kaynanalar neden@boyle

:KK76:Kaynananın iyisi yok galiba ! Sanırım iki kadın aynı adama aşık ondan mı olsa gerek yoksa kendi kaynanalarından cekmişler acısını mı cıkartıyorlar ne dir bu savaş anlamıyorum! Bizimkinin anası da beni tanımıyor ama sevmiyor hatun beni tanısa sevmese anlayacagım da yok yok bunlara yaranılmaz :KK76:

8 yıllık evliyim. Bu kaynanaların al birini vur ötekine. Benim kendimce çözümüm lafa laf, dişe diş, kana kan. Ve onu takmadan bildiğini okuyacaksın. Benim kaynana bana 'tatillerde hemen annenlere gidiyorsun' dedi. Oysaki annemler de az kalırım. 'Ne yapıcam gitmeyip te senin başını mı bekleyeceğim' dedim. Sustu oturdu. Sende öyle yap. Kıyafet çok alıyorsun mu dedi anneannesi sağolsun hep o alıyor de. Bir yere gidince niye çağırmadın mı dedi senle göbeğimiz bitişik mi de. En azından içinde kalmamış olur

anneannem der ki, terbiyesizin terbiyesini vermek fakir sevindirmek kadar sevaptir. madem ki anneniz oduyor bircok seyi kayinvalidenize:

- x teyze, x hanim, x anne (nasil sesleniyorsaniz) bunlari benim annem odedigi icin sizin endise duymaniz gerekmiyor¨diyebilirsiniz.

ote taraftan tabi ki esiniz sizi hakli goremeyebilir, annesidir. kim olursa olsun araniza ucuncu kisileri sokmayin.

Evet...
Cevabını da sabırsızlıkla bekliyorum :)
Sanırım ladı n düşünür yahut filozof tur.
Bizde tanıma şansı elde ederiz bu vesile ile :KK66:

Hadi bakalim :)) cahil kaldik ya :))

8 yıllık evliyim. Bu kaynanaların al birini vur ötekine. Benim kendimce çözümüm lafa laf, dişe diş, kana kan. Ve onu takmadan bildiğini okuyacaksın. Benim kaynana bana 'tatillerde hemen annenlere gidiyorsun' dedi. Oysaki annemler de az kalırım. 'Ne yapıcam gitmeyip te senin başını mı bekleyeceğim' dedim. Sustu oturdu. Sende öyle yap. Kıyafet çok alıyorsun mu dedi anneannesi sağolsun hep o alıyor de. Bir yere gidince niye çağırmadın mı dedi senle göbeğimiz bitişik mi de. En azından içinde kalmamış olur

Kiz cok ayip ya oyle denirmi koca kadina :eek:

• Beğen
Reactions: nio
Konuyu okurken @ yazan heryeri et diye diye okudum konunun hicbir ciddiyeti kalmadi.:KK75: bunu yapan tek sorunlu ben miyim:KK64:

Hadi bakalim :)) cahil kaldik ya :))

Kiz cok ayip ya oyle denirmi koca kadina :eek:
Bende hep o söylenmez bu söylenmez boşver içinde kalsın dedim dedim sonunda patladım. Benim kaynananın bana söyledikleri yanında benim söylediğim hiç kalır. Birde ben sustukça o iyice üstüme geliyor. Baktım olmayacak hiç yapmayacağım şey aslında ama o bir laf söylüyorsa ben iki laf söylüyorum. Kocaman yanında başka kızlarının yanında başka konuşuyor. Bende diyorum ki 'Engin in yanında böyle demiyordun hiç . anne valla ne uyanıksın' diyorum gülerek ,ne diyeceğini şaşırıyor. İstediği buymuş şimdi daha dikkatli konuşuyor.

