ya aslında tamda kötülük demeyelim ne olduda değişti bilmiyorum çok severdi beni kızım kızım der dururdu herkese heryerde gelinim diye anlatır resmi hiçbirşey olmamasına rağmen her düğüne götürmeye çalışırdı çok iyiydi aramız hani kendi annemin yanındaki kadar rahattım onun yanında bir hata yaptı ve bütün sevgimi sildi nefret ettiğim kanlı bıçaklı olduğum bi aileyle görüşmeye gitti hemde benm onlara karşı neler beslediğimi bile bile yetmez gibi sevgilimede gelmesi için ısrar etti ve o gün anladımki beni hiç sevmemiş çünkü ben olsam gitmezdim...
ne diyim, evi 3 günde bir siler süpürürdü güya ama el temizliği sıfıdı... bense el yıkar dururum..kaç defa ev terliklerimi kaldırıp ayakkabılığa koydu, ben kaldırdım yıkadım sabunla kaç defa, o alıp gene ayakkabılığa koyuyordu, çıldırıyordum...
kaynana işte senmi bitirdin ilişkiyi o öle yapınca
walla bazen dayanamayıp söylüyordum ya, sabırda bi yere kadar olyordu, eşim sözde anlayışlı bana canın sıkırsa anneme bana der derdi, söylerdim sen yanlış anlamışsın derdi sonra, artık son zamanlarda hiç konuşmuyordm anne demiyordum resmen psikolojim bozulmuştu, kimseyle konuşmak içimden gelmiyordu öyle susuyordum, eşim noldu kavgamı ettinşz diye srup duruyordu, ya geldiği ilk gün yaptığım yemeği beğenmedi, surat buruşturdu ben bunu böyle yapmam dedi ve yemedi... sorsan kendisine çok anlayışlı iyi kaynanadır...
eşim iç çamaşırlıyken odaya girmekten utanmazdı, sanki kendi karısı, geceleri sahura uyandıracak kapı çalmaz dalardı, kapının arkasına çanta koydum onu bile aştı anlatamam neler neler....
cidden terbiyesizlik yapmış ve asıl kıskanan kendisiymiş... Geçmiş olsun :)
bakalım ben hamile kalırsam neler bekleyecek beni
benim cocugum yok kaynanamda cocuk yap dıyıp duruyorr...sanki benim elimdeben istemimoyormuyum insanlar nıye bu kaadar anlayıssız kı
bigünde yan odada çocuk emziriyorum, kayınbabamda gelmiş, onlar orada ceviz kırıp kırıp yiyorlar, kendileri almışlar cevizi... 1 tane olsun getirip vermedi... lohusayım.. akşam oldu eşim hadi tatlı yap dedi iyi dedim cevizleri kırarsanızyaparım. kırdı kayınvalidem, birde ne göreyim kurt kaynıyor cevizler... iyide bu cevizler kurtlu dedim, midesi kalktı, gözler görmüyorki öyle yemişler, bensiz yerlerse öyle olur işte
ay yavrum valla işin zor senin başka gelini varmı onlarada aynısını yapıyomu
evet
kabul edemem o eve gitmelerini gözümün içine baka baka yanımdaki sevgilimi ayartmaya uğraşan o kızın yanına bile bile gitmelerini anlayamam yani
ah kızlar hepimizin yarası aynı galiba. =(( bizde aynı apartmanda oturuyoruz zaten zar zor uyutuyorum geliyo dayıyor parmağını zile her geldiğinde aynı şeyi yapıyor söylüyorumda, aa uyuyomuydu diyo soraçıldırıyorum ya bide tutturuyo verin yukarı çıkarıcam diye bazen karnı aç altı pis diyorum ama bazende ay uyuyan çocugu kucaklıyıp alıyo bigün patlıcam ama nezaman. onların yüzünden taşınmak istiyorum artık
yine yakaladım seni bakben doğum yapalı 3 yıl oldu
hayatta en nefret ettiğim şeydir çocuğumu benim iznim olmadan birisinin alması
benim haberim olmadan bişey yedirilmesi , uyurken uyandırılması ... Allah kolaylık versin canlarım..
bende bir kaç örnek vereyim.
dün akşam sarma sarıyorum oğlumuda yanıma aldım bişeyler konuşup oyalıyorum.neyse biraz mızmızlanmaya başladı.ardından kaynana başladı bayıldın mı oğlum kimse bakmıyomu sana. bitermeme az kaldı;bayıldi uşak bayildii.ben pisikolojik baskı altına girdim sinir oldum.zaten canım sıkkın enes huzursuz oldu diye.bide diyo ben saramazmıyım kalanı enese baksan içimden dedim ne oğlumu ne sarmamı emanet edemem sana.(çünkü biliyorum sararsada sinir olacam):18:
bu akşam da görümcem bizdeydi.oğlumu koyduk yere dizlerinden destek alarak sürünmeye çalışıyo.hemen kaynanam akşam lafını etti halasıda öyleydi hemen yürüdü.
eşime dedim neden annen enesi,n yaptığı herşeye babasıda öyleydi, aynı halası gibi cümleler kullanıyo.
oğlum mızmızlanır bu uşak aç,bu uşağın uyku geldi.emzir onu uyut onu.ya kadın bi sus da ben biliyorum onun ne istediğini.
kurban bayramında annemlere gidecez yok gitmeyin üşütürsünüz çocuğuda bilmem ne.annemde bizde annme diyo bak sana güveniyorum uşağı kapıdan dışarı çıkartma.bende dedim meraktme ben onun annesiyim.oğlumla bir yere gezmeye gitsek başlar hasta olsun bu uşakta görün ozaman eşime diyo güya.eşimden ondan taraf olur gibi oluyo bende diyorumemin olun benim onu düşündüğümün çeyreğini kadar düşenemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?