- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Bir gün odaya saten gecelikle girecektiniz görecekti o zaman
Kızım sen sen ol ayrı eve çıkmaya bak..
Başlığı okuyunca bir gülme geldi)
Ne demek kaynanalar kiskanirmi?ohooo bütün sorunlar bu yüzden çıkmıyor mu..benimkinin yaptıklarını buraya yazsam yinede eksik kalır.
Ama ben aynı evde yaşamıyorum sizin durum biraz zor.
En kısa sürede ayrılın ordan tek çözüm bu bence
Aynı evde bunca insanla eşinizle anca kanka muhabbeti yaparsınız. Ben anlamıyorum gerçekten, ev içinde ev olmaz.Meraba arkadaşlar benim cok kafam karıştı eşim benim yanıma geldiği zaman benle şakalastığı zaman kaynanmın yüzü asık ve sinirli oluyo eşim bana laf atyo şakalaşıyo kaynanam susn başım ağrıyo diyo sesimiz bile bizim duycağımız kadar çıkıyo odada hadi onu geçtim eşim onunlada şakalaşmaya çalışlıyo bu sefer onuda ya tersliyo yada kısa kısa cevaplar veriyo bazen işimz bitiyo otryoruz hep beraber iş yoken bana iş çıkartıyo eşim yanıma gel film izleyelim diyo bi ara eşim askerden geldi izine sabah kalkar kahvaltı hazırlar yemeğimizi yedikten sonra temzilk toz silme vs işimi yapar Otururuz evdede 3 görümcem var 5. Odayıda kaynanam sen yap diyo eşimde kardeşine dyoki bu seferlik sen yap yengen her zaman yapıyo işi paylaşın bu sefer dyo o bulaşık toz supurge yaptı sende koltukları düzlt diyo bu sefer annesi kızıyo kürtçe bi şeyler söylenip duruyo beni hep tersylyo kozgn bakyo onunla eşim yoken şakallrız güleriz konusuruz yeri gelir işi bile beraber yaparız ama eşim evde olduğunda tam tersi şaka yapmaya çalışıyroum beni terslyo yemek yapıcm yapma dur off diye napıcam kızlar bi fikir verin ? eşimlede aram bozlck diye korkyrum
Evde kaç kişi yaşıyorsunuz. Kaç odalı eviniz var. Dubleks tripleks fln mı. Eğer standart bir evde yaşıyorsanız imkansızı başarıyorsunuz iletişimimiz yine iyi. Diğer sorunuza cevap ise evet kıskanır. Çünkü kadınlar genelde rekabet eder birbiriyle. Saçma ama genelde gördüğüm bu.
Aynı evde bunca insanla eşinizle anca kanka muhabbeti yaparsınız. Ben anlamıyorum gerçekten, ev içinde ev olmaz.
En başta kabul etmeyecektiniz zaten.
