- 9 Haziran 2014
- 81
- 60
- 18
- Konu Sahibi zeynomurat1
arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin