• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaamm imdattt

Sen imdaaaattttlik kaynana gormemissin cnm...kv bizimle kalmasindan hosnut olmuyorum her soyledigi bana sacma geliyo desen daha uygun olur senn durumuna.

ay yemek filan yiyebiliyo musun sen peki bu kaynananın elinden
yiyorum valla Allah'tan takıntılı değilim o kadar mesela saçlarını bulaşıkların üzerine yıkadıktan sonra çamaşır suyuyla yıkamıştım o bulaşıkları sonra içim rahatladı yedim yani :D

Tatlım kaynanan haklı, evyeye düşen şey yenir mi ya? Ne kadar temizlersen temizle. Banyodaki lavaboyu da yıkıyoruz çamaşır suyuyla ora da mı temiz yani. Yapma böyle.
şoktayım:KK57: banyoyla mutfak aynı mı. sadece mutfağa dair işler yapılıyorsa neden kirli olsun.
valla ben evyeyi temiz yıkadıktan sonra ıspanak vs bile yıkıyorum evyede. bunu pislik olarak algılayanlar sizce sebzeler nerede yatişiyor. gübre nedir hiç duydunuz mu?

Bende birşey sormak istiyorum kızlar,peki mutfak bezlerinizi havlularını çamaşır makınasında mı elde mi yıkarsınız?
su konuyu çözemedim kimseye de soramıyorum. el bezlerini elde yıkıyorum da masa örtüsü falan mecburen makineye giriyor. onlar olunca biriktirip mutfak malzemelerini atıyorum ama bazen de tek bir mutfak örtüsü oluyor bekletmek zorunda kalıyorum. cidden bu işin çözümü nedir?

su konuyu çözemedim kimseye de soramıyorum. el bezlerini elde yıkıyorum da masa örtüsü falan mecburen makineye giriyor. onlar olunca biriktirip mutfak malzemelerini atıyorum ama bazen de tek bir mutfak örtüsü oluyor bekletmek zorunda kalıyorum. cidden bu işin çözümü nedir?

Mutfak ortusu her gun yikanmasi gereken bir sey. Silinen ortulerden kullanmak daha mantikli. :KK54:

mutfak lavabosuna düşen meyveyi çöpe atmak gerektiğini ilk defa burdan duydum. lavaboya kadar o meyveler kimbilir nerelerden geçiyo arkadaşlar pazardan marketten alıyoruz o meyvelere dokunan insanlar ellerini yıkıyo mu acaba pis pis elliyolar o zaman bunları da düşünelim hiçbirşey yemeyelim. ayrıca günah bu kdr bsait sebeple herşeyi çöpe atmak, ne emeklerle onlar yetişip bizim soframıza geliyo

Evyeye düşen domatesi çöpe mi attırdı. Bitkilerin dibine gübre atıyorlar onuda geçtim bisürü hayvan geziyor aralarında. O sebzeler nerelere değiyor bize gelinceye kadar. Tezgaha dizen adam tuvaletten çıkıp elini yıkamamış bile olabilir. Yada manvlar sabahtan akşama para ile oynuyor ellerinde o paradaki mikrobu düşün sen ozaman. Evyeye düşen sebze çöpe atılırmı ya. En olmadı sirkeli su ile yıkarsın. Yazık onu çöpte çürük halde toplayıp yemek zorunda olan insanlar var. Titizlik ile müsriflik arasında baya kalın bir çizgi var

niye pis olsun ki..yurtdışında içine su doldurup bulaşık yıkıyorlar..temiz olduktan sonra içinde sebzede yıkanır..ayağın mutfakta ne işi var..banyo dururken..

canım seni ben anlıyorum sen şimdi o ne dese gıcık olursun çünkü ev mahrem bir ortam bazen yeri geliyo kocaeli bile ters düşüyor insan bu lavaboya düşen Domatese gelince kaynaklar bazen gelenlere öyle hava başarılar bilmiş bilmiş sık a canını duymaktadır gel o sinir olsun bu arada bol bol dua et

Lavaboya dusen sey atilirmi yazik gunah mutfakta hergun yikiyoruz meyve sebze elden kayar duser biri olmasa digeri atilirmi hic yere dusse bile insan alir yikar millet yemeye bulamaz:) biz mutfak lavabosuna dusen seyden tiksinelim

Annem evlendigi ilk zamandan beri babaannemle birlikte yasadı yasanan sıkıntıları az cok biliyorum biz de bizzat yasadık hala da birlikte yasıyorlar ama tum bu sıkıntılardan ote de beni ve kardesimi babaannem buyuttu annem calısıyor halen de eve geldiginde babaannem yemegi utuyu yapmıs evi toplamıs oluyor allah razı olsun ondan gozu gibi buyuttu bizi ikinci annem hatta dogrusunu soylemek gerekirse annemden cok emegi var uzerimde bence razı daha ılımlı bakmaya calısın cocugunuzu emanet etmekte de cekinmeyin cunku sizin cocugunuzsa onun da torunu sonucta emin olun ozenle ilgilenecektir

Bence kaynananız abartıyo biraz . O zaman domates yemesin kimin eli değiyo nerde yetişiyo size gelene kadar domatesin başına ne işler geliyo belli değil . Tertemiz yıkıyosunuz sonuçta lavaboyu, düşse ne olacak domatesi de yıkarsınız olur biter. Komşunun işi gücü yokta kapıdaki su birikintisine kadar büyü yapacak saçmalığa bak. Kırmayın yinede belki iyiliğinizi düşünüyodur ama bence saçmalıyo.:KK69:

Back
X