bir tane daha yazayım, bebeğimin 40 çıkmamıştı, gaz sancıalrı felaket uyku uyutmuyor... kundak da henüz yapmıyordum ikidebir uyanıp duruyordu. zombiye dönmüştüm artık, günde birkaç 3-4 saat belki uyuyordum belki uyumuyordum. nasıl ağlıyordu bebeğim, helede akşam olunca saatlerce ağlıyordu, hiç susmuyordu. gece kalkınca ağlıyordu.. kayınvalidemde yardım ederdi, derdi hadi sen yat, o çocuğu susturmaya çalışırdı, tabiki ben asla yatmazdım, önce çocuğum uyuyacak ben öyle yatıcam, içime sinmezdi. neyse birgün gene bebeğim çok ağladı, susması o aldı kucağına derken sustu, hadi yat dedi. ben yok dedim. eşimde ısrar etti, uykusuzluk bir yandan bir yandan bebeğim ağlıyor acı çekiyor diye bende ağlıyorum, iyice helak olmuştu. o oldu sadece 1 kez ve son kez olarak bebeğim uyumadan ben yattım. susmuştu sadece. eşimle sarılarak uyuduk. beşikte bizim odamızdaydı. uyutunca getirip yatırdı ben duymadım yorgunluktan. ve bu kayınvalidemin bana son defa hadi sen yat demesi oldu. kıskandımı ne oldu ne doğru dürüst bebek ağlarken tuttu, ne geceleri ağladığında kalktı ne yat uyu dedi...
slm arkadaslar aranızda varsa 2009 gelinleri bekleriz topigimizee
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ldeyiz-neler-yapiyoruz-buyrun-sohbeteeee.html
moonquın geçmiş olsun canım iyi dayanmışsın bizde 3 aydır kaynanamda kalıyoruz yarın kabus bitiyooo
okurken bile sinir oldum ya Allah kolaylık versin hepinizi
hiç öyle sorunlarım olmadı çok şükür
6,5 aylık hamileyken annemin yanına (yurtdışına) gittim
doğumumu orda yaptım
kızım 2,5 aylık olduğunda döndüm
Kayınvaldemi normalde çok severim iyi anlaşırız ama sanırım doğum sonrası tepemde olsaydı sizinkilerden farklı olmazdı
iyiki annemin yanındaydım çok güzel doğum ve lohusalık yaşadım
bebeğimede mis gibi beraber baktık hiç bir sıkıntı çekmedim
ben yorulunca annem bakıyordu geceleri emzirdikten sonra hadi sen uyu gün boyu çok yoruldun diyordu
bazen oluyordu kızım gece hiç uyumazdı annemde bende sabaha kadar ayakta kalırdık bu seferde canım babam girerdi devreye ayağında sallar uyuturdu kızımı ki biz 1-2 saat dinlenelim diye
canım ailem benim allah onların eksikliğini göstermesin
arkadaşlar hamileliğimin son günlerinden beri 3 aydır kaynanamda kalıyoruz evimizde ısınma sorunu olduğu için. yarın itibariyle anneme geçiyoruz ve 1 hafta sonra evimizde olucaz inşallah
başlarda herşey güzel gidiyordu el bebek gül bebek davranılıyordu bana. sonra kaynanamla aramızda ufak bir tartışma geçti ve herşeyi pat pat yüzüme söyledi. yok sen şöylesin böylesin diye... tartışma diyorum ama saygımdan sessiz kalmaya çalıştım ama yaranamadım. anladım ki iyi davranılmasının sebebi hamile olmam ve sonrasında emziriyor olmammış. kaynanamı severdim ama tartışma sırasında şu lafı sevgimi nefrete dönüştürdü ''sen bizim aile saadetimizi mi kıskanıyorsun''birde derlerdi biz seni kendi kızlarımızdan ayırmıyoruz diye. sanki ben onun oğlunun eşi torunun annesi değilmişim gibi bana bunları söyledi ben kendi ailemden saadetin alasını gördüm oysaki. hala da saygılı olmaya çalışıyorum ama içime yer etti bu lafı artık ağzıyla kuş tutsada sevemiyorum
hadi geçmiş olsun o halde, gerçekten çok zor..
bir tane daha yazayım. oğluma su vericem biberonla 8 o sıralarda cehennem gibiydi ortalık hemşirede söyledi zaten su ver diye) neyse bakıyorum biberonun kapagı kapatılmamış ağzı açık, kayınvalideme anne şunun ağzına bir su tutarmısın belki toz olmuştur diyordum tutup birde elini sürtüyordu emziğine, yahu ben ov desem derdim, su tut diyorum, üstelik ellerini de hiç düzgün yıkamazdı tuvaletten sonra falan... off offf
valla hepsi aynı iyiki evli değilim eski erkek arkadaşımın anneside aynı çıktı. ahhh ahhh aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyo. Aslında hata bende resmi birşey olmadan ne gider tanışırsın samimi olursun... oysa ben istedimki tanısınlar beni bilsinler sewelim birbirimizi alışalım seviyordukta(ben öyle sanmışım)...
canım daha evlenmedenmi kötülğk yaptı sana ben evliyim daha 9 aylık kaynanamla aram çok ii çok şükür ama ileride ne olur bilemem oğlunu çok seviyo bi oğlu vr zaten ama benim kaynanam çok ii ya çocuk gibi bakıyo bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?