• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaaaa

Kocan imam, sen hafızsın. Devamlı kaynananı, kocanı, kocanın sülalesini çekiştirip duruyorsun; merakımdan soruyorum internette yapınca gıybet sayılmıyor mu?
Kocan imam, sen hafızsın. Devamlı kaynananı, kocanı, kocanın sülalesini çekiştirip duruyorsun; merakımdan soruyorum internette yapınca gıybet sayılmıyor mu?

Kaynanamin eşimin sulalesinin yaptıklarıni okymadiniz galiba. Durduk yere satasmiyorum satastiklarindada bbişey demiyorum bu cekistirirmek mi ?? Hafız da olsam gelinler in çoğunun karşılaştıkları kaynana sorunuyla karşı karşıyayim sinir hastası olup ilaç kullananlar neler var ve ben burda bu gibi sıkıntılar yaşayan tecrübeli ablalarimdan yorum bekledim derdimi anlattım çünkü ben de çok kötüyüm konuşmak iyi geldi. Sorunun cevabı evet giybet. Bi öğretmen hemşire ev hanımı arkadaşımız yazınca da gıybet oluyo sen yazınca da

Bazı kocalar gündüz dövüyor akşamda sevmek istiyorda ondan yazdım , gıybet i hemen yapıştırıyorlar sorunlar ortaya dökülmezse nasıl çözülecek hep istiyorlar kadınlar sussun
Edep hanımlar nasıl korunuluyo diye sormadım farkındaysaniz bosanmadan bahsediyoruz nasıl çocuk olacak ¿¿¿¿¿

yaparsın sen boşuna konu açma dayak ye dur..

Bu sitenin adı "kadınlarkulübü" kadın kadına sohbet edip dert paylaşıyoruz. Kimsenin yaşadıklarını yüzüne vurma huyum yok ama senin yaptığın terbiyesizlik." Sen kocan dan yediğin dayağı çabuk unuttun herhalde" dememi mi istiyosun

Bu sitenin adı "kadınlarkulübü" kadın kadına sohbet edip dert paylaşıyoruz. Kimsenin yaşadıklarını yüzüne vurma huyum yok ama senin yaptığın terbiyesizlik." Sen kocan dan yediğin dayağı çabuk unuttun herhalde" dememi mi istiyosun
ben dik durdum senin gibi değilim ben...araştır beni daha çok oku aferin sana sen benle asla kendini kıyaslama asla yanıma bile yaklaşamazsın yani konu açıyorsun insanlar sana birşey diyorlar ya dayak yiyorsun ya ailene gidemiyorsun yani sonuç hep aynı...o üzden boşuna uzatmayalım eski hamam eski tas çocuğunda dövüldüğünü görsün ailenede gideme babane ya ben neden sabna yorum yapıyorsam

ben dik durdum senin gibi değilim ben...araştır beni daha çok oku aferin sana sen benle asla kendini kıyaslama asla yanıma bile yaklaşamazsın yani konu açıyorsun insanlar sana birşey diyorlar ya dayak yiyorsun ya ailene gidemiyorsun yani sonuç hep aynı...o üzden boşuna uzatmayalım eski hamam eski tas çocuğunda dövüldüğünü görsün ailenede gideme babane ya ben neden sabna yorum yapıyorsam

Yanına yaklaşamam ha bu kendini begenmislik nerden geliyo??? Eski günlerin aklına getirince zorunda mi gitti.Yorum yapmana gerek yok burda hanm efendice yorum yapan ablalarim var

Yanına yaklaşamam ha bu kendini begenmislik nerden geliyo??? Eski günlerin aklına getirince zorunda mi gitti.Yorum yapmana gerek yok burda hanm efendice yorum yapan ablalarim var
Yok zoruna giden birşey sen kendinle beni kıyaslama istersen ben iyi geliri arabası evi olan istediği yerlere giden özgür bir kadınım beni takibe devam=))ben hergun ailemleydim ayrıca eşim kül köleydi bir dediğim iki olmazdı kötü zamanımız oldu ama iyi zamanlarını binlerceydi herşeye çok şükür dediğim gibi ailene gitmek için kocandan izin al sen böyle devam anca aglarsin

Iyi gel
Yok zoruna giden birşey sen kendinle beni kıyaslama istersen ben iyi geliri arabası evi olan istediği yerlere giden özgür bir kadınım beni takibe devam=))ben hergun ailemleydim ayrıca eşim kül köleydi bir dediğim iki olmazdı kötü zamanımız oldu ama iyi zamanlarını binlerceydi herşeye çok şükür dediğim gibi ailene gitmek için kocandan izin al sen böyle devam anca aglarsin
i

Iyi gelirin olabilir iyi bi ahlakın yok ama sen bu tterbiyesizlikle neler yaparsın kimlerin bbaşınabela olursun onu bilemem. Iskembeden çok atiyon dört dörtlük bi hayatın mi var diye merak ettim sen kocanınyyaptıklarını unutamamissin iyi yönleriyle avunuyorsun yazik

Iyi gel

i

Iyi gelirin olabilir iyi bi ahlakın yok ama sen bu tterbiyesizlikle neler yaparsın kimlerin bbaşınabela olursun onu bilemem. Iskembeden çok atiyon dört dörtlük bi hayatın mi var diye merak ettim sen kocanınyyaptıklarını unutamamissin iyi yönleriyle avunuyorsun yazik
=:D herkesi kendin gibi bil sen...sen sormussun ne bu kendini beğenmişlik diye bende hayatımı yazdım ok kocanı dinlemeye devam şekerim ha annenlere selam soyle birgün gidersen:Datiyon değil atiyorsun kendini geliştir biraz belki kocan sanaguvenip ailene gonderir

Bak kardeşim şuan bir kocam yok keşke olsaydı da dovusseydik... ben sana kiziyorum sadece kendini savunmuyorsun diye...

=:KK70: herkesi kendin gibi bil sen...sen sormussun ne bu kendini beğenmişlik diye bende hayatımı yazdım ok kocanı dinlemeye devam şekerim ha annenlere selam soyle birgün gidersen:KK70:atiyon değil atiyorsun kendini geliştir biraz belki kocan sanaguvenip ailene gonderir

Hahay kkonuşmamı begenmediysen muhatap olma. Kocan da sana guvenmediginden temelli yollamis ailenin yanına :-)

Back
X