• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaaaa

Yeni nesil olarak bence birçoğumz rahatmza düşkünüz. Bende onlarda rahat edemem misafr gibi gidip gelmk istiyrm ama misafrde her zamn olunmaz. Zamanla arayı açmalısın kötü anlamda değil tabikii ama mesafe her zamn iyidirr

Arayi nasil acabilirim acaba bu fikirde fikrin varmi :D
Kadin beni aradiginda telefonu bile acmiyorum, hala anlamiyor cunku. Bir kac kere haber etmeden kapima geldiler acmadim kapiyi. Dedim
Ki duymadim sizi :D hala anlamiyorlar

Her cağırdıgında gıtmek zorunda değilsiniz. Biz kime ne zaman istersek ozaman gıderız. Kurulu saat gıbı her hafta yada şu kadar gunde bır gıtmek gıbı bır duzen kurmadık, her çağrıldığımızda paldır kuldur oraya atmıyoruz kendımızı. Insan bıkar yani. Çağırınca "bir ara gelırız, ogün müsait mıyız bılmıyorum henuz, ben haber verırım" seklınde gecıstırıyorum.

Ay resmen kendimi gördüm benim kayınvalidem de iyidir ama sürekli orda olmamızı isterdi.Evlendiğimde ilk yemek yapmayı bilmiyordum bunu biliyorlardı yok kahvaltıya gelin yok akşam yemeğine gelin falan en sonunda kendim yemek yapmaya başladım haftada bir kere de onlara gidiyorduk çünkü ben ders çalışıyordum.O zamanlar eşim gelemeyeceğimizi anlattı düzgünce ders çalışıyor falan dedi çağırdılar reddettik falan ama arada hala çağırıyorlardı.Benim de psikolojim bozulmuştu artık her aradıklarında çağıracaklar diye.Bende resmen takıntı oldu.Bir de müsait misin demezler ararlar pat diye mangal yapıyoruz gelin,onu yaptık gelin bunu yaptık gelin diye.

nasıl alışırlarsa öyle gider o yüzden tabuları yıkmak lazım. haftada 1 gitme tabusunu yıkın önce. bir hafta gidin, öteki hafta bir işiniz olsun. sonra 3, sonra ayda bire düşürün. o salak salak tv ye bakıp oturmaları ve saçma muhabbetleri çok iyi bilirim. ben açık açık söyledim. öööffff ne sıkıcı, evde de böyle tv ye bakıyorum her hafta buraya gelip burda da bakıyorum dedim yüzüne.

Arayi nasil acabilirim acaba bu fikirde fikrin varmi :KK70:
Kadin beni aradiginda telefonu bile acmiyorum, hala anlamiyor cunku. Bir kac kere haber etmeden kapima geldiler acmadim kapiyi. Dedim
Ki duymadim sizi :KK70: hala anlamiyorlar
Öyle insanlarsa daha zor. Hemen anlayan tip olsalardı daha kolay olurdu. Ama devam canım bir iki anlıcklar inanki. Tecrübeyle sabittir. Aradklarnda 5 açma 1 aç. Geldklernde de öyle çağırklarnda da. Yani iyi insan olmak güzel bişey tabi ama çok verici olup kendni yıpratmak kötü. Tabiki saygıszlık yapmadan. Yanlış anlaşılmayalm sonra. Ben en başından beri böyle oldğm için kmse şmdi neden aramıysun demez:))

Valla bizde tam tersi ben eşime hadi annenlere gidelım diyorum o hiç demez kolay kolay ben diyorum gidelım diye :)
Sende kv falan şöyle de ki anne zaten arada geliyoruz çağırıp durma de

Mrb kizlar,

2 senedir evliyim. bir kaynanam var kendisi bana karsi kotu degil iyidir, sadece ikide bir onlara ziyaret etmemizi ister. Baslarda esimin aklina girmeye calisti, her gun gelin burda yemek yiyin falan. Bende esime karsi dedim ki iyi sekilde ben yaparim yemegi, onlara yuk olmayalim diye. Ve her gun yemek yaptim ki gitmiyelim her gun onlara diye. Baya oturuyoruz cunku skiliyorum oyle oturup, sohbetleri de yok tv bakiyoruz oyle cnm skiliyor.
Mutlaka bir haftada bir arar ki gelin yemege, saka gibi. Kendi annem cekiniyor esimi rahatsiz etmeye. Okadar uzakta annem. Istiyorum ki kendi isteyimizle gidelim onlara, onun ikide bir cagirmasinda degil. Ailenin Tek gelini de degilim.

Biliyorum buyuk bir dert degil taktim sadece walaha slilmaya basliyorum. Sizin kaynananiz nasil acaba?
Keyfime biraz duskunum sanki bilmiyorum

Kaynanamla önceden sorun yaşasam bile her zaman açık sözlü olmuşumdur ve ne hissettiysem söylemişimdir.konuş kaynananla ama kadının yemeğe çağırması kötü birşey değil ki.allah razı olsun kaynanam pazar yapar bizede bir torba yapar getirir hamur işi yapar ya getirir ya yollar.ya yaşadıkları kadar yaşamıyacaklar arkadaşlar. eşim bir kere kaynanama benim yanımda biz hep hastaydık demekki bakamamışsın bize dedi ay resmen benim gücüme gitti ya öyle birşey denmez hiç bir anneye.kv varkende gidincede kızdım eşime gönlünü al dedim.yaşları ermiş kemale zaten.

Bizim kV ile mesafe 30 dk lik yol ben bayramdan bayrama giderim onlar 20 günde bir gelirler yani arada da ben gideyim demeye firsat koymazlar bizim ilişkimiz de çok tuhaf haa:halay:

Back
X