kaynanaa :@

tceduru

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
49
3
6
35
Ankara
Kizlar ben 5 senedir evliyim ve surekli kaynana sorunum var. 1 haftadir görüşmuyorum artik gucum kalmadi fikir istiyorum lutfen...
cocuguna kiyamaz herseyi ben yapim ister bnm yaptigimida begenmez. Baban yaptigin yemkleri kusarak yiyo dedi bana arkadasim geldiginde kocama naptilarsa bni eve almadilar der. Tam koseye sikisiyo gene iftira atip aradan siyriliyo. Nefret ediyorum ilk defa birinden. Kizimi bana ve anneme karsi dolduruyo şimdiden, kocamda sessiz kaliyo annem yapmaz yanlis anlamissindir diyo.
bana hamileligim riskli iken son 1 hafta kala halisini sildirdi .
doguma gitcegim gun sezeryan olcan ayaga kalkamazsin 3 5 kap yemk yap git dedi. Bnada bi kase corba getirmedi.
Dogum yaptim 1 gun gelmedi annemde ilk 1 hafta geldi babam sikinti yapti kadin gitmk zorunda kaldi ben tek kaldim bide grip oldum 23 gunde dikislerim acildi. Kynana tatile gideckti bna guvenip gidemzmis cocugumu alip gitmk istedi mecbur bnde gittim dikislerim acik 10 saatlik yol gittim o halde
salakmisim demi yoksa saf mi bilemiyorum bunun adi nedir.
neyse
Simdide kizimi alip gitmk istiyo kayinpedere beni kotuluyo surekli artik kafayi yicem bunlar saha aklima gelenler komsulara ben olmadan gorusemezsiniz diyo kimse konusmuyo benle slm slm vok yalnizim caresizim
ise girmk istedim kizimi krese verdim ama ayda 1 hasta olmaya basladi beta oluyo surekli onada kuyamiyorum yavrum hastalikdan basini kaldiramadi 4 aydir kresden aldim simdi. Kaynana bakmiyo hasta bile olsa annmde ckk uzakda oturuyo.
pazartesi de kizimin kulaklarina tup takicaklar :(
dr hasta olmasin dikkat edin dedi bnde grip dim gecen hafta kizima gecti kayna amda bana kizdi senin yuzunden oldu dedi bende napim anne evden mi gidim dedim caresiz bi ses tonuyla bana
baska kaynana olsa agzina bi tane vururdu terbiyesiz dedi bi daha evime gelme gelmemdedi cikti gittii.
Dua edin nolur gercekten GELMESIN ARTIK OFFF

Allah yardımcn olsun ama bu konuyu ilk önce eşinle çözmen lazım burada ona cok rol düşüyo

allah yardımcın olsun 1 hafta sonrada benmki gelecek bize yatılıya of off :(

Esim maalesef karismiyo cok sinir oluyorum ne onu tutuyo ne beni

ama sen tek basına çözemezsin eşine de madem karışmıyosun ben söyliycem de gelmesin bende muhattap olmıycam de durumu bastan izah et gene derse karısmıyorum dıye gercekten sert cık kaynanana bu sefer karısma de ıstemıorum de baska turlu bas edemessın

geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım,eşinle konu önce onlardan uzak durmaya bak,böyle anlayışsız kaynana değil kim olursa olsun böyle kişilerle ömür geçmez,sen de pek mi sessiz davrandın.Tamam ben de saygılıyım aramız da iyi ama iki taraflı,hernekadar ufak tefek anlaşmazlıklar olsada çok büyük sorun teşkil etmiyo,seninki gibi de olsaydı yapamazdım yani sıkıntı olurdu.Allah kolaylık versin..

ama sen tek basına çözemezsin eşine de madem karışmıyosun ben söyliycem de gelmesin bende muhattap olmıycam de durumu bastan izah et gene derse karısmıyorum dıye gercekten sert cık kaynanana bu sefer karısma de ıstemıorum de baska turlu bas edemessın

Kac kez dedim anne bak kizim babannm seni sevmiyomus diyo ilk konusmaya basladiginda anneanne kaka diyodu dusun cocugu psikolojisi bozulur istemiyorum diyorum ama inkar ediyo

demekki güzel dilden anlamıyo canım senın kaynanan sende onun anlayabiliceği dilden konuş :47:

geçmiş olsun Allah yardımcın olsun canım,eşinle konu önce onlardan uzak durmaya bak,böyle anlayışsız kaynana değil kim olursa olsun böyle kişilerle ömür geçmez,sen de pek mi sessiz davrandın.Tamam ben de saygılıyım aramız da iyi ama iki taraflı,hernekadar ufak tefek anlaşmazlıklar olsada çok büyük sorun teşkil etmiyo,seninki gibi de olsaydı yapamazdım yani sıkıntı olurdu.Allah kolaylık versin..