slm kizlar ya bu kaynanalar neden herseye karisiyorlar gencligimizin tadini aldirrmiyorlar ins bende kaynana olacagim hic birini yapmama gelinim rahat etsin su ucluk dunyada ben kaynanamla haftafa 3 gun gunduz 2 gece gorusuyoruz bir yere gitsek@beraber gidiyoruz ama kayinvaldem yine bize gelmiyorsunuz diye sitem ediyor ogluma birsey alsam ki annemlerin durumu iyi onlar aliyor cogunu niye aliyorsunuz basliyor kiyafeti cok oyuncagi cok basliyor kayinbabam calismiyor evime birini cagirsam@oda geliyor kafinlarla oturuyor gunde 4 defa ariyor bir yere rahat gidemiyorum kim ne getirdi hepsi@soruluyor evime birini cagiramiyorum esim tabi beni haksiz buluyor ama benimde bi hayatim var benimde kararlarim var bunu bilseler keske ki@ben annemlere hafyada 1 kez gideri; oda annemi@ozlerim annem bize gelmez bilmiyorum ya benmi coka bartiyorum hepsimi boyle ben calisan biri degilim devamli para cok harciyorsunuz der oyle tatilim@filan yok kuafor pek nadir ne yapim calisan degilim esimin kazancida anca yetiyor off doluyum@yine uzun@oldu

rabbime binlerce şükür kaynana konusunda cok sanslıyım rabbım araya kımsenın gırmesıne fırsat vermesın ben vermıyorum cunku ama uzuldum bnım de kaynanamla aramda ıkı sokak var allah bın kere razı olsun bısey yaparken cekınır kızım sen kendın ıstedıgın gıbı yaparsın bn sımdı ıdareten yaptım kendı duzenın dıe hastalandım aksama kadar basımdan ayrılmadı kahvaltım yemegım temızlıgım hepsını yaptı tekrar soyluyorum cok sanslıyım ıykı var gercekden çalısıyorum ve evımın anahtarı bıle var kendısınde bazen ararım yemek konusun da cok ıyı deılım sorarım anne bu nasıl yapılıyor dıe eve bı gıderım yapmıs calısıyorum dıye rabbım herkese bnım kaynananm gıbı bı kaynanana nasıp etsın olanlara da huyunu versın ınsallah
senın kaynanan oglunu paylasamıyor o yuzden boyle davranıyor ve esını de kınıyorum sana guvenmedıgı ıcın canım inşallah bı an önce de düzelir

@bu isareti neden kulkandiginizi cok merak ettim.yeni trend falanmi olusturmaya calisiyorsunuz.yorumlara bakinca basariyorsunuz gibi

slm kizlar ya bu kaynanalar neden herseye karisiyorlar gencligimizin tadini aldirrmiyorlar ins bende kaynana olacagim hic birini yapmama gelinim rahat etsin su ucluk dunyada ben kaynanamla haftafa 3 gun gunduz 2 gece gorusuyoruz bir yere gitsek@beraber gidiyoruz ama kayinvaldem yine bize gelmiyorsunuz diye sitem ediyor ogluma birsey alsam ki annemlerin durumu iyi onlar aliyor cogunu niye aliyorsunuz basliyor kiyafeti cok oyuncagi cok basliyor kayinbabam calismiyor evime birini cagirsam@oda geliyor kafinlarla oturuyor gunde 4 defa ariyor bir yere rahat gidemiyorum kim ne getirdi hepsi@soruluyor evime birini cagiramiyorum esim tabi beni haksiz buluyor ama benimde bi hayatim var benimde kararlarim var bunu bilseler keske ki@ben annemlere hafyada 1 kez gideri; oda annemi@ozlerim annem bize gelmez bilmiyorum ya benmi coka bartiyorum hepsimi boyle ben calisan biri degilim devamli para cok harciyorsunuz der oyle tatilim@filan yok kuafor pek nadir ne yapim calisan degilim esimin kazancida anca yetiyor off doluyum@yine uzun@oldu
Offf en gicik oldugum kaynana tipi benim ablam istanbulda kaynasi elazigdan mudahele ediyor enistemde evin herseyini anlatir süt cocugu kendisi ne alsa ne yese annesini haberi olur olmazsa komalıktir hasta olur benim kaynana da dedikodulari sever girip kurcalamayi ama hic evimin isine karismaz oda esim ayda 1 kez arar oda belki abileri ve ablasinida öyle konusmayi ve dedikoduyu sevmez pek o firsati verse kaynım evimin her seyine karisir demekki o firsati onceden vermissin bacim yoksa kadin kendi kendine burun sokmaz suc sizde

Sürekli böyle alıştırma evine geleni gideni hesap vermek zorunda degilsin alıştıgı icin herşeye burnunu sokma geregi duyuyor inan benimkide öyle eşininde senin yanında olması cok önemli oda izin vermicek kimseyi ev icine karıstırtmaması lazım üzülme inş düzelir

Back
X