- 14 Mart 2013
- 7.908
- 3.964
- 448
- Konu Sahibi zeynomurat1
Nası diyim ki diyemem kendi evinde yapıyo zaten![]()
ay yemek filan yiyebiliyo musun sen peki bu kaynananın elinden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nası diyim ki diyemem kendi evinde yapıyo zaten![]()
yiyorum valla Allah'tan takıntılı değilim o kadar mesela saçlarını bulaşıkların üzerine yıkadıktan sonra çamaşır suyuyla yıkamıştım o bulaşıkları sonra içim rahatladı yedim yaniay yemek filan yiyebiliyo musun sen peki bu kaynananın elinden
evet mutfak lavabosu olmasını geçtim lavabonun içinde bulaşık vardı çantasını mutfak lavabosunda yıkayıp leğenin içinde kuruttuğuda oluyo![]()
şoktayımTatlım kaynanan haklı, evyeye düşen şey yenir mi ya? Ne kadar temizlersen temizle. Banyodaki lavaboyu da yıkıyoruz çamaşır suyuyla ora da mı temiz yani. Yapma böyle.
haha olur mu olurEyvahhh. Ileride cocuguna bakmaya geldiginde cocugu da mutfak lavabosunda yikamasin![]()
su konuyu çözemedim kimseye de soramıyorum. el bezlerini elde yıkıyorum da masa örtüsü falan mecburen makineye giriyor. onlar olunca biriktirip mutfak malzemelerini atıyorum ama bazen de tek bir mutfak örtüsü oluyor bekletmek zorunda kalıyorum. cidden bu işin çözümü nedir?Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?
su konuyu çözemedim kimseye de soramıyorum. el bezlerini elde yıkıyorum da masa örtüsü falan mecburen makineye giriyor. onlar olunca biriktirip mutfak malzemelerini atıyorum ama bazen de tek bir mutfak örtüsü oluyor bekletmek zorunda kalıyorum. cidden bu işin çözümü nedir?
yok yani misafir gelince serdiğim kumaş örtüyü yıkamak için bazen geciktiriyorum. sürekli kullAndığım masam farklı :)Mutfak ortusu her gun yikanmasi gereken bir sey. Silinen ortulerden kullanmak daha mantikli.![]()
evye ne ya