- 27 Kasım 2015
- 294
- 185
- 103
önceki konularıda biliyorum sen bu adamdan boşanmazsın sende o yürek yok 2 hatta 3. çcuüğu yaparsın ailenide görmezsin...güçlü değilsin
Evet güçlü değilim ama 2. Çocuğu yaparsam ilk sana haber veririm merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki konularıda biliyorum sen bu adamdan boşanmazsın sende o yürek yok 2 hatta 3. çcuüğu yaparsın ailenide görmezsin...güçlü değilsin
Kocan imam, sen hafızsın. Devamlı kaynananı, kocanı, kocanın sülalesini çekiştirip duruyorsun; merakımdan soruyorum internette yapınca gıybet sayılmıyor mu?
Kocan imam, sen hafızsın. Devamlı kaynananı, kocanı, kocanın sülalesini çekiştirip duruyorsun; merakımdan soruyorum internette yapınca gıybet sayılmıyor mu?
Korunmayıda bilmiyorsa 2 çocuğuda doğurursun bu dayakçı imama ,
Edep hanımlar nasıl korunuluyo diye sormadım farkındaysaniz bosanmadan bahsediyoruz nasıl çocuk olacak ¿¿¿¿¿
yaparsın sen boşuna konu açma dayak ye dur..
ben dik durdum senin gibi değilim ben...araştır beni daha çok oku aferin sana sen benle asla kendini kıyaslama asla yanıma bile yaklaşamazsın yani konu açıyorsun insanlar sana birşey diyorlar ya dayak yiyorsun ya ailene gidemiyorsun yani sonuç hep aynı...o üzden boşuna uzatmayalım eski hamam eski tas çocuğunda dövüldüğünü görsün ailenede gideme babane ya ben neden sabna yorum yapıyorsamBu sitenin adı "kadınlarkulübü" kadın kadına sohbet edip dert paylaşıyoruz. Kimsenin yaşadıklarını yüzüne vurma huyum yok ama senin yaptığın terbiyesizlik." Sen kocan dan yediğin dayağı çabuk unuttun herhalde" dememi mi istiyosun
ben dik durdum senin gibi değilim ben...araştır beni daha çok oku aferin sana sen benle asla kendini kıyaslama asla yanıma bile yaklaşamazsın yani konu açıyorsun insanlar sana birşey diyorlar ya dayak yiyorsun ya ailene gidemiyorsun yani sonuç hep aynı...o üzden boşuna uzatmayalım eski hamam eski tas çocuğunda dövüldüğünü görsün ailenede gideme babane ya ben neden sabna yorum yapıyorsam
Yok zoruna giden birşey sen kendinle beni kıyaslama istersen ben iyi geliri arabası evi olan istediği yerlere giden özgür bir kadınım beni takibe devam=))ben hergun ailemleydim ayrıca eşim kül köleydi bir dediğim iki olmazdı kötü zamanımız oldu ama iyi zamanlarını binlerceydi herşeye çok şükür dediğim gibi ailene gitmek için kocandan izin al sen böyle devam anca aglarsinYanına yaklaşamam ha bu kendini begenmislik nerden geliyo??? Eski günlerin aklına getirince zorunda mi gitti.Yorum yapmana gerek yok burda hanm efendice yorum yapan ablalarim var
iYok zoruna giden birşey sen kendinle beni kıyaslama istersen ben iyi geliri arabası evi olan istediği yerlere giden özgür bir kadınım beni takibe devam=))ben hergun ailemleydim ayrıca eşim kül köleydi bir dediğim iki olmazdı kötü zamanımız oldu ama iyi zamanlarını binlerceydi herşeye çok şükür dediğim gibi ailene gitmek için kocandan izin al sen böyle devam anca aglarsin
=Iyi gel
i
Iyi gelirin olabilir iyi bi ahlakın yok ama sen bu tterbiyesizlikle neler yaparsın kimlerin bbaşınabela olursun onu bilemem. Iskembeden çok atiyon dört dörtlük bi hayatın mi var diye merak ettim sen kocanınyyaptıklarını unutamamissin iyi yönleriyle avunuyorsun yazik
=herkesi kendin gibi bil sen...sen sormussun ne bu kendini beğenmişlik diye bende hayatımı yazdım ok kocanı dinlemeye devam şekerim ha annenlere selam soyle birgün gidersen
atiyon değil atiyorsun kendini geliştir biraz belki kocan sanaguvenip ailene gonderir
Bak kardeşim şuan bir kocam yok keşke olsaydı da dovusseydik... ben sana kiziyorum sadece kendini savunmuyorsun diye...