• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaamm imdattt

zeynomurat1

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
81
60
18
arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin

arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin
Tatlım kaynanan haklı, evyeye düşen şey yenir mi ya? Ne kadar temizlersen temizle. Banyodaki lavaboyu da yıkıyoruz çamaşır suyuyla ora da mı temiz yani. Yapma böyle.

ekstrem birşey göremedim açıkcası imdat deyince bende hayati tehlikeniz var sanmıştım lavaboya düşen şeyi çoğu insan yemez anneniz de öyle biri sanırım büyü konusu da o biraz abartı ama olabilir sonuçta neler duyuyoruz o da bu tarz birşey düşünmüştür sizi korumuş işte ne var ki bunda imdatlık?:KK14::cool:

Ayrıca büyü konusunda da biraz fazla evhamlı olmakla birlikte o konuda da hak verdim kadına. Daha doğrusu komşuya güven olmaz. Olur mu olur dediği gibi. Kız kıymetini bil, iyi yönünden bak kadın seni düşünüyor.

Hasta... işin zor ya. Annecim, ahh ahh, o sebzeler hallerde ne halde asıl, sen bilsen keşke deseydin.
Bari karşılıklı evlerde falan otursanız, aynı evde çok zor.

Ne alaka Allah askina banyoda yapilan eylemle mutfakta yapilan bir mi o zaman yenecek bisey kalmicak elimizde düserse düssün yikar gecerim yani bence bu hastalik derecesinde bir durum Allah yardimcin olsun canim bu tarz insanlarin huyu degismez yakinimda gördüklerimden en azindan böyle biliyorum

Ayrıca büyü konusunda da biraz fazla evhamlı olmakla birlikte o konuda da hak verdim kadına. Daha doğrusu komşuya güven olmaz. Olur mu olur dediği gibi. Kız kıymetini bil, iyi yönünden bak kadın seni düşünüyor.
ya bana o şekilde mudahale etmesi sinirimi bozuyo. ayrica yapmayin arkadaslar mutfak lavobosu kimse el yuz yikamio orda nasil yenmez catal bicaklarda bi kullanimlik olsun madem ole yikandiginda pisligi gitmiyosa. o sebzeler yerde toprakta yetiserek gelio lavobaga dusmeyle mi pis oluo

Allah kolaylık versin..çok zor insanmış..ama yapçak birşey yok..çocuğun olursa çalışmazsın kendin bakarsın..

ya bana o şekilde mudahale etmesi sinirimi bozuyo. ayrica yapmayin arkadaslar mutfak lavobosu kimse el yuz yikamio orda nasil yenmez catal bicaklarda bi kullanimlik olsun madem ole yikandiginda pisligi gitmiyosa. o sebzeler yerde toprakta yetiserek gelio lavobaga dusmeyle mi pis oluo
Bence kaynananla oturmak istemediğin için her hareketini fazla büyütüyorsun gözünde. Anladığım kadarıyla çocuğun yok, olduğunda da kaynananın yanında büyütmek istemiyorsun. Ben de öyleydim doğurmadan önce. Hele bi doğur bak gör nasıl zor çocuk büyütmek. Sonra mumla ararsın kaynananı. İyiliğin için söylüyorum bunları iyi düşün. Azcık sabret.

yerdeki su birikintisi ve buyuden bahsediyorum. takinti degilde ne bu. kadina kotu diyemem Allh var cok cok iyi biri ama psikolojik sorunlari var surekli ilac kullanio bende bunu evloligimden snra ogrendim. ilaclarindan dolayi cenesinde silinde filan seyirmeler oluo

kimi insana göre olur canım bu titizliğin derecesiyle alakalı birşey misal benim babanneme kalsan yıkamaz bile direkt atar ağzına ama anneannem asla kullanmaz atar yani bu kişiden kişiye değişir sorun edilecek birşey de değil kendinizi bunlarla üzmeyin yahu hayat kısa :KK14:

Bence kaynananla oturmak istemediğin için her hareketini fazla büyütüyorsun gözünde. Anladığım kadarıyla çocuğun yok, olduğunda da kaynananın yanında büyütmek istemiyorsun. Ben de öyleydim doğurmadan önce. Hele bi doğur bak gör nasıl zor çocuk büyütmek. Sonra mumla ararsın kaynananı. İyiliğin için söylüyorum bunları iyi düşün. Azcık sabret.
ben cocugumu takintilari olan birinin buyutmesini istemiyorum cok evhamli psikolojik sorunlari var ilac kullaniyo nasil ona birakirda giderim sabrediyorum simdilik

yerdeki su birikintisi ve buyuden bahsediyorum. takinti degilde ne bu. kadina kotu diyemem Allh var cok cok iyi biri ama psikolojik sorunlari var surekli ilac kullanio bende bunu evloligimden snra ogrendim. ilaclarindan dolayi cenesinde silinde filan seyirmeler oluo
şekerim o kadar değişik büyüler var ki annen haklı yani komşumuz bildiğimiz insan en yakın arkadaşının kapısına hayvan yağı sürmüş misal sen görsen leke der geçersin ama bildiğin büyü yapmışlar kadına birazcık da hak verin sizin iyiliğinizi düşünmüş sonuçta

cogu sebze meyve topluca yikarken duser ki, alip iyice yikarsin, yok banyo yok cöpe atmak, abarti geldi bana da.. sonucta oraya dusup suya tutuldugunda tenizlenmiyosa, pazarda surda burda nerelerde geziniyolar, hic temizlenmezdi.. ben de hassasimdir ama bu kadari fazla.. sizden onceki kiraci yerlere de basti belki pis ayakla, temizleyip oturmadiniz mi, oyle dusunsek ucarak bi yere dokunmadan yasamak gerekir :KK53: vesvese olusmus sanki kadincagizda, zordur, o da istemese de kurtulamiyo olabilir bu takintilardan.

şekerim o kadar değişik büyüler var ki annen haklı yani komşumuz bildiğimiz insan en yakın arkadaşının kapısına hayvan yağı sürmüş misal sen görsen leke der geçersin ama bildiğin büyü yapmışlar kadına birazcık da hak verin sizin iyiliğinizi düşünmüş sonuçta

bilmiyorum ben ailemde boyle seylere sahit olmadim hic tuhaf geliyo bana.. bigun ben isteyken muge anli izlio ordaki kizi bana benzetio. kocami ariyo zeynoyu kacirmislar tvye cikmis dio. bu normal mi sizce

Titiz mi kayınvalideniz normalde?
Domatesi atması enteresan geldi, lavaboya gelene kadar markette, halde yada toplanırken kimler elliyor o domatesi ohoo. Ne yapıyor normalde ne kullanıyor yıkamak için sebzeleri merak ettim doğrusu.
Suya basma konusu da bir garip, büyü nerden gelmiş aklına, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yani yerdeki su birikintisi ile büyüyü bağdaştırmak.
Ne diyim Allah yardımcınız olsun.

bilmiyorum ben ailemde boyle seylere sahit olmadim hic tuhaf geliyo bana.. bigun ben isteyken muge anli izlio ordaki kizi bana benzetio. kocami ariyo zeynoyu kacirmislar tvye cikmis dio. bu normal mi sizce
işte bilmediğin için öyle geliyor da var böyle şeyler de:KK14: sonradan anlattığın saçma ben daha önce söylediğiniz iki konu üzerinden yorum yaptım

Back
X