- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
Ben de bugun kadar kv me kötü birsey demedim. Çok bariz hareketlerinde bile sustum. Bazen espriyle karısık cevap veririm ama ne esime ne annesine olumsuz bi söz söylemedim. Gel gör ki yanyanayken beni basan basıyor yüzüm hareketlerim herseyimi değişiyor o kadar belli ki. Valla elimden bu geliyor bu kadar maskeleyebiliyorum. O da bu kadar yapmacık ve iki yüzlü ve kötü kalpli olmasaydıDünya çok kısa. Kayınvalidelerinize laf söylemeyin, annesiyle eşinin arasını bulamayan eşlerinize laf söyleyin. Mesela benim kayınvalidem hayatta bana laf söylemez, söyleyemez çünkü eşimin bundan asla hoşlanmadığını bilir.
Ben de ona laf söylemem. Hayat kısa. Bugün kızdığımızın yarın mezarı başında ağlıyoruz. Bu yüzden hayatım boyunca keşke diyeceğim hiçbir şeyi yapmıyorum. Eşime annesini kötülemem, git ilgilen uğraş derim. Çünkü hayat gerçekten çok kısa. Vicdan azabı duyacağım şeyler yaşamak istemiyorum. Herkes kendi mezarına giriyor, kötü de iyi de.
Bana kim kötü laf söylerse kendisine bunun çirkin bir şey olduğunu ve yakışmadığını açıkça söylüyorum. Hiç kızarıp bozarmam. İlla kalp kırarak söylemek gerekmiyor. Güzelce söyleyelim o zaten susup anlar Eminim. Ha anlamazsa da kendi ayıbı.Ben de bugun kadar kv me kötü birsey demedim. Çok bariz hareketlerinde bile sustum. Bazen espriyle karısık cevap veririm ama ne esime ne annesine olumsuz bi söz söylemedim. Gel gör ki yanyanayken beni basan basıyor yüzüm hareketlerim herseyimi değişiyor o kadar belli ki. Valla elimden bu geliyor bu kadar maskeleyebiliyorum. O kadar bu kadar yapmacık ve iki yüzlü ve kötü kalpli olmasaydı
Kötü söz söylemiyor ki benim kiBana kim kötü laf söylerse kendisine bunun çirkin bir şey olduğunu ve yakışmadığını açıkça söylüyorum. Hiç kızarıp bozarmam. İlla kalp kırarak söylemek gerekmiyor. Güzelce söyleyelim o zaten susup anlar Eminim. Ha anlamazsa da kendi ayıbı.
Aman bunlarda bir şey yok ki :) ben de kötü şeyler diyor sanıyorum.Kötü söz söylemiyor ki benim ki
Mesela burnum büyüktür bana küçük burunlu kızım demişti. Ya da sade giyinirim der ki ahhh kızım şu kadının üstü bası ne güzel. Ya da çocugum zayıf der ki falancanın torunu masallah bunun iki katı. Kötü bişey yok hep böyle seyler. Mesela cat kapı gelirdi sonra tam eşikte girmeden aayyyy yok ben rahatsız ettim girmiyim der giderdi. Eşim de derdi bak zavallı annem oğlunun evine adım atamıyor
Ben cok geriliyorum amaAman bunlarda bir şey yok ki :) ben de kötü şeyler diyor sanıyorum.
Demekki enerjiniz uymuyor. Siz böyle devam edin arada saygısızlık olmadıktan sonra bence vicdan duyulacak bir şey yok. Kaynana kayınpedere karşı evlat gibi sorumluluğunuz da yok. Arada saygısızlık olmasın kafi bence.Ben cok geriliyorum ama
Abartıyor muyum ya
Aslında konu ne dediği değil ne hissettirdiği
Bilmiyorum sevemiyorum basıyorlar beni öyle böyle değil. Suraya yazmayacagım bi sürü sey oldu ama doğrusu öyle atışma yok kötü söz yok bizde. O inceden yapar kenara kacar esim annem iyi niyetli der ben arada kalırım. Mesafemi koruyorum
Be.n bastan koydum mesafemi. Asla tatile gitmedim mesela onla esim yokken tek ona gitmedim çok alışverişe cıkmadım hatta mecburiyet dışında hiç. Özelimizi anlatmadım yanında eşimle iyi y da kötü olmadım. Bi nevi robot oluyorum onun yanında. Benden o aileye bi birey cıkmadı. Eşim de hayret ediyor. Sen herkesle iyisin bi annemle gecinemezsin der. Mesafeyi korumasam fena bozusurduk onu biliyorum
Ben de böyle düşünüyorum. Bi ara cok zorladım kendimi baktım olmuyor. Şimdi görünce canım cicimler uşusuyor ilimizde numaradan ve içimizden gelmeyerek. Tatsızlık yok biraz surat vs asıyorum ama artık o kadar olur. O da olmasa daha iyi tabi. Ama bi insan bu kadar mı sevilmezDemekki enerjiniz uymuyor. Siz böyle devam edin arada saygısızlık olmadıktan sonra bence vicdan duyulacak bir şey yok. Kaynana kayınpedere karşı evlat gibi sorumluluğunuz da yok. Arada saygısızlık olmasın kafi bence.
