsuzluk, bencıllık, gamsızlık, sevgısızlık,... bu byle uzar gıder de o adam, adam olmaz cunku kalbınde merhamet kalmamıs madem oyle evlenmeseymıs byle pasıf erkeklerı karıları zamanla ezıyor toplum ıcınde kucuk dusurucu hareketler yapıyorlar ve sebeblerı byle seyler... Ilerde konu acarsa bu bayan greceksın kı su halınden eser kalmayacak alacak sazı elıne adamın bu hallerını burnundan getırecek cunku baska caresı yok adam duzelmezse kadın kolları sıvayacak umarım bır an once harekete gecer

Ayyy inanmıyorum. Ne biçim aile. Bence esin babasına söylemeden çaktırmadan başka is arayışına girsin. Bulduğu anda da biraksin gitsin. Yuh ya evli barkı adama haftalik 200 tl nedir. Asgari ücret bile 1300 tl

Konu sahibesi ne yaptı gitti mi acaba annesinin yanına.

Kizlar kaynanamla beraber yasiyorum 8 aylik oglum var ve kisin kaloriferleri actirmiyo neymis cok para geliyomus 3 faturanin toplami 100 tl yi bulmuyo cok geliyo diyo evin ici buzhane gibi hadi ben neyse ama bebegim var akil verin bana napicam esim soyluyo ben oderim diyo gerekirse ama nafile acinca niye actiniz kalin giyinin diyo gidiyo kapatyo hamileykende aynisini yapti evin icinde yorganla dolasiyodum ne yapmam lazimm
aaa cok sasırdım hadı sızı dusunmuyor o kucuk cocugudamı düsünmuyor.ac o kapadıkca sen ac gitsin.bisey derse kocam ödüyor yok oglum ödüyo derse bende calısıyorum evimde sakın kapatma de ac hatta postala baska cocuguna olsun bitsin

şimdi başka sorunlarım vr kızlar başka konu açıcam boşanmayla ilgili oraya bekliyorum hepinizi bana akıl veriin erken yaşta evlenip boşananlar diye başlık açıcam

Başka iş mi yok şart mı babasının yanında çalışmak evlenirken bu durumu bilmiyor muydunuz

Back
X