ayy çok ıyı laflar sokmşsn su benzetme ışıne bnde sınır oluyorummm
kaynanam sureklı aynı babası aynı babası dıyıp duruyo halbukı onların aılesı dışında kım gorse bana benzetr yada anneme..artık sınırları okadar zorladıki ayyy alii baksanaa aynı bızım nurişe benzıyoaileyle alakası olmayan bırıı yahu dedim bı bana yakıştıramadnz su çocuğu benım içimde buydu bebeğim dedim
ayy sınırolyorm yaaaaa delırıcemmm
hah bıde oğlum da da de de demeye başladı kaynanam demezmi ilk once dede dedii bende dedim yok yok benmoğlum bulbul anane bıle dedii
evet bu ev benim oğlumun evi edaları zaten beni bir başka sinir ediyo.üstüne üstük benimki oğlumun demeyi bırak benim bile diyo.ilk yıllarımda beni nerdeyse sinir hastası edecekti.onun yüzünden eşimle sürekli kavga ederdik.sonra geçip karşımıza duygu sömürüsü yapardı kavga etmeyin üzülüyorum falan diye öylede yapınca deliriyodum.dün sevgili kayınvalideme krem aldım, daha önce bir kremden bahsetmişti, alacak oluyordu ama biraz pahalı sayılır, ben de ben alayım dedim haberi yok kendinin. kargoyla gidecek, bana karşı olan tavırlarından utanırmı bilmem ama bu kremi ne onu sevdiğim için ne de hakettiğim için aldım. hiç anlaşamasak da genede doğumumda emeği geçti. işte bu yüzden Allah rızası için alıyorum. fakat eşimede demeden edemedim bak bunu emeği geçtiği için alıyorum diye, ikidebir kalkıp sonra annesine hediye almak istemesin diye baştan gizlice uyarmaya çalıştım.
gerçekten anlamıyorum ama kötülük yapmaktan ne anlıyorlar, gelini adam hesabına koymayarak burası benim oğlumun evi tarzında hareketlere ne gerek var? senin ağalığın hanımlığın senin evinde, benimkide benim evimde. benim evimde ağalık taslamana gerek yok değil mi?
ben gitsem onun evine önüme ne konsa yerim, evinin düzenine karışmam, yaşama şekline karışmam, bu hakkı kendimde göremem, ama kaynanaların maşallahı var, en anlayışlısının bile dili gene karışmadan duramıyor...
evet bu ev benim oğlumun evi edaları zaten beni bir başka sinir ediyo.üstüne üstük benimki oğlumun demeyi bırak benim bile diyo.ilk yıllarımda beni nerdeyse sinir hastası edecekti.onun yüzünden eşimle sürekli kavga ederdik.sonra geçip karşımıza duygu sömürüsü yapardı kavga etmeyin üzülüyorum falan diye öylede yapınca deliriyodum.
biz aile apartmanında oturuyoruz.eltimler falan aynı apartmandayız.onların olsun görümcelerimin olsun çocukları gelirdi git odadan şunu al git bz dolabını aç şunu al ye bura babaannenin evi.artık evim tingonun ahırı gibi olmuştu.eşime söylerdim eşimde ne yapsın babaanne almasınmı içeri derdi.en son ben eşime bırakmadım koydum postayı.şimdi şükür azda olsa rahatladım.
ay bi an kendim yazdım sandım. benimde onlar yüzünden aram açılıyo eşimle üstelik biz hiç kavga etmezdik. nasıl postayı koydun canım ya sora kavga filan çıkmadımı? ben taşınmak istiyorum bile dedim ama sonuç sıfırrrr
valla baktım eşim bişey demiyo.e baktım kendi ailesi tabi diyemiyo.ben dedim kaynana ma böyle böyle yapma istemiyorum dedim.ama tabi bu 2 sene kadar zaman aldı.hoş yine bazen yapıyo ben kızıyorum çocuklara kim ne derse desin.diyenede cevabım hazır.bu evde ben yaşıyorum benim kurallarım geçerli olacak.eşimede dedim ben bu şekilde yapmam dedim.bunu bil dedim.benim mahremim kalmadı bunumu istiyosun dedim bumu evlilik, bumu özel hayat dedim.anlayacağın artık kimseden lafımı esirgemiyorum.ben üzüleceğime onlar üzülsün benim üzüldüğüm yeter.
