- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
Kaynanalik okulu diye bisey mi var yoksa?
Benimkide tipkisinin aynisi
Benimkide tipkisinin aynisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kv hic sevmiyorum sevilecek biri de degil esin hatrina cekilecek biri de degil sirf kv bir arsaya gelmemek adina esi bile bosayasim var.bi omur nasil cekecem..aksam hayatimdan bezdirdi kv.
Yas ilerledikce kendi ailelerine daha bagli oluyorlar diye dusunuyorum ben. Kendileri de ebeveyn oluyorlar cunku, annelerinin durumunu anlayabiliyorlar. Malum erkekler cok gec olgunlasir. Annelerinin durumunu algilayabilmeleri icin 30lara gelmeleri gerekiyor bence. 40tan 50den sonra zaten cekilmez boyuta ulasiyor bu annecilik. Tabii herkeste oyle degildir
Kaynanalik okulu diye bisey mi var yoksa?
Benimkide tipkisinin aynisi![]()
Ikili oynuyorlar oglunun yaninda kizim der o yokken adimi soyler.esim mesela yapmak istemedigi bir durum var her gittigimizde israr kiyamet hayir anne diyor kadin hala inatlasiyor esim ister istemez geriliyor bize de yansitiyor ben de sonunda inatlasip durma oglunla ayip dedim bir de diyor ben olursem diyor cenazemi ortada birakma diyor.sen olde ben kaldiracagim diyesim geldi cunku stres oldum cok.cocuklugunda oglunun ayagini yakmis olabilir kaza onu hastaneye goturmus ogluma neler yaptim diyor.konu komsusu hic oyle demiyor cok dovermis esimi hic sefkat gormedi senin kocan diyor annesinden 85 yasindaki komsu nine..ona sorsan hiç kaynana gibi davranmıyordur aksine kızı gibi görüyordur seni. nedense biz yanlış anlıyoruz hep
Geçen Cumaya kadar bende bu tür davranışlarından, laf sokmalarından , yaşı genç olmasına rağmen çocuklara bakmak istememesinden,sürekli yorgunum diye ayak! yapmasından dolayı hep eleştirirdim kızardım hatta burda da çoğu kez yazmışımdır. Şuan o kadar pişmanım ki Cuma günü evre 3-c Over Kanseri olduğunu öğrendik üstelik akciğer metaztazı da varmış. Yıkıldım resmen . 1 Ocaktan itibaren işi bırakacağım ve ne olursa olsun onu yalnız bırakmayacağım bebek gibi bakacağım. Ne kadar sevmez görünsemde kahroldum resmen duyunca.
Hani demem o ki konu sahibi ; bunları mesele etme ilerde pişman olursun. Gül geç
Evet %99,999 böyle maalesef :)
Kendisine bişey almak isteriz aldırtmaz. Başkalarına gider bana birşey almıyorlar diye ağlar.
Kocası ölür oğlundan koca sevgisi düşüncesi inceliği bekler.
Hayatta en çok o çile çekmiştir, en büyük dert ondanır, sizinki de dert midir,en çok o yorulmuştur, en çok o çalışmıştır (ama bir dikili ağacı yoktur), en iyi o çocuk doğurmuştur, en iyi o gezmiştir, en iyisini o yemiştir, en en en en en en çok o'dur
Sinirleriniz ve sinirlerim kaldırırsa daha da örneklendirebilirim![]()
Geçen Cumaya kadar bende bu tür davranışlarından, laf sokmalarından , yaşı genç olmasına rağmen çocuklara bakmak istememesinden,sürekli yorgunum diye ayak! yapmasından dolayı hep eleştirirdim kızardım hatta burda da çoğu kez yazmışımdır. Şuan o kadar pişmanım ki Cuma günü evre 3-c Over Kanseri olduğunu öğrendik üstelik akciğer metaztazı da varmış. Yıkıldım resmen . 1 Ocaktan itibaren işi bırakacağım ve ne olursa olsun onu yalnız bırakmayacağım bebek gibi bakacağım. Ne kadar sevmez görünsemde kahroldum resmen duyunca.
Hani demem o ki konu sahibi ; bunları mesele etme ilerde pişman olursun. Gül geç
Kocası ölür oğlundan koca sevgisi düşüncesi inceliği bekler. o kadar dogru kii...
kendisi bnm ameliyatıma gelmedigi için aramadıgı için ki bana degil ogluna küsken ben bişi yapmamışken. umrum olmaz.
Kvalidem ve görümcenin yeşimi haltlardan mütevellit onlarla mesafe koydum. İkisiyle de. Canım istediğinde gidiyorum canım istediğinde arıyorum. Önce eşim direndi. Çok tartıştık. Bağırdı çağırdı. Ama direndim. Evi terketmek dahil her şeyi yaşadım :) sonuç eşim karışmıyor şimdi. Hiçbi şeye. Gidip gelmeme aramama sormama.
Bunların hiçbiri eski nişanlımın annesi değildi, ama o da az saman altından su yürütmedi.
Ne yaparsan yap yaranamazsın ,Nasihat verir gibi gözüküp laf sokanı mı dersin kendi mağdur oluyormuş gibi trip yapanı mı dersin konuşurken iki de bir benim evlatlarım şöle iyi böyle iyi diyeni mi dersin iş yapmayıp yan gelip yatıp kendi evim değil ki diyeni mi dersin torununa her lafı söyleyip bu çocuk beni niye sevmiyor diyeni mi dersin her şeyinize karışıp oğlunu etkileyip sonra neden yapmadılar bilmiyorum diyeni mi dersin de dersin yani bitmez bunlar akıllı kadınlara hayranım ben bu konuda akıllı olamadım eşlerini nasıl kendi yanlarında tutuyorlar. Nasihat verirmisiniz....
Hepimizinkini yazmışAynen benim kaynanayı anlatmışsın..az olmuş ama özetini vermişsin.bana kaynananı tanıyorum deme sakın.
mağdur takılmak huy onlardaHepimizinkini yazmış
Özellikle mağdur takılıp trip yapma kısmı
Ya bizimki yapar eder bir de büzülür inanılmaz ya. Eşim de der ki annem yaslı kadın niyeti iyi. Hay annene de niyetine de. Zekam bunun yarısı olsa görmedim belki numaralarını. Günde kaç insan tanıyorum artık insan sarrafı olmuşum. O basit çiğ numaralarını oğlu yiyor amamağdur takılmak huy onlarda![]()