4 te gidip kacta dönersiniz meselaBaştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Benim kaynanada ilk zamanlar yatılı kalın diye teklif ediyordu hayır diyordum eşim de evet diyemez kavga cıkar artık teklif etmiyor . Akşam yemeğine gidersekte en erken 4 te giderim sabahın köründe kimsenin evine gidemem haftada 1 iyi ama görev gibi değil canın istiyorsa iyi.. Birde zorla götüremez canım istemiyor deyip gitme napabilir ki????
10 bucuk gibi kalkarım ama sıkıldıysam eşime mesaj atarım çaydan hemen sonra o kalkalım der. böylelikle kötü gelin de olmuyorum oğlu kalkmak istiyor gibi gözüküyor4 te gidip kacta dönersiniz mesela
12 saatten sonra artık gerçekten bir ay sonra falan görüşmek istiyorum ama eğer ertesi günü boşsak inanın kapıdan çıkarken yarın sabah yine gelin diyorlarbelki kahvaltıyı saten pijamalarımla salonda yapmak istiyorum, çocuğunuz da küçükmüş
Kendi evin özelindir, özgürlük alanındır. Zaten o evlerde artık max. 100m2 filan.
Ailem de ailem diye dertlenen insanlar mümkünse otursun ailesiyle, evlenip 'aile' olmaya çalışmasın.
Sevgili kayınvalideler de kendilerini eğlesin diye gelin almıyorlar herhalde,
Büyüğümüzdür, sayarız, severiz, bakarız, ararız sorarız..
Kendi ailemle bile 12 saatin sonunda 'sonra görüşürüz' kıvamına geliyorum.
bence makul uzaklık, ayrılık ilişkileri canlı tutar. Yüzünüzü eskitmeyin, özlenmek güzeldir.
Tüm bunları eşinizin (1 erkek olarak) anlamasını beklemezken, yine de 'anlatmayı deneyin' derim.
sen dön evine eviniz yakınsa şekerim.kafanı dinlersinHanımlar her hafta bir gün ya da 2 gun kv gilde 12 13 saat falan oturuyoruz sabahtan gidip aksama kadar... başım çatlıyor migrenim kalkıyor dön dolaş aynı konularvallahi bıktım buna rağmen sürekli gelmiyosunuz muhabbeti yapıyorlar eşim halinden memnun hayır huzurlu bir ortamda yok eşim suya sabuna dokunmadığı için bu konu yüzünden çok tartıştık ilk evlendigimizde kayinvalidemle . Eşim isten gelip eve girmeden hadi in annemgile gidiyoruz diyodu her akşam 1 lere kadar özel bi hayatımız yokti . Tatlı dille söyledim olmadi tartışmalarla hafta da 1 2 ye indi ama o da resmen bir günün tamamı kahvaltya diye gidiyoruz gece 12 de geliyoruz evlerimiz çok yakın eşime diyorum ki bi akşam 2 saat çay içip gelelim bi günde akşam ya da sabah gider 3 4 saat oturur geliriz bunalıyorum diyorum yok olmaz diyor ne yapsam kizlar gerçekten bunaldım ya psikolojim bozuldu eşimin kendi isi planımız yok her an annemgile gidelim diyecek orda tıkılacagiz eve saatlerce diye bunu dusunmekten hic bi seye odaklanamiyorum. Küçük bebegim var çok dışarı da çıkamıyorum öyle saatlerce kafami dağıtsam çalışmıyorum zaten su an bana yardım edinnn
Bi gun canıma tak etti öyle yaptım kv ertesi gün kavgaya geldi vay efendim 2 saat durup gitmişim kavga kıyamet koptusen dön evine eviniz yakınsa şekerim.kafanı dinlersin
Başlarda istiyorlardı kalmamızı . Sorun dediginiz yerde aslında zaten kahvaltı diyoruz ama gece 12 de çıkıyoruz asla kahvaltı olmuyor. Aksam yemeği icin de oglen gidiyoruz mesela illaki saatlerce uzunnn uzuuunnn oturmak istiyorlar
Ee gelsin ne olacak ?Bi gun canıma tak etti öyle yaptım kv ertesi gün kavgaya geldi vay efendim 2 saat durup gitmişim kavga kıyamet koptu
kavga ediyorsa ediyor!!Bi gun canıma tak etti öyle yaptım kv ertesi gün kavgaya geldi vay efendim 2 saat durup gitmişim kavga kıyamet koptu
Etsin ne yani.İşte kavgayla istediğini almış oldu.Siz kavga etmesine rağmen tekrarlasaydınız o da vageçer kazanan siz olurdunuzBi gun canıma tak etti öyle yaptım kv ertesi gün kavgaya geldi vay efendim 2 saat durup gitmişim kavga kıyamet koptu
Size belki saçma gelecek çünkü bana da saçma geliyor kv hem benden nefret edip hem de sürekli benle olmak isteyen biri . Bir gun dediğiniz gibi yaptım ve ertesi günü kapıma dayandı neden 2 saat oturmusum ne kavgalar ne gürültüler ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?