Sessiz kalmak zorundaym cunku arkmda destek bi ailem yok babama gore kiz gelin ligiyle cikar kefeniyle girer bunuda iyi kotu farkindalar o yuzden yapiyo zaten

Sessiz kalmak zorundaym cunku arkmda destek bi ailem yok babama gore kiz gelin ligiyle cikar kefeniyle girer bunuda iyi kotu farkindalar o yuzden yapiyo zaten

sen kendini savun ezdirme,zorla çıkaracak değil ya senle,evlenmişsin sonuçta öyle kolay değil yani ayırmak,biraz karışık yazmışım kusura bakma

Son düzenleme:
Ne kadar sabirliymissiniz, arkanizda ailenizin desteginin olmayisi da kaynananiza güc vermis belli. Esiniz de annesine toz kondurmayinca, kadin almis gücü eline sizinle oyun oynuyor resmen. Hamileyken hali sildirmesi, 3-5 kap yemek yap da öyle dogur demesi, baban yemeklerini kusarak yiyor demesi... Cidden su bir iki paragraflik yazida gecenleri ben kaldiramadim, size masallah diyorum. Bir de baska kaynana olsa diye söylemis ya son sözünü...

Esinizin size destek olmayisi, ailenizin destek olmayisi en büyük sorun ama biraz direnin. Hatta kaynananiz gelmese keske. Biraz diretmekten baska bir yolunuz yok. Kiziniza da üzüldüm, dilerim hasta olmaz tekrar...

Kendinize iyi bakmaya calisin ve kaynanayi pek takmayin, cevaplari da yapistirin. Gitsin ogluna sikayet etsin, bir de öyle deneyin bakalim.

sen kendini savun ezdirme,zorla çıkaracak değil ya senle,evlenmişsin sonuçta öyle kolay değil yani ayırmak,biraz karışık yazmışım kusura bakma

Ya zaten bnm eşimle bi sorunum yok cok sukur 5 senedir bir kere sesini yukseltmedi bana cok sukur
Ama annedi bni verem etcek yakinda 1 senedir depresyon ilaci kullanıyorum ama bu kadina ilac bile fayda ettirmiyo

Ya buraya uye oldugumdan beri bu kaynana gorumce aldatan koca muhabetlerini duydukca sinirlerim zipliyo. Bunlar nasil insanlar yahu. Siz ne kadar sabirlisiniz. Ben olsam Allahim dusunemiyorum cinnet geciririm heralde. Bu nedir ya buna kadin madin demeyip agzini burnunu kiracaksin. Boguveririm valla ben o kadini

Ne kadar sabirliymissiniz, arkanizda ailenizin desteginin olmayisi da kaynananiza güc vermis belli. Esiniz de annesine toz kondurmayinca, kadin almis gücü eline sizinle oyun oynuyor resmen. Hamileyken hali sildirmesi, 3-5 kap yemek yap da öyle dogur demesi, baban yemeklerini kusarak yiyor demesi... Cidden su bir iki paragraflik yazida gecenleri ben kaldiramadim, size masallah diyorum. Bir de baska kaynana olsa diye söylemis ya son sözünü...

Esinizin size destek olmayisi, ailenizin destek olmayisi en büyük sorun ama biraz direnin. Hatta kaynananiz gelmese keske. Biraz diretmekten baska bir yolunuz yok. Kiziniza da üzüldüm, dilerim hasta olmaz tekrar...

Kendinize iyi bakmaya calisin ve kaynanayi pek takmayin, cevaplari da yapistirin. Gitsin ogluna sikayet etsin, bir de öyle deneyin bakalim.

Artik oyle psikolojim bozuldu ki ruyamda kaynana geliyo kapiya nasil yuzsuzsun yeterr artik git diyorum cocugu almaya geldm diyo al git yarim saate polisi nasil yyolluyorum falan diyorum ruyaya bak :) sinirden gülüyorum yaa

Ya zaten bnm eşimle bi sorunum yok cok sukur 5 senedir bir kere sesini yukseltmedi bana cok sukur
Ama annedi bni verem etcek yakinda 1 senedir depresyon ilaci kullanıyorum ama bu kadina ilac bile fayda ettirmiyo

negüzel eşinle sorunun yoksa,geriye kaynanan kalıyor,samimi olma,genelde dişli olan daha çok yaranıyor,olmazsa öyle olacak saygıda kusur etme ama haksız yere laf sokmasına asla müsade etme,bu kadar da korkma ne yapabilir ya en fazla,sıkma canını eşinle aranız bozulmasın bu nedenlerden dolayı

ben bu kayınvalidelerin zor ne çözemedim gelinleri mekanikmi sanıyorlar bukadar kusursuuz bekliyorlar anlamıyorum hayır işin komiği vakti zamanında gelinlerine yaptıkları kötü eleştirilerin beterlerini duymuş olmaları neyin cezasını çekiyoruz anlamadım oğullarına eş olmammızın cezasınımı kendı kv.delerinden duydukları kötü lafların cezasınımı bilemıyorum

Ya buraya uye oldugumdan beri bu kaynana gorumce aldatan koca muhabetlerini duydukca sinirlerim zipliyo. Bunlar nasil insanlar yahu. Siz ne kadar sabirlisiniz. Ben olsam Allahim dusunemiyorum cinnet geciririm heralde. Bu nedir ya buna kadin madin demeyip agzini burnunu kiracaksin. Boguveririm valla ben o kadini

Ah canım keşke ama olmuyo iste

Back
X