kaynanalarınızın davranışları nasıldı nasıl oldu ?

Benimki ilk baştan beri ilgisiz alakasızdi sağolsun huyunu değişmedi hala da aynı şekil devam ediyo 🙄

Evet hep aynı tuzak, aynı yanılgı ama neyse kaynanalık müessesi hep güncel ve kaynanalar hep tam gaz kaynanalığa devam nasılsa, konu da hortlak oluversin
😁😀

Benimkisi tam bir melek. Anne-kız, arkadaş gibiyiz çoğunlukla. Ben yine de belli bir mesafe olsun diye dikkat ediyorum ne olur ne olmaz. Ama bazen kendimi tutamıyorum sevgi yumağı oluyoruz. Çok fedakardır. Evime geçen yıl finallerim varken geldi bilerek işimş hafifletmek için. Bana dersten başka bir iş yaptırmadı. Sildi süpürdü temizledi yemek yaptı. Mahcup oldum, yapma dedim dinletemedim.
Ayrıca çok anlayışlıdır. Kendi evindede benimkinde de 9'da odasına gider siz başbaşa kalın evladım der. Bir yere gideriz 50 kere çağırırız gelmez. Yazdan beri kendi evime çağırıyorum yalnız yaşıyor gelsin havası değişsin diye hala ikna edemedim. Finallerim var yardıma gel desem koşa koşa gelir ama.
Çok tatlıdır maşallah diyeyim. İyi niyetini boşa çıkarmam inşallah.
Konu sahibesi size tavsiye ne olursa olsun mesafeyi koruyun ama saygıda da kusur etmeyin. Bir de her şeyinizi anlatmayın. Eğer sizin aranızı bozacak gibiyse şimdiden iyi düşünün
Darısı başımıza inşallah

:KK53:kızlar günaydın hepinize

Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim :KK69:
Valla başta çok iyiydi çok samimi bulmuştum sempatikti başta dediysem ilk iki hafta falan nasıl isteme oldu bohça alışverişi falan çıktı meydana gerçek yüzünü gördüm.Kimisi nişanlıyken birşey görmeyip düğünden sonra çekiyor.Ama benimkinin bütün numaraları düğüne kadardı diyebilirim.(düğüne beş gün kalmışken teyzesini alıp eşimle beni ayırmaya gelmişti)Arada birşeyler olsada eşim sağolsun onun duruşundan dolayı birşey yapamıyor.

10 yıllık evliyim kaynanam pasif biridir öyle çok açıkgöz onu ona düşüreyim arkasından konuşayım falan filan hiç öyle şeyleri yoktur. Zaten yaş 70 e yaklaşmış kalp hastası kanseri atlattı falan..Çevreside yok arkadaşı falan heryere kayınbabayla giderler benim annem tam tersidir arkadaşı çoktur babamla bağımsız takılırlar biraz garibime gitmişti o yüzden . Bize gidince yemek yapar kendince ağırlamaya çalışır fedakardır yani tam anne gibi bende onlar geldimi dört dörtlük yemek yapmaya çalışırım en fazla 2 gece kalmışlardır bizde aramızda 100 km olmasına rağmen. Baştada aynıydı dedim ya numara yapacak biri değil içi dışı bir ..

Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim :KK69:

Evlenmeden once evimi yerlertirme olayina kadar esimle bana asla karismazdi asla. Ev yerlestirirken basladi bunu buraya hayal etmistim vs vs demeye.ben yokken evimi gezdirmelere vs vs basladi.. evlendikten sonra herseyime karismaya bi basladi nerdeyse 4 yiillik evliyim hala da karisnalari bitmedi.kazabdigim parayi bile nereye harcadigimi sorar sorgular vs vs . Uzuluyorum aslinda. Keske sınırını bilse.2 gelin daha alacak bakalim onlara napicak

Kizlar konuyu bilerek mi hortlattiniz yoksa kaynanayi çekiştirmeye mi geldiniz.😂😜

Allah eksikliğini göstermesin 2 yil nisanlilik 5 yil evlilik var😊 basta nasilsa suan daha iyi olduda kotu olmadi. Fedakardir ozverilidir ha hic mi kotu yani yok elbette var bnimde var cok inadim 😂😂 insaniz anlasamadigimiz gerildigimiz karsit fikirler de oldugumuz anlar cok oluyor. Evlerimizde yan yana ona kızsam bile bi sure sonra kizdigim icin kendime kiziyorum. Severim hatunu Allah sagligini versin 💖💖

:53:kızlar günaydın hepinize

Kaynanasından cekenlere sormak ıstedıgım bır sey var sözlülük nişanlılık döneminde size karşı hal hareket ve tavırları konusmaları nasıldı evlendıkten sonra nasıl oldular çok merak edıyorum yardımcı olursanız sevinirim :69:
Aynı kaldı. Değişmedi.

tanisma isteme soz nisan hepsi tek gecede oldu ve apartman merdivenlerini cikarken kaynanayim ben yolu acin diye kikirdeyerek girdi evimize, 7 yillik geliniyim hala ben kaynanayim muhabbeti yapar:)

tabi o ilk intiba sebebiyle ne ben ne ailem kendisini kaale almiyoruz:)

İlk tanismada oglumun pesinde kizlar kayniyo ooooooo havalarinda
Evlenilecek zaman tonla yalan ve ben ogluma kiz begenmistim seni buldu napalim seninde yiyecek ekmegin varmis gibi sozler
Nefret ediyorum kendisinden oyle boyle degil

İlk yıllar çok zorladı beni ama daha sonra baktım böyle olmuyor ben onu zorlamaya başladım.
Şimdi iyi anlaşıyoruz o bana canım der ben de ona güzelim:KK70:

Back
X