. Allah sabir versin bize gercektenbu siteyi takip edene kadar bir ben varım zannederdim
okudukça bakıyorum ki herkes aynı dertten muzdarip
bende nefret ediyorum kaynanamdan ve bu şekilde nasıl bir ömür gececek biliyorm..
ilk başlarda herseyi toz pembe görüyoruz sadece evleceğimiz kişiye odaklanıp başka seyleri göz ardı ediyoruz
sonra sonuç kaçınılmaz oluyor..
şimdi kaynanamın yüzünü görmek sesini duymak bile beni sinirlendiriyor tahammul edemiyorum hiç
mümkün oldugu kadar uzak durmak mesafeyi koymak en güzeli
sorunun cevabımı:
işine geldigi gibi davranmak
resmi durmak ....
gördügünü görmezden gelmek...
duydugunu duymazdan gelmek...
eşinle arayı iyi tutmak...
eşinle hiç onlar yüzünden karşılaşmamak...
olay budur ...
ben onları ailem gibi gördüm çok şükür onlar da beni kızları gibi gördü. yanlarında olduğumda çok rahatım samimiyim. elimden geldiği kadar hizmet ediyorum bazen haftada 2 kere 3 kere bazen iki hafta da bir giderim duruma müsait oluşuma göre. eşim zorlamaz illa gidicez diye hatta ben zorlarım gideyim işine gücüne yardım edeyim diye. annesi babası yaşlı istiyorm ki hizmetim dokunsun. bir laf sokmasını horgörmesini görmedim. Görseydim eğer mesafeli olurdum ama payıma düşen görevleri mutlaka yapardım ki laf söyleyecek birşeyleri olmasın eşime benden yakınmasınlar. kötü durumları olsa da eşime kesinlikle yansıtmazdım benimle ailesi arasında kalsın istemezdim. büyüklerin büyüklüklerini bilmeleri gerekiyor. nerede nasıl davranacağını bilmeyen, gelinini kızı gibi görmeyen kayınvalideler olunca hayat grçekten zor. birgün kayınvalide olursam kendi kayınvalidem gibi olmak istiyorum. kendi görümcelerim gibi görümce olmak istiyorum. ama gelinim de benim gbi gelin olsun çnkü ben de gerçekten ailemden hiç ayırmıyorum gönülden seviyorum onları
Dogru lafa ne derlerki? Ben ağzını öpüyorumetrafımda gördüğüm duyduğum burada da okuduğum kadarıyla en büyük soruNlunun kayınvalideler olduğunu düşünüyorum. kynvalide idare etmesini bilecek. kendisi de gelin oldu biraz empati yapmalılar ben çektim deyip gelinine çektirmeyecek. kıskançlık yapmayacak bikere. kıskanmak nedir allah aşkına ne kadar saçma. burada gelinlerin sıkıntılarını okudukça keşke diyorum kv ler de bu forumlara girseler de ne kadar haksız olduklarını bir görseler.
Kizlar evlenmeden once derdim ki kocamin ailesi benim de ailem onlari cok sevicem.tabi cocukcu saf duygularmis bunlar meger oyle olmuyomus. Hayatimda bu kadar para seven insanlar gormedim yuzunu gormek istemedigim insanlarla nasil bir omur gecer kizlar siz nasil yurutuyorsunuz iliskilerinizi.ben hic saygida kusur yapmiorum esim uzulmesin diye ama icten ice kinim devam ediyor.
Kizlar evlenmeden once derdim ki kocamin ailesi benim de ailem onlari cok sevicem.tabi cocukcu saf duygularmis bunlar meger oyle olmuyomus. Hayatimda bu kadar para seven insanlar gormedim yuzunu gormek istemedigim insanlarla nasil bir omur gecer kizlar siz nasil yurutuyorsunuz iliskilerinizi.ben hic saygida kusur yapmiorum esim uzulmesin diye ama icten ice kinim devam ediyor.
Ne güzel, şanşli bir gelinsinve eşimn ailesiyle hiç bir problemm yok :) kayınvaldmi çok seviyorum enerjik eğlenceli komik sohbeti güzel çok şkür bu günüme ..
Ne güzel, şanşli bir gelinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?