• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaamm imdattt

Ne alaka Allah askina banyoda yapilan eylemle mutfakta yapilan bir mi o zaman yenecek bisey kalmicak elimizde düserse düssün yikar gecerim yani bence bu hastalik derecesinde bir durum Allah yardimcin olsun canim bu tarz insanlarin huyu degismez yakinimda gördüklerimden en azindan böyle biliyorum

Kesinlikleeee katılıyorum.. Mutfak lavabosu sonuçta çamaşır suyuyla vs sürekli temizlenen ve mutfak işlerini yapmak için kullandığımız bir yer. Yani oraya düşen domatesi yıkayıp yiyemiyceksem ne farkı kalır banyodaki lavabodan? Mundar olmuyor ya aksine o düşünce israfın ta kendisidir..! :KK12:

katılıyorum ben mutfakta el ağız bile yıkatmam :KK20:
bende öyle lavoba sadece mutfak malzemeleri içindir bilmediğim kişilerin lavobasına düşen şeyi bende yemem :KK12:mesala gittiğim bi kaç evde lavobanın kenarında diş fırçası ve tırnak makası gördüm :KK57::KK57::KK57: ve abdest alan komşumuzda vardı onlarda asla bir şey yemedim hep bahane uydurdum :KK43:

arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin

çok gıcık. neyse allahtan seninkinin kurulu düzeni var ben de o da yok. hastalık hastası gibi bişey olabilir. ayrıca bi arkadaşın dediği gibi o hallerde sebze ve meyvelerin üstüne kedi köpek bile işiyodur yani. yapcak bişey yok :)

arkadaslar nasil anlatsam bilmiyorum kaynanamla beraber oturuyoruz. oglundan baska kimsesi olmadigi icin kurulu duzeni olmasina ragmen bizde kaliyo. sorun kalmasida deil takiltili olup herseye mudahale etmesi. bu sabah kahvalti hazirliyodum oda geldi yanima .domates biberleri yikarken biri elimden lavobanin icine dustu (ici tertemiz pis hicbirsey yok) kaynanam bi hışım kalktii at obu cope yenmez o lavobanin ocine dustu dedi .şok oldum tertemz ben hergun camasir suyuyla siliormm dedim. senden onceki kiracilar kim bilir ne yapti ayakmi yikadi kan mi akitti bilemezsin dedi. ne dicegi bilemedim. gecenlerde de disari cikcaz merdiveni yikamislar kapinin onunde az su birikmesi olmus bende farkonda olmadan basacaktim ki uzerine kaynanam itti. basma biri büyü yapmis olabilir dedi kim dedim yan komsu ust komsu olurmu olur dedi.
cok tuhaf dedilmi ya . eşim de farkinda butun bunlarin ama annesine kiyip git diyemio. yaron bebeimiz olsa bu kadina emanet etcekmisim . nasi olcak arkadaslar siz bi akil verin
kadın haklı
bi de sana büyü yapcana büyüden koruyan kaynana daha ne istiyon:)

bende öyle lavoba sadece mutfak malzemeleri içindir bilmediğim kişilerin lavobasına düşen şeyi bende yemem :KK12:mesala gittiğim bi kaç evde lavobanın kenarında diş fırçası ve tırnak makası gördüm :KK57::KK57::KK57: ve abdest alan komşumuzda vardı onlarda asla bir şey yemedim hep bahane uydurdum :KK43:

Yok artık :KK57::KK57::KK57::KK57:

Bende öyleyim o yüzden mutfak ve banyo lavobalarının kıyaslanması tuhaf geldi.[/QUOT
Valla ben toz bezine bile dikkat ederim mutfağın bezleri başka biyerde kullanılmamalı. bende ona çok dikkat ederim :KK69:

kurulu düzeni varsa niye sizde kalıyor ki?
Sizi bazı konularda uyarabilir onda bir şey yok. Ama hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.

kurulu düzeni varsa niye sizde kalıyor ki?
Sizi bazı konularda uyarabilir onda bir şey yok. Ama hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyin. Mesafeli olmak her zaman iyidir.
cunku eşim tek cocuk. annesindrn baska kimsedi yok. annesi evine gttigindr vizdanen rahtsiz oluyo. geldiginde de biz huzursuz oluyoruz. cok sevdigim biri aslinda cunku bana eşimi verdi minnrttarim ina buyuzden. ama işte cogu zamn kendimede hakim olamiorum ona karsi hic yanlis hareketim olmadi icime.atiyrum hep.

Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?

Back
X