Kaynanalar hepmi böyle

aileniz yakınızda mı?
eğer öyleyse baktınız misafir çağırıyorlar aaaa anneme söz vermiştim diyin çıkın evden kendileri ağırlasınlar misafirlerini
tabi yapabiliyorsanız

ben herhalde böyle yapardım çünkü gelen insana soğuk davranamam surat asamam

aslında ağırlamak değil sorun beni hiç yerine koyması onun evi değil kendi kazancımla kurdum o evi beni hiçe sayması yokmuşum gibi davranması benimle istişare yapsa zaten olur anne gelsinler derim ...

Kelin ilaci olsa kardes beni kotu gelin biliyorlar, kendileri melek, o sekilde gunah kecisi halinde yasayip gidiyoruz. Kayinpederime de dedim bulmuslar bir gunah kecisi oh ne rahat ben de yaranmaya calismiyorum, fazla gorusmuyorum. Tek korkum insallah ilerde ben gelinime veya damadima boyle davranmam, kendimden sogutmam, keyifli, saygili, modern bir iliskimiz olur insallah. Bir de rahmetli annemin yerine gecmeye calisiyor, sen kim annem kim. Boyle soyleyip sonra bana elalemsin sen diyor. Oof of yani herhalde hep aynilar

Bizimki de öyle oğluna paşa paşa peşinde gezer acayip bi kadın anlam veremiyorum bazen sınsi bizimki de anne anne der durur biraz daha beklemde kalıyorum bakalım ne olacak

galiba hepsi aynı bende muhatap olmuyorum ama sinir tavan yaptırıyor bazen eşimle ikimizin ortak alması gerekn konularda bile son sözü ben söyleyeyim istiyor.

aslında ağırlamak değil sorun beni hiç yerine koyması onun evi değil kendi kazancımla kurdum o evi beni hiçe sayması yokmuşum gibi davranması benimle istişare yapsa zaten olur anne gelsinler derim ...
anladım sizi işte bende ondan diyorum ya
başka türlü anlamaz çünkü.. böyle dişinizi göstermezseniz bu hiçe saymalar artarak devam eder..

Evet %99,999 böyle maalesef :)

Kendisine bişey almak isteriz aldırtmaz. Başkalarına gider bana birşey almıyorlar diye ağlar.
Kocası ölür oğlundan koca sevgisi düşüncesi inceliği bekler.

Hayatta en çok o çile çekmiştir, en büyük dert ondanır, sizinki de dert midir,en çok o yorulmuştur, en çok o çalışmıştır (ama bir dikili ağacı yoktur), en iyi o çocuk doğurmuştur, en iyi o gezmiştir, en iyisini o yemiştir, en en en en en en çok o'dur
Sinirleriniz ve sinirlerim kaldırırsa daha da örneklendirebilirim

Ohaa ya o nasıl bir taktik ben şok

aynen öyle valla demek ki tek bende yok

kvde böyle bir ışık görünüyorsa olabildiğinde uzak oturmak, bayramda seyranda girmek. Çocuk hasta, hamileyim başım dişim ağırıyor diyip arayı soğutmak, sonra zaten muhabbette kesiliyor, lafda sokamıyorlar :)

neden anneci oluyorlar orasını anlayamıyorum bekarken üniyi dışarda okurlar askere gider bir ömür anılarını anlatırlar ama evlenince bir anda anneci oluyorlar ne gıcık bi durum

neden anneci oluyorlar orasını anlayamıyorum bekarken üniyi dışarda okurlar askere gider bir ömür anılarını anlatırlar ama evlenince bir anda anneci oluyorlar ne gıcık bi durum
Yas ilerledikce kendi ailelerine daha bagli oluyorlar diye dusunuyorum ben. Kendileri de ebeveyn oluyorlar cunku, annelerinin durumunu anlayabiliyorlar. Malum erkekler cok gec olgunlasir. Annelerinin durumunu algilayabilmeleri icin 30lara gelmeleri gerekiyor bence. 40tan 50den sonra zaten cekilmez boyuta ulasiyor bu annecilik. Tabii herkeste oyle degildir

orası öylede eşiniz aksilik yapıyorsa ne olacak

Benim eşimde yapardı ama abartı değildi. Ailesi evlilik dönemimizde baya sorunlu ve değişik davrandılar. zmn zmn söyledim bunları, kimi zaman söylendi kimi zaman kavga ettik. ama hiçde geri adım atmadım. Çünkü hatalı sorunlu olan onlardı. Benim hayat görüşüme de oldukça değişikti yaşam şekilleri. Eşimle hiç ailesini tanımazlen tanıştık ve onlardan oldukça farklı bir hayatımız vardı. Sonrasında eminim ben alttan alsaydım aynı onların sisteme uymamı isterdi, ama gayet mantıklı olarak benmin alıştığım düzen böyle, seninde böyle aslında kendine gel diye diye şimdi ailesinin yanında bir haftadan fazla kalmayacağımı bilir. Çalışan çocuklu hamile bir kadın olarak onlarında bizde iki üç günden fazla kalamayacağını bilir itiraz edemez.
Bence mantıklıysa sölyediklerinin geri adım atmayın, eninde sonunda oda anlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…