KAYNANALAR KISKANIRMI ?

Hepsini bilmem ama bazı cinsleri kıskanıyor.
Benimki benimle yarışta hep.
Ehliyet alcam dedim beraber alalım dedi. Pastacı olcam pasta cafe mi acsam dedim bende seninle çalışırım dedi. Ne söylesem ya benimle olacak ya benimle çalışacak. Oğlu gül alsa kıskanır eve erken gelse kıskanır. Ayrı şehirlerdeyiz işten eve geldiği zaman konuşurlar hadi yat oğlum sen der bana ayıracağı zamanı kıskanır. Bende yabancıyım onların aileye hep akraba aldıkları gelinler bi ben dışardanım ama dışardanız diye böyle davranmak gereksiz, o zaman evlenirken söyleselerdi belki de almazdık biricik oğullarını.

Ya vallahi helal olsun. O kadar eksiklige ragmen anlayip yine yazmissin cevap. Arkadas ben hic bisey anlamadim ya. Nasil bir anlatim o? Kim ne demis o ne yapmis ben hic anlamadim. Keske biraz daha dikkat etseler de anlamak icin cirpinmasak

Aynen ole evelenince kıymate bindiler daha onceden kaynanm eşime bole duskun deyilmiş eşim kendi soylyo napcaz bu kıskanç kaynanalrla bilmem :) ama ben ayrı eve cıksam baya uzak biyerde tutarım çünki annem o kapının zili hayat susmaz gbme geliyo :)

Siz su ev üstüne ev üstüne ev işini nasıl kabul ettiniz?!

Daha oncdn aynı ev konusu yoktu ayrı ev tutk hemen yanı kayınpederim tutu ben tutcum size ev dedi ama meyersem bizi denemk için tutmuş bakalım bizemi ayak uyduruck yoksa bizden uzak durmakmı istiycek diye denemiş ki benm bu konudan en son habrm oldu evdende ayrılmamzn sebebi babam dedi ben size daha sonra daha guzel ev tutcm diye biz dedki baba bize bu ev yetr alah sukur gecnp gidiyoruz diye ama coktan eşyalar tşnmştı bile eşimde çalşydu bırk bakalm napcklr dedi baya sinirlndi ama demiş kayınpederim demiş bizle yakın duryo demiş ayrı evde olsak bile ole olrdki dedi eşim benm gidip gelrdk bazn kalrdk illa bole gerk yok dedk te bakalm izmire taşınmayı düşünüyo kayınpederim bizde alt üst ev yapckmş eşim eyer 1 sene içinde ayrı eve çıkartmasa biz çıkarız diyo

Var aslında eşim ikna olsa en cok ben etkileniyorum eşim fazla umursamıyo

Başka şehire gidebilirseniz gidin o zaman belki şansınız olabilir ben ayrı şehirdeyim 2 saat aramız gelip 1 hafta kalıyor şaka gibi. 9 ay sonra daha uzak bir yere gidicem inşallah

Başka şehire gidebilirseniz gidin o zaman belki şansınız olabilir ben ayrı şehirdeyim 2 saat aramız gelip 1 hafta kalıyor şaka gibi. 9 ay sonra daha uzak bir yere gidicem inşallah

İnşalah o kadar uzak biyere gitmem için emeklı olmaları lazım :) anca benimde 3 4 saatlik uzakta oluck

benim kaynanam da çok kıskanırdı başlarda. ama sonra sonra alıştı oda. bende. birlik oturuyorum ama tekiz sadece kaynanam var kp vefat etti o yollardan kaç kere geçtim rabbm bilir. senin kalbin nasıl rahatsa öyle yap

ah canım ah bu yorumun o kadar hoşuma gitti ki evli olmasam beni alll diyecem böyle kaynana varmı ya böyle kıyamayan kaynanam olsa bende ona iş yaptırmaya kıyamam doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…