kaynanam bi ara bir ay kadar hasta olmuştu, ben çalışıyodum.eltilerim gelip gündüzleri buna yemek veriyolardı.veriyolardı ama kendileri olsun çocukları olsun evi dağıtıp gidiyolardı.sonra kaynanam bunlara yok makinaya çamaşır atın falan diyodu.defalarca bu evde kimseye iş yaptırma dememe rağmen bildiğini okuyodu.enson kavga ettim.eltimde o sırada geldi.kaynanama kızdım bağırdım. sonra döndüm ona dedim bak ben anneme diyorum ama galiba size demiyo ki hrzaman aynı şeyleri görüyorum.dedim bu evde ben yaşadığım sürece asla ve asla bir daha yok makinaya çamaşır atıldı yok banyoya girildi yok ev dağıtıldı görmek istemiyorum dedim.görürsem bu şekilde konuşmam emin olun dedim.kayınımlada aynen konuştum bu sefer eşimde destek çıktı.ondan sonra baktım bişey yapacaklarsada izin istiyolar şurası müsaitmi burası müsaitmi diye.bigün yine eltim geldi kızıyla.o oturma odasına geçti kızı direk çekmeceleri karıştırmaya.dedim şakayla karışık bırak şunları her akşam evi sizin arkanızı topluyorum.bu sefer eltim diyoki ne arkalarını topladın.dedim ne toplamadımki çekmecelerde ne varsa yerde oyanda buyanda.o kadar olacak diyo bizimle geliyolar mecburen.dedim ben gelmesinler demiyorum oynamasınlarda demiyorum.ama sen yanındasın oynadıktan sonra dağınıklığı toplayabilirsin.ha bizim ona aklımız kesmiyo diyo.dedim yapmadığınıza göre kesmiyo demek.buda diyo ha salağım ozaman dedim öyle yaa.
şöyle bi baktım da en uzun konu cevapları bu başlıkta ne garippbende kaynana olmak istiyorum onlar işçin keyifli bişey gibi duruyoo günahları kalmıyo yahuu çekiştire çekiştire
aynı şeyler bizdede var aynennnn duygularımızda aynı umarım büyüdüklerinde bir hesap sorarlar bu cadılardandaha önce baska bı konu altında yazmıstım kayınvalıdemı uzun uzun yazmıcam ama ne hamılelığımden ne loğusalığımdan bısey anlamadım onların yuzunden gercı evlendığımız ılk gunden beri desem daha doğru..dahha 1o gunluk bebeğimle bızı bosatacaktı nerdeyse esim benı evde yalnız kucucuk bebekle bırakıp gıttı annesinde kaldı hemde cokzor doğum yaptım bebekte sıkıntılar oldu erken aldılar ustune sarılık oldu hastanede yattı buna rağmen gıttı kaldı 2 gece anasında neymıs kardesi gelmıs yeğenını ozlemış ozaman kayıvalıdem pekbı mutluydu oğlu yanında benı umursamıyor bız mutsuzuz dıye vs vs ..cokmu kotuyum bılmıyorum ama oğlum şimdi 4 aylık ve kayınvalıdeme gulucukler atıp onla oynadığı zaman sinir oluyorum.. onda ağlasın ona gıtmesin istiyorum cunku oğlum ona guldukce ona gıttıkce kayınvalıdem cok mutlu oluyor ve ben onun mutlu olmasından nefret ediyorum..bazen esıme annen oğlumu sevmeyecek falan dıyorum ama bu sadece kavgalarımıza sebep oluyor..
evet bende biliyorum yaa. espri yaptım. bende anlatmasam psikoloğa gitmem gerekirdi bi ara hep onu şikayet ediyodum samimi dostlarapsikoloklara mı gideyim bi şekilde deşarj olmak lazım dime amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?