Kaynanalar :(

sofiaa35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
46
23
3
Kizlar icimi dokebilecegim kimse yok cevremde..bana akil verin.
Esimle ewlenmeye karar werdik ilk sorun benim onlarla altli ustlu oturmamdi babam iyikide kabul etmemiş ben bu saflikla kabul edicektim..cunku bizim icin normal olan seyler onlara cok anormal geliyor cok bunaldim ayri yasiyoruz her hafta sonu gidiyoruz.aslinda onlari sewseydim hergun giderdim cok guzel olabilirdi hersey ama esimin annesi arkamdan cok konusuyor herkese beni kotuluyor.oglum oldu surekki karistigi icin tartistik hakliyken haksiz oldum.esimde hala beni o ewe goturmek istiyor..ben istemiyorum neyspcam ben ya.daha neler neler:KK61:

Stresten sutumde kesildi buarada oglum daha 3 aylik.esimi sewmesem 1 dk durasim yok.:KK46:

sütünün kesildiğini eşin biliyor
arkandan konuştugunu bilmiyormu
baban arkanda neden eşine rest çekmiyorsun canım
sevmek ayrı bişey
bebişin sana ihtiyacı var sütün kesilmiş kıyamam

tipik bi ana kuzusu benim kaynanam bana neler neler yaptı yine gidiyorum yine gidiyorum bizde bu kocalar varken daha çok gideriz :KK11:

Ilk olarak bir dur ve kendine gel.Suanda önemli olan tek sey bebegin gerisi hikaye.Ayni seyi yasadim ve sutum geri gelsin diye haftalarca ugrastim.Cok sukur geri geldi.Sunda geriye donme sansim olsa asla takilmaz ve sutum kesilene dek uzulmezdim.Bu olay bana cok büyük kamci oldu.Simdi dunya yansa umrum degil.Bebegime odaklandim,buyuk oglumun okuluna odaklandim,kendime odaklandim,stresten aldigim kilolari veriyorum,evimi guzellestiriyorum...Inan yasam cok kisa ve kimseyi takmaya degmez.Eskiden saatlerce agladigim sozler simdi sinek viziltisi gibi geliyor.O kocaman yükü hemen at sirtindan.Baskalarinin keyfi icin zamanindan harcama.Bugunler geri gelmeyecek daha kucucukken öp,kokla bebegini.Unutma onlar asla degismeyecek ama sen degisirsen onlarin onune bir duvar oreceksin ve yaptiklari o duvara carpip kendilerine donecek.Tecrubeyle sabit...

Ben de 3.kisileri bu kadar takip sutunuz kesilecek kadar dertlenmenizi anlamiyorum. En olmadi rest cekin bebeginize yazik.

En cokta bebegime uzuluyorum zaten.allah askina el kadar bebegin agzi opulur mu gelen giden öpüyor icimden kuduruyorum.hicte demiyorlar opmeyin diye.ben soyleyince tawir yapiyorlar.

N
Ilk olarak bir dur ve kendine gel.Suanda önemli olan tek sey bebegin gerisi hikaye.Ayni seyi yasadim ve sutum geri gelsin diye haftalarca ugrastim.Cok sukur geri geldi.Sunda geriye donme sansim olsa asla takilmaz ve sutum kesilene dek uzulmezdim.Bu olay bana cok büyük kamci oldu.Simdi dunya yansa umrum degil.Bebegime odaklandim,buyuk oglumun okuluna odaklandim,kendime odaklandim,stresten aldigim kilolari veriyorum,evimi guzellestiriyorum...Inan yasam cok kisa ve kimseyi takmaya degmez.Eskiden saatlerce agladigim sozler simdi sinek viziltisi gibi geliyor.O kocaman yükü hemen at sirtindan.Baskalarinin keyfi icin zamanindan harcama.Bugunler geri gelmeyecek daha kucucukken öp,kokla bebegini.Unutma onlar asla degismeyecek ama sen degisirsen onlarin onune bir duvar oreceksin ve yaptiklari o duvara carpip kendilerine donecek.Tecrubeyle sabit...

kaynanan için sütün kesilmiş.... yapma bunu bebeğine yazık ya.ne derse desin sakin kal. eşin hiç bi zaman annesi atmaz ... sen sütünü nasıl attırabilecegine bebegine nasıl daha faydalı olabilecegini araştır. sütün tam kesilmediyse nasıl arttırabilirsin ona bak ... ınsanalr degişmez sen tınlama...

Benim ilk bebegim.beni artik emmiyor.pompayla 2 damla geliyor sence benimkide gelir mi biraktim artik gelmiyor diye gelmez diolar arkadaşım bilemiyorum.

Tesekkr ederim kizlar sizden baska kimsem yok resmen ailem uzukyr diye hic konuyu anlatmadim.annem cok hassas babamda sinirli :)

Allah babandan razı olsun
Şimdi ki genç kızların aklı beş karış hava da, bir an önce evlenelimle kimin evinde ne şartlarda otururuz önemli değil deyip sonra yetişin başbaşa kalamıyoruz herşeyimize karışıyorlar çünkü onların evinde oturuyoruz vs. konular kaynıyo burda
Dua et haftada bir görüyorsun, baban olmasa hergün her saat görüşecektin belkide..

Allah babandan razı olsun
Şimdi ki genç kızların aklı beş karış hava da, bir an önce evlenelimle kimin evinde ne şartlarda otururuz önemli değil deyip sonra yetişin başbaşa kalamıyoruz herşeyimize karışıyorlar çünkü onların evinde oturuyoruz vs. konular kaynıyo burda
Dua et haftada bir görüyorsun, baban olmasa hergün her saat görüşecektin belkide..
aynen babam en basta tawrini koydu kizima is yaptirmayin bile dedi.ama ben hamileyken bile yaptim kiymetide olmadi

Gitme okadar kolay zorla getircek hali yok ya biz kadinlar kendi kendimize yapiOruz esin sana ve cocuguna acimiyorsa sende ona acima

sütünün kesildiğini eşin biliyor
arkandan konuştugunu bilmiyormu
baban arkanda neden eşine rest çekmiyorsun canım
sevmek ayrı bişey
bebişin sana ihtiyacı var sütün kesilmiş kıyamam
Hepsini biliyor arkadasim onun istegi aramizda mesafe olmasinmis filan

Dogru diyorsun bebekte olduktan sonra hersey zor.oyle yapsam olmuyor boyle yapsam olmuyor.bari icimi dokeyim kafami dagitayim dedim:mad:

Back
X