Hepsini bilmem ama bazı cinsleri kıskanıyor.Bebeğmz 1 tane var ama 2 csni allh nasp ederse ayrı evimze geçtikten o zaman düşnrüz şmdi ayrı evn icabna bakalm da aslnda bole yapmalrn sebebi beni istemdlr onlra ayak uydrmycm diye onlrn gelinleri hep akraba hiç yabancı yok belkde biraz bu yuzdn davranyodur diye düşünüyorum ?
Noktalama işaretlerini ve özellikle sesli harfleri kurtlar mı yedi yoksa basmak parayla mı? Bu nasıl bir Türkçe?
Kaynanaya gelince, kıskanır da laf da sokar. Aynı evde olduğunuz sürece bir "gelin" olarak bu işler size kalacak. Bu sebeple bir an önce evinizi ayırmaya bakın.
Hepsini bilmem ama bazı cinsleri kıskanıyor.
Benimki benimle yarışta hep.
Ehliyet alcam dedim beraber alalım dedi. Pastacı olcam pasta cafe mi acsam dedim bende seninle çalışırım dedi. Ne söylesem ya benimle olacak ya benimle çalışacak. Oğlu gül alsa kıskanır eve erken gelse kıskanır. Ayrı şehirlerdeyiz işten eve geldiği zaman konuşurlar hadi yat oğlum sen der bana ayıracağı zamanı kıskanır. Bende yabancıyım onların aileye hep akraba aldıkları gelinler bi ben dışardanım ama dışardanız diye böyle davranmak gereksiz, o zaman evlenirken söyleselerdi belki de almazdık biricik oğullarını.
Siz su ev üstüne ev üstüne ev işini nasıl kabul ettiniz?!
Esiniz basiyo demekki kvnin damarina. Siz haklisinz tabide olan da size oluyo yine anladgm kadaryle
Allah size yardım etsin. Ne olursa olsun aynı evde oturmak çok zor. Kayınvalidem melek gibidir ama yinede aynı evde yapamam sanırım. Bencede evleri ayırma şansınız varsa çok iyi olabilir. Ayrıca tabikide kıskanırlar. Düşününce aslında kıskanmalarını da anlıyorum ama bu tabi gelinlerini ve oğlunu üzecek düzeyde ise bi sıkıntı var demekki
Başka şehire gidebilirseniz gidin o zaman belki şansınız olabilir ben ayrı şehirdeyim 2 saat aramız gelip 1 hafta kalıyor şaka gibi. 9 ay sonra daha uzak bir yere gidicem inşallahAynen ole evelenince kıymate bindiler daha onceden kaynanm eşime bole duskun deyilmiş eşim kendi soylyo napcaz bu kıskanç kaynanalrla bilmem :) ama ben ayrı eve cıksam baya uzak biyerde tutarım çünki annem o kapının zili hayat susmaz gbme geliyo :)
Başka şehire gidebilirseniz gidin o zaman belki şansınız olabilir ben ayrı şehirdeyim 2 saat aramız gelip 1 hafta kalıyor şaka gibi. 9 ay sonra daha uzak bir yere gidicem inşallah
benim kaynanam da çok kıskanırdı başlarda. ama sonra sonra alıştı oda. bende. birlik oturuyorum ama tekiz sadece kaynanam var kp vefat etti o yollardan kaç kere geçtim rabbm bilir. senin kalbin nasıl rahatsa öyle
Hayırlısı neyse o olsun inşlh bakalım
ah canım ah bu yorumun o kadar hoşuma gitti ki evli olmasam beni alll diyecembazı kaynanalarda var malesef, sanırım eşlerinden görmedikleri için kıskanıyorlar...şahsen ben öyle bir durum olsa, daha çok mutlu olurdum...birbirlerini sevsinler, şakalaşsınlar, öpsünler, sarılsınlar...bir anne daha ne istesinki...sevdiği kadınla mutlu olması, beni daha çok mutlu eder...ayrıca gelinim olcak kızın iş yapmasınada gerek yok, ben oğluma hiç bir iş yaptırmıyorum, oda benim kızım olacaksa, kızımada iş yaptırmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?