- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi nurcan1985
-
ben ilk bastan buraya gelin geldim 5 ay gidip gelecek diye olmadı sonra uzun gitti annemlerede gidip kalıyorum ama uzun degil haftada sadece esim gelene kadar mecburum yani yoksa annemlerede gidip kalırım esim istemiyor ben gelinc temelli gidecegiz sabret diyo
Sıkılıyorum de
Ben olmasam, sen benim ailemin yanında 15 ay yaşayabilir miydin de
Herkes kendi ailesinde rahat eder orada büyük çünkü de
Sıkılıyorum de
Ben olmasam, sen benim ailemin yanında 15 ay yaşayabilir miydin de
Herkes kendi ailesinde rahat eder orada büyük çünkü de
anlamıyor demiyormuyum sanıyorsun arkadasım surekli sabret bizim icin diyo yeminle zaten sevmesem dakka durmam sırf sevgimden gerisi yalan ama ben esimi bırakıp aileme gidersem cok sevinenler olacak onları sevindirmekte istemiyorum sevgim icin caba gosteriyorum bilmiyorum ne olacak
Valla hersey sizin soylediginiz gibi basit degil keske oyle olsaydi ama hrkes herseyi rahatca diyemiyoki
Kızlar bu anlattıklarınızı zamanında bende yaşadım
Kaçarak evlendim 19 yaşındaydım 4 ay beraber oturduk daha sonra üst katlarını yaptırdılar 0 daire sonra düğünümüz oldu falan filan 1.5 sene sonra oğlum dünyaya geldi,kaynanam oğlumu istemedi erkek diye kız istiyomuş o.. görümcem var kaynım var evde ,,hep kıskançlık hep fesatlık oturup plan yapıyorlardı kaynanamla görümcem diyodu ki ''anne abim gelsin şunuda söyliyelim,bunuda anlatalım''eşim işten gelirdi kapıyı açıp binbir türlü bahaneyle içeri alıp yalan yanlış anlatıp eşimi doldururlardı bana karşı.... oda arada bırakmayın beni deyip beni muhattap ederdi onlarla hiç yoktan kavga ederdik onlar yüzünden.beni 1 kere bile savunamazdı takiiiiiii ben sinir krizi geçirinceye kadar ilk krizi geçirdiğimde 7 aylık hamileydim neler neler yaptılar Allaha havale ettim hepsini görümcem 30 yaşında hala bekar kısa bir evliliği olmuş o yüzden bizim mutluluğumuzu hiçççççç ama çekemedi.Sağolsun yine eşim beni gerçekten çok seviyor tabi bende onu....VEEEE 4 SENE SONRA bir akşam bir tartışma anında kayınpederimin ağzından çıkan yanlış bir cümleyle evi terkettim oğlumuda alıp tabi o gün bugün ayrıyım 2 sene bitti ayrı evdeyiz ÇOK MUTLUYUZ ALLAH BOZMASIN..BÖYLE KAYNANALARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM KIZININ MUTLU OLDUĞUNU GÖREMESİN İNŞALLAH BENLE ÇOK UĞRAŞTILAR BÜYÜ BİLE BULMUŞTUM O DÖNEMDE EVİMDE
anlamıyor demiyormuyum sanıyorsun arkadasım surekli sabret bizim icin diyo yeminle zaten sevmesem dakka durmam sırf sevgimden gerisi yalan ama ben esimi bırakıp aileme gidersem cok sevinenler olacak onları sevindirmekte istemiyorum sevgim icin caba gosteriyorum bilmiyorum ne olacak
Valla hersey sizin soylediginiz gibi basit degil keske oyle olsaydi ama hrkes herseyi rahatca diyemiyoki
hanımlar hakkatten kv lerle kalanların işi pekde kolay gibi görünmüyor rabbim hepinize yardım etsin.. ben 1 seneyi geçti evleneli e vin tek oğlu eşim kiracıyız bunlar hep ev alcaz falan filan diyordu sonra iş siz buraya taşının biz yazın yazlıkda oluruz kışın geliriz belki gelmeyize döndü en sonda geçen gün kv biz gideriz sen buraya gelir evi güzelce kafana göre yerleştirirsin dedi aile binası amcalar yengeler yiğenler .. bende yok anne dedim öyle birsey olmaz aa olur olur dedi tekrar lafı yumuşattım hayatta olmaz sonra demezler mi gelin geldi kp kv evinden etti diye.. ayrıca bizim üstümüze gelirken böyle bunlar eşimin ablasının kv si dubleks ev alığ eşimin ablasınıda üst katta oturmasını istiyordu yemek masasında benim kv aynen şöyle; kızım sen onlarla yapamazsın işten geliyorsun dinlenemezsin geleni gideni çok olur hayır ben kesinlikle izin vermiyorum gibi şeyler söylüyordu bende güldüm birden öyle kaçtı içimden eşimde anne bak sen diyorsunda kızın içn ya gelinine niye gel bizimle kal diyorsun demesin mi :) çok hoşuma gitmiştiii... ne isee
bence Rabbim sınamasın benide tabii ki ama bilemiyom yinede ayrı kalmak en doğrusu.. tabii şartlara uygun olarak.
KK ya girmeyeli belki bir sene oldu geldim yine aynı konuyu okuyorum. Öyle çok zor ki birlikte oturmak. Bizimkiler bir de yaşlı.Maddiyatı bir kenara bıraksan vicdanın el vermiyor.Ama böyle de hayat bitiyor.O onun kızı canından parça sen öyle değilsin.Aynı işi sen yapsan gözükmez kızı yapsa niye o kadar iş yaptın yordun kendini olur.Allah isteyen herkese sağlıklı huzurlu bir yuva nasip etsin.
Sagol canim benm dualarinda beni eksik etme kaynanam neysede kayinpederim cok fena sabirda esimi sevdigim icin bana laf soylerse cevabini aliyo napiyim nereye kadar sabir
zaten bu karı gıbı kperde korkcan allah yardımcın olsun ualırım sennle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?