İMPARATORGLY yaşadıkların çok zor üzücü şeyler.sen zaten yapacagını yapmışsın canım hala ne fedakarlıgı yapıcaksınki en büyük fedakarlıkları yapmışsın zaten ben bunlara insan diyemicem kusura bakma insan olan Allahından korkan bunları yapmaz bunlar resmen sana eziyet etmek için almışlar galiba seni Allah kimseyi huzursuz etmesin çok zor olaylar.kendi derdin yetmiyo gibi bide eşlerin ailesiyle ugraşılıyor.Allahlarından bulsunlar sana bunları yaşattıkları içinneden sürekli sen boyun egdin yaşının verdigi cahillikte olsa gerek ama kendini bukadar ezdirmemeliydin eşin neden senin yanında olamdı seni atarlarken evden şiddete kalkışmışlar nasıl insanlık bu böyle
keşke eviniz başından ayrı olsaydı.bi laf vardır cahil hep cahildir uzak dur diye cahil olmasalrdı hocanın yolunu tutmazlardı seninle beraber çok büyük günaha girmişler senin hakkını yiyerek ve ahını alarak hayatın çile çekmeyle geçmiş bunlar başının belası olmuş.bundan sonra nemi yapıcaksın kimsenin derdini çekmek mecburuyetinde degilsin ayaklarınbın üzerinde durmalısın kendini ezdirme yoksa daha çok üzerine gelirler.haklısın geçmişi hatırlarsın aklından çıkmaz tabiki insanlar evladının mutlulugunu düşünse bu bilinçte olsa bunları yapmaz hiçkimse.sen Allaha sıgın duanı et.Allaha havale et .ama kendi ailenede kızdım gözünün içine bakıyolarmış git diye işte karşı taraf ailenin fazla sahip çıkmadını hisettiginde daha fazlasını yapabiliyor.bundan sonra çocugun için güçlü ol onlrın kahrını çekmek zorunda degilsin Allah yardımcın olsun
Allah böylelerinide bildigi gibi yapsın
![]()
canım allah razı olsun evimiz bazı durumlardan dolayı ayrı olmadı canım bende bi nevi safım ya bi arada olursak kocaman aile oluruz diye düşündüm ne bilim ya inan altınları düğün günü kayınvalidem ve eşim sayıyo ben gidip bakmıyorum bile utanıyorum eşim saklıyo altınları fln bileziklerimide ver fln demiyorum ne safım ya odama perde alıcaklar anne sen git al zevkine göre diyorum yatak odam için kaynanna görümce bakmaya gittik seçiyoruz kayınpederim gitmiş seçmiş almış bile ben bu olsun derken o dedi ben aldım şunu dedi bende iyi dedim çok safım ben aslında iyi niyetliyim ...
eşim de çok iyi biridir bi dediğimi iki etmez allaha şükür eşimle iyiyiz... ama işte ailesi istemiyorum onları hayatımda ama yapacak bişiy yok...