Ben cok geriliyorum ama
Abartıyor muyum ya
Aslında konu ne dediği değil ne hissettirdiği
Bilmiyorum sevemiyorum basıyorlar beni öyle böyle değil. Suraya yazmayacagım bi sürü sey oldu ama doğrusu öyle atışma yok kötü söz yok bizde. O inceden yapar kenara kacar esim annem iyi niyetli der ben arada kalırım. Mesafemi koruyorum
Be.n bastan koydum mesafemi. Asla tatile gitmedim mesela onla esim yokken tek ona gitmedim çok alışverişe cıkmadım hatta mecburiyet dışında hiç. Özelimizi anlatmadım yanında eşimle iyi y da kötü olmadım. Bi nevi robot oluyorum onun yanında. Benden o aileye bi birey cıkmadı. Eşim de hayret ediyor. Sen herkesle iyisin bi annemle gecinemezsin der. Mesafeyi korumasam fena bozusurduk onu biliyorum
Tahmin edebiliyorum. Eltimi hiç sevmiyorum, ama benim nedenlerim var. Asla da görüşmüyorum :)Ben de böyle düşünüyorum. Bi ara cok zorladım kendimi baktım olmuyor. Şimdi görünce canım cicimler uşusuyor ilimizde numaradan ve içimizden gelmeyerek. Tatsızlık yok biraz surat vs asıyorum ama artık o kadar olur. O da olmasa daha iyi tabi. Ama bi insan bu kadar mı sevilmez
Dünya çok kısa. Kayınvalidelerinize laf söylemeyin, annesiyle eşinin arasını bulamayan eşlerinize laf söyleyin. Mesela benim kayınvalidem hayatta bana laf söylemez, söyleyemez çünkü eşimin bundan asla hoşlanmadığını bilir.
Ben de ona laf söylemem. Hayat kısa. Bugün kızdığımızın yarın mezarı başında ağlıyoruz. Bu yüzden hayatım boyunca keşke diyeceğim hiçbir şeyi yapmıyorum. Eşime annesini kötülemem, git ilgilen uğraş derim. Çünkü hayat gerçekten çok kısa. Vicdan azabı duyacağım şeyler yaşamak istemiyorum. Herkes kendi mezarına giriyor, kötü de iyi de.
Ben de bugun kadar kv me kötü birsey demedim. Çok bariz hareketlerinde bile sustum. Bazen espriyle karısık cevap veririm ama ne esime ne annesine olumsuz bi söz söylemedim. Gel gör ki yanyanayken beni basan basıyor yüzüm hareketlerim herseyimi değişiyor o kadar belli ki. Valla elimden bu geliyor bu kadar maskeleyebiliyorum. O da bu kadar yapmacık ve iki yüzlü ve kötü kalpli olmasaydı
Mesele ağırlamak.
Misafirim var müsait değilim olunca çağırırız. Bu tarz bir çıkışta bulunursanız yavaş yavaş vazgeçer belki.
Ama siz her defasında kendi kendinizi yiyor sorun yansıtmıyorsanız hata sizde
Bana kim kötü laf söylerse kendisine bunun çirkin bir şey olduğunu ve yakışmadığını açıkça söylüyorum. Hiç kızarıp bozarmam. İlla kalp kırarak söylemek gerekmiyor. Güzelce söyleyelim o zaten susup anlar Eminim. Ha anlamazsa da kendi ayıbı.
Demekki enerjiniz uymuyor. Siz böyle devam edin arada saygısızlık olmadıktan sonra bence vicdan duyulacak bir şey yok. Kaynana kayınpedere karşı evlat gibi sorumluluğunuz da yok. Arada saygısızlık olmasın kafi bence.
allah hepsinin kalbine merhamet vicdan versin
Ben şunu anladım sustukça saygıymış yasliymis alttan alim iyice tepene biniyolar. Bağır çağır senden iyisi yokNasihat verir gibi gözüküp laf sokanı mı dersin kendi mağdur oluyormuş gibi trip yapanı mı dersin konuşurken iki de bir benim evlatlarım şöle iyi böyle iyi diyeni mi dersin iş yapmayıp yan gelip yatıp kendi evim değil ki diyeni mi dersin torununa her lafı söyleyip bu çocuk beni niye sevmiyor diyeni mi dersin her şeyinize karışıp oğlunu etkileyip sonra neden yapmadılar bilmiyorum diyeni mi dersin de dersin yani bitmez bunlar akıllı kadınlara hayranım ben bu konuda akıllı olamadım eşlerini nasıl kendi yanlarında tutuyorlar. Nasihat verirmisiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?