Ust katınızda sizin koltukları kullanan eltiniz vardı? Nasıl bi evin bi oğlu?Kayınpederim mütahit oda inat gdyo o kadar ev var dyo bi evin bi oğlyum diyo bitane bile oğluna çok görüyo diye kızyo babam deylmi o bize ev versn dyo
Bi benim kaynanam normal sanırım. Eşim bana iyi davrandıkça ilgi gösterdikçe mutlu oluyor kaynanam. Bir kötülüğünü görmedim çok şükür. Siz de evi ayırmadan rahat edemezsiniz ben deyim. Şakın çoluk çocuk işine girmeyin o evde. Zaten çocuğa yer kalmaz
Noktalama işaretlerini ve özellikle sesli harfleri kurtlar mı yedi yoksa basmak parayla mı? Bu nasıl bir Türkçe?Meraba arkadaşlar benim cok kafam karıştı eşim benim yanıma geldiği zaman benle şakalastığı zaman kaynanmın yüzü asık ve sinirli oluyo eşim bana laf atyo şakalaşıyo kaynanam susn başım ağrıyo diyo sesimiz bile bizim duycağımız kadar çıkıyo odada hadi onu geçtim eşim onunlada şakalaşmaya çalışlıyo bu sefer onuda ya tersliyo yada kısa kısa cevaplar veriyo bazen işimz bitiyo otryoruz hep beraber iş yoken bana iş çıkartıyo eşim yanıma gel film izleyelim diyo bi ara eşim askerden geldi izine sabah kalkar kahvaltı hazırlar yemeğimizi yedikten sonra temzilk toz silme vs işimi yapar Otururuz evdede 3 görümcem var 5. Odayıda kaynanam sen yap diyo eşimde kardeşine dyoki bu seferlik sen yap yengen her zaman yapıyo işi paylaşın bu sefer dyo o bulaşık toz supurge yaptı sende koltukları düzlt diyo bu sefer annesi kızıyo kürtçe bi şeyler söylenip duruyo beni hep tersylyo kozgn bakyo onunla eşim yoken şakallrız güleriz konusuruz yeri gelir işi bile beraber yaparız ama eşim evde olduğunda tam tersi şaka yapmaya çalışıyroum beni terslyo yemek yapıcm yapma dur off diye napıcam kızlar bi fikir verin ? eşimlede aram bozlck diye korkyrum
Kiskaniyor mu soru mu???Meraba arkadaşlar benim cok kafam karıştı eşim benim yanıma geldiği zaman benle şakalastığı zaman kaynanmın yüzü asık ve sinirli oluyo eşim bana laf atyo şakalaşıyo kaynanam susn başım ağrıyo diyo sesimiz bile bizim duycağımız kadar çıkıyo odada hadi onu geçtim eşim onunlada şakalaşmaya çalışlıyo bu sefer onuda ya tersliyo yada kısa kısa cevaplar veriyo bazen işimz bitiyo otryoruz hep beraber iş yoken bana iş çıkartıyo eşim yanıma gel film izleyelim diyo bi ara eşim askerden geldi izine sabah kalkar kahvaltı hazırlar yemeğimizi yedikten sonra temzilk toz silme vs işimi yapar Otururuz evdede 3 görümcem var 5. Odayıda kaynanam sen yap diyo eşimde kardeşine dyoki bu seferlik sen yap yengen her zaman yapıyo işi paylaşın bu sefer dyo o bulaşık toz supurge yaptı sende koltukları düzlt diyo bu sefer annesi kızıyo kürtçe bi şeyler söylenip duruyo beni hep tersylyo kozgn bakyo onunla eşim yoken şakallrız güleriz konusuruz yeri gelir işi bile beraber yaparız ama eşim evde olduğunda tam tersi şaka yapmaya çalışıyroum beni terslyo yemek yapıcm yapma dur off diye napıcam kızlar bi fikir verin ? eşimlede aram bozlck diye korkyrum
Kiskaniyor mu soru mu???
Bunca yildir kvdelerin sikinti cikarmasinin tek sebebi bu bence:) ortada bisy yoksa tabi baska.
Beraber yasiyosaniz odanizda yapcaksnz o zamn cilveleri. Obur turlu inat gibi de algilayabilir. Allah yardmciniz olsn
Esiniz basiyo demekki kvnin damarina. Siz haklisinz tabide olan da size oluyo yine anladgm kadaryleYatak odamzda ben şakalaşıyorum ama eşim rahat durmyo annesnn yannda şaka yapyo yani şaka dediğimde kilo mu aldın sen arkdan korkutur falan sağolun :)
Allah size yardım etsin. Ne olursa olsun aynı evde oturmak çok zor. Kayınvalidem melek gibidir ama yinede aynı evde yapamam sanırım. Bencede evleri ayırma şansınız varsa çok iyi olabilir. Ayrıca tabikide kıskanırlar. Düşününce aslında kıskanmalarını da anlıyorum ama bu tabi gelinlerini ve oğlunu üzecek düzeyde ise bi sıkıntı var demekkiEvet aynı evde oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?