• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaamm imdattt

arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin

aslında kadın haklı tamam nekadar temiz olursaniz olun hijyen titiz yani iyliginiz için söylemiş bence su birikintisini bende duymuştum e oda seni gene düşünerek söylenmiş bişey kv banada der hicte gocunmam hoşuma bile gider beni düşündüğü için

Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?

Hepsi beyazdır mutfakta kullandığım bezlerin ve havluların, özellikle öyle alıyorum. Ayrı bir posta olarak çamaşır suyu ve soda ile 80 derecede yıkıyorum, en az üç kez durulanması takıntım var, ona çok dikkat ediyorum

Komşu büyümü yaparmış:KK70: Milletin işi gücü yoktuda size büyü yapmak için sıraya girdiler..Hey Allahım cehalet ne zor şey ya..Allah sabır versin sana 1 dakika yanımda barındırmam böyle hasta ruhlu kişileri...

Bazı şeylerin suyunu çıkarmamak gerekli..titizliğin de bir sınırı vardır.
Yok lavaboya düşmüş çöpe at'mış..Oldu. İsraf edilsin böyle her düşen şey.
Oraya bir yüzüğünü düşürseniz ay takmam ben bunu pislendi mi diyeceksiniz?
mikropsa o da mikrop bu da mikrop...
Çok saçma yani bu düşünce abartının da abartısı.
İsraf da kötü birşeydir hem.Takıntı dinlemem bu konuda israf da etmem :KK12:
Kaynananız ne bulsam da gelini şöyle bir iğnelesem derdinde

arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin
kaynanan benim takıntımdan var bende böyleyim..mutfaktaki tezgah konusunda ...
ama öyle büyü falan işine hiiiç inanmam..

Bende mutfak bezlerini havlularini makinada diger camasirlardan ayri olarak 50 derecede yikarim.Kayinvalidemde makinada yikamanin hijyenik olmadigini soyledi ocakta kaynatman gerek demisti,ic camasirlarimiz coraplarimizda orda yikandigi icin olmaz dedi.Tamamda oyle dusunursek el yuz havlularinida kaynatmak gerek.Tek ben degilmisim makinada yikayan,tesekkur ederim cvp verdiginiz icin kizlar :)

halbuki lavabo kullandığımız telefonlardan daha temiz.. Çok merak ettim tuvalette ne yapıyor acaba? yere düşen çamaşırı alıp atıyor mu? offf çok zor yahu allah yardımcınız olsun konu sahibi.. bir konu vardı burada aklıma o geldi birden..

cunku eşim tek cocuk. annesindrn baska kimsedi yok. annesi evine gttigindr vizdanen rahtsiz oluyo. geldiginde de biz huzursuz oluyoruz. cok sevdigim biri aslinda cunku bana eşimi verdi minnrttarim ina buyuzden. ama işte cogu zamn kendimede hakim olamiorum ona karsi hic yanlis hareketim olmadi icime.atiyrum hep.
seni çok iyi anlıyorum. aynı benim durumumdasın. benim de eşim tek çocuk, başka kardeşi yok ve babası vefat etmiş. tek farkımız benim kayınvalidemin kötü huyları ve davranışları olması. Bu yüzden anlaşamadık zaten. Eşimi bütün gün bana karşı doldurur, duygu sömürüsü yapar cahil, düşüncesiz ve anlayışsız. O yalnız kaldıysa benim suçum ne? Aç değil açıkta değil. Eli ayağı tutuyor. Bizimle beraber yaşamak istiyor eşim de onu kıramıyor. İyi bir kadın olsa daha şimdiden aramıza girmez zaten. Hani şöyle hiçbir şeye karışmadan bir köşede otursa misafir gibi bir şey demiycem. Kendini ev sahibiymiş gibi görüyor. O bizi yönetecek, her şeye müdahale edecek, her şey onun istediği gibi olacak. Haddini bilmedi. Şimdi onun yüzünden ben kötü gelin oldum. Bu saatten sonra hiç umrumda değil.

Eğer çocuk yaparsanız kaynananıza emanet etmeyin.

Ayrıca mutfak lavabozuna düşen şey tabiki yenir. Orası mikrop mu saçıyor Allah aşkına. O yiyecekleri bulamayan insanlar var. İsraf etmeyin yiyecekleri.

Suya büyü yapılması da nedir yahu?

ay mutfak lavabosuna biber düşcekte alıp yemicem hıı çok :D
benim kayınvalide adayım mutfak lavabosunda bulaşıkların üzerine saçlarını yıkamıştı o gün dedim ki kupkek
yavrucum geçmişler olsun :D
kayınvalidenin herşeye karışması ifrit bi durum bende kim olursa olsun yaptığım işe müdahale etmekten nefret ederim önce eşine kibarca anlat böle sıkıntılarımız var güzelce annemi uyarmak istiyorum diye sonra da kayınvalideni uyar karışmasın her halta :D
hem kayınvaliden eşin bana bunu bunu dedi diye şikayet etmek isterse eşininde haberi olduğu için sen suçlu duruma düşmezsin.
Ama ben k.validenin kötü niyetten ziyade biraz saf bi insan olduğunu sezdim.

ay mutfak lavabosuna biber düşcekte alıp yemicem hıı çok :D
benim kayınvalide adayım mutfak lavabosunda bulaşıkların üzerine saçlarını yıkamıştı o gün dedim ki kupkek
yavrucum geçmişler olsun :D
kayınvalidenin herşeye karışması ifrit bi durum bende kim olursa olsun yaptığım işe müdahale etmekten nefret ederim önce eşine kibarca anlat böle sıkıntılarımız var güzelce annemi uyarmak istiyorum diye sonra da kayınvalideni uyar karışmasın her halta :D
hem kayınvaliden eşin bana bunu bunu dedi diye şikayet etmek isterse eşininde haberi olduğu için sen suçlu duruma düşmezsin.
Ama ben k.validenin kötü niyetten ziyade biraz saf bi insan olduğunu sezdim.

Ay midem kalkti sacini mi yikadiii :KK17::stop:

ne alaka ya eyveye düşen yenmezmiş :) pazardan evine gelene kadar nerelerde sürünüyo o meyveler sebzeler yıkayınca gitmez diyosa o da gitmez o zaman hiç yemesin deli mi nedir

Back
X