İşe evi ayırmakla başlayın bir daha suratsız kvnizin kıskançlık krizlerini çekmezsiniz.Evet aynı evde oturuyoruz
Kıskanır kuzum kıskanmaz mı
Gelinde kıskanır kaynanada
İşe evi ayırmakla başlayın bir daha suratsız kvnizin kıskançlık krizlerini çekmezsiniz.
Bu ne böyle sürü sepet mi yaşayacaksınız?Eşim istemyo çok kez ağldm sinir oldum eşimde gördu ama istmiyo ayrı eve çıkmak
bazı kaynanalarda var malesef, sanırım eşlerinden görmedikleri için kıskanıyorlar...şahsen ben öyle bir durum olsa, daha çok mutlu olurdum...birbirlerini sevsinler, şakalaşsınlar, öpsünler, sarılsınlar...bir anne daha ne istesinki...sevdiği kadınla mutlu olması, beni daha çok mutlu eder...ayrıca gelinim olcak kızın iş yapmasınada gerek yok, ben oğluma hiç bir iş yaptırmıyorum, oda benim kızım olacaksa, kızımada iş yaptırmam...Meraba arkadaşlar benim cok kafam karıştı eşim benim yanıma geldiği zaman benle şakalastığı zaman kaynanmın yüzü asık ve sinirli oluyo eşim bana laf atyo şakalaşıyo kaynanam susn başım ağrıyo diyo sesimiz bile bizim duycağımız kadar çıkıyo odada hadi onu geçtim eşim onunlada şakalaşmaya çalışlıyo bu sefer onuda ya tersliyo yada kısa kısa cevaplar veriyo bazen işimz bitiyo otryoruz hep beraber iş yoken bana iş çıkartıyo eşim yanıma gel film izleyelim diyo bi ara eşim askerden geldi izine sabah kalkar kahvaltı hazırlar yemeğimizi yedikten sonra temzilk toz silme vs işimi yapar Otururuz evdede 3 görümcem var 5. Odayıda kaynanam sen yap diyo eşimde kardeşine dyoki bu seferlik sen yap yengen her zaman yapıyo işi paylaşın bu sefer dyo o bulaşık toz supurge yaptı sende koltukları düzlt diyo bu sefer annesi kızıyo kürtçe bi şeyler söylenip duruyo beni hep tersylyo kozgn bakyo onunla eşim yoken şakallrız güleriz konusuruz yeri gelir işi bile beraber yaparız ama eşim evde olduğunda tam tersi şaka yapmaya çalışıyroum beni terslyo yemek yapıcm yapma dur off diye napıcam kızlar bi fikir verin ? eşimlede aram bozlck diye korkyrum
Allah aşkına cümbür cemaat aynı evde nasıl yaşıyorsunuz ben hayret ediyorum?!
Neden yani?
Niyet miyet önemli değilAma ben ona iyi niyetli yaklaşıyrum eşimle şakalşyruz oda ole ama eşim benm yanıma geldiği zaman o güler yüzlü kadın gdiyi suratı asık ters cevap veren biri geliyo eltime ole guzel davrnyo ki eltimi benim yanımda örnek bile gösterdi
bazı kaynanalarda var malesef, sanırım eşlerinden görmedikleri için kıskanıyorlar...şahsen ben öyle bir durum olsa, daha çok mutlu olurdum...birbirlerini sevsinler, şakalaşsınlar, öpsünler, sarılsınlar...bir anne daha ne istesinki...sevdiği kadınla mutlu olması, beni daha çok mutlu eder...ayrıca gelinim olcak kızın iş yapmasınada gerek yok, ben oğluma hiç bir iş yaptırmıyorum, oda benim kızım olacaksa, kızımada iş yaptırmam...
kaynanaların yüzüne söyleyemiyorsunuz rahatsız olduğunuz konuları...anne kalk yanımdan, rahat edemem ben desene...çocuğuda aynı şekilde..anne verirmisin çocuğumun benim kokuma ihtiyacı var deseydin mesela...Ya aslında iş yapmak bana koymuyo en onemlisi eşimle beraber bişeyler yapamaya kalsk ya bizim morelmizi bozup armzda kavga çıkartyo yada engel olmaya çalışıyo bir kere doğum yaptım çocuğuma bana sevmeye vermedi ve her gün ağldm ben oğlumun bebekliğini doğru düzgün görmedm bunu eşimde biliyo Ne zmana almaya kalksaydım ver bana ver diyip seviyodu bi gece bebk ağladı sadece 1 kere ses çıkartı haifif hemen koştu aldı kucağına sanki o emzircekti ben o aksm aglmktan bitttim sadece emzrmedn emzrmeye alydumlohusayken bile ben eşim kaynanm yattık
Bu ne böyle sürü sepet mi yaşayacaksınız?
Madem anasından ayrılmayacaktı evlenmeyecekti de evlenmeyi biliyor ama.
Eltinizi de size örnek göstermiş kvniz bir kötü davransanız kvnize sizden iyisi olmaz.
kaynanaların yüzüne söyleyemiyorsunuz rahatsız olduğunuz konuları...anne kalk yanımdan, rahat edemem ben desene...çocuğuda aynı şekilde..anne verirmisin çocuğumun benim kokuma ihtiyacı var deseydin mesela...
Anladigim kadariyla kaynananiz kürt ve onlarda adetler biraz daha farkli oluyo biraz bilgim var o konuda mesela eşler kaynana kayinpeder yaninda sakalasamazlar samimi olmazlar gulusup oynasamazlar onlara ayip kacio boyle seyler belki kaynanznda bu hareketlere tavirlanmasnn sebebi budur ayip kactgni dusundugu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?