Kaynanam 8 yaşındaki kız kardeşimle anlaşamıyor

Kaynanam mı kıskanıyor , kardeşim mi kıskanıyor ?

• Kaynanam ?

• Kardeşim ?

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

xiexie

Bin Şükür Rabbime..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
1.779
2.711
133
merabalar
8 yaşındaki kızkardeşim bana 1 aylığına kalmaya geldi , eşimde ankaraya iş için gidince benle kalması bana destek oldu. Kayınvalidem de çok istemişti gelmesini . Ama geldiğinden beri anlaşamıyorlar . Kızkardeşimi hiçbirşeye tutturmuyor. Sürekli kızıyor ona ve akşamında kızlardeşimi bana şikayet ediyor çok fesat diye .
Diyor bana senin kardeşin kıskanç bizi kıskanıyor diyor .
Kıskanması normal anne çocuk o dedim
Hayır o çocuk değil 23 yaşındaki gibi davranışları var diyor
Yani benm gibi mi dedim
Hayır o çok farklı sen safsın o fesat diyor
E o zman anne sende fesat düşünüyorsun dedim
Büyüdüğünde anlarsın beni kaynanam demişti dersin diyor
Şakayla karışık anne inanamıyorm sana küçük çocuk hakknda neler diyorsun dedim
Bana sen onun hareketlerini görmüyosun dedi
Sen nasl görüyosun anne dedim
Ben görürüm dedi
Sende onun gibi olsan senle anlaşamazdık dedi
Abartıyosun dedim
Abartmıyorm ciddiyim o çok fesat dedi
...
Çok üzüldüm kaynanamın bu şekilde kardeşimden bahsetmesi çok ağrıma gitti . Kardeşimi bi an önce annemin babamın yanına gönderesim geldi. Sizce ne yapmalıyım ? Kaynanm mı kardeşimi kıskanıyor , yoska kardeşşm mi kaynanamı kıskanıyor ?
(Bu arada Kardeşimden en ufak bi şikayet duymadım .)

merabalar
8 yaşındaki kızkardeşim bana 1 aylığına kalmaya geldi , eşimde ankaraya iş için gidince benle kalması bana destek oldu. Kayınvalidem de çok istemişti gelmesini . Ama geldiğinden beri anlaşamıyorlar . Kızkardeşimi hiçbirşeye tutturmuyor. Sürekli kızıyor ona ve akşamında kızlardeşimi bana şikayet ediyor çok fesat diye .
Diyor bana senin kardeşin kıskanç bizi kıskanıyor diyor .
Kıskanması normal anne çocuk o dedim
Hayır o çocuk değil 23 yaşındaki gibi davranışları var diyor
Yani benm gibi mi dedim
Hayır o çok farklı sen safsın o fesat diyor
E o zman anne sende fesat düşünüyorsun dedim
Büyüdüğünde anlarsın beni kaynanam demişti dersin diyor
Şakayla karışık anne inanamıyorm sana küçük çocuk hakknda neler diyorsun dedim
Bana sen onun hareketlerini görmüyosun dedi
Sen nasl görüyosun anne dedim
Ben görürüm dedi
Sende onun gibi olsan senle anlaşamazdık dedi
Abartıyosun dedim
Abartmıyorm ciddiyim o çok fesat dedi
...
Çok üzüldüm kaynanamın bu şekilde kardeşimden bahsetmesi çok ağrıma gitti . Kardeşimi bi an önce annemin babamın yanına gönderesim geldi. Sizce ne yapmalıyım ? Kaynanm mı kardeşimi kıskanıyor , yoska kardeşşm mi kaynanamı kıskanıyor ?
(Bu arada Kardeşimden en ufak bi şikayet duymadım .)

8 yaşındaki çocuk ne kadar kötü olursa olsun kayınvalidenin bu şekilde konuşmasına müsade etmemeliydin.
Haddini bilmesi gerek...

canım profil resmindeki sen misin bilmiyorum ama sensen sıkıntı yaşama diye uyarmak istedim konudan dolayı.
kaynanan fesat bence küçücük çocuktan ne istiyor acaba

8 yaşından bahsediyorsunuz el insaf. Kaynanız madem beğenmiyor gelmeyiversin kardeşiniz varken. sinir oldum. Çocuğa kafayı takmış kocaman kadın.
Malesef ki kaynanamla yaşıyorum . Eşim yok kardeşm bana destek olr yalnz kalmam , hem ona da değişklik olur diye yanıma aldım . Ama böyle şeyler olacağını hiç tahmin bile etmemiştim.

kaynanan normal değil el kadar sabiye fesat mı diyor yani. çocukla konuşun üstü kapalı. yanınızda mutsuzsa gönderin.
Kardeşim bana çok bağlı beni çok seviyor ama son günlerde çok mutsuz olduğunu farkettim . Neyin var diye soruyorm hiç bişeyim yok abla diyor . Ama sanrm kayınvalidemden rahatsız :(

Kardeşim bana çok bağlı beni çok seviyor ama son günlerde çok mutsuz olduğunu farkettim . Neyin var diye soruyorm hiç bişeyim yok abla diyor . Ama sanrm kayınvalidemden rahatsız :KK43:

gönderin o zaman çocuk mutsuzsa. gerek yok tatil zamanı çocuğa böyle saçma bir stres yaşatmaya.

8 yaşındaki çocuk ne kadar kötü olursa olsun kayınvalidenin bu şekilde konuşmasına müsade etmemeliydin.
Haddini bilmesi gerek...
Kv ile yaşıyorum . Diyebileceklerimi dedim zaten . En basiy örneği. Dün akşam oturma odasında oturuyorduk kızkardeşmde arkasına koltuk üzerindeki taşlı bir minderi aldı . Baktm hemen kızdı kardeşime . Zeynep o mineeri yerine koy taşı çıkar dedi . Bende baktm kayınvalideme ters ters . Kayın validem de taşlı minderi kafasının altına almş yatıyordu . Dedim anne o taşlı mindere yatma taşı düşer ! Güldü anladı ne deöel istediğimi ben ona yatmıyorm zatn ya , düzeltiyorm dedi tabi tabi dedim .

bence göndermeyin :KK51:
8 yaşında yeğenim var. düşünüyorum da ne kadar kötü olabilir ki, nekadar kıskanç olabilir ki :KK51:
Göndermek istemiyorm . Az kaldı ankaraya eşimin yanına taşınacağım çok şükr ki kv den ayrılcam . Kardeşimi çook seviyorm elimde büyüdü. bem hiç fesatlık görmüyorm çocuk o diyorm ama anlamıyor kadın . Çnkü asıl fesat kendisi.

Back
X