Kaynanam ahhhuh

Benim kayınvalidemin de öyle laf sokması falan yok çok şükür. Zaten ayda yılda bir görüşürüz aynı şehirde olmamıza rağmen. Oğlu her hafta gider ona karışmam. Ama benimki de hiç bir masraf yapmamasına rağmen nişanımda,düğünümde 5 karış suratla dolaştı etrafta. Sanki zorla aldık oğlunu. Hala aklıma geldikçe deli oluyorum ya. Ama kendi kızını da istemeye geliyorlar haftaya. Bakalım o zaman ne yapacak. Mecburen bizde bulunacağız o ortamda o zaman gözlemleyeceğim bakalım kız anası olmak nasıl bişey. Kendi oğlunun nişanına düğününe el gibi gidip gelmişti. Şimdi aynısını da ben yapıcam. Halbuki görümcemi çok severim ama geçmişten gelen şeyleri unutamıyorum işte.

Bir de gelin arabımıza kp binmişti ablama yer kalmamıştı o da içimde derin bir yaradır. Eşimi gerçekten çok sevsemde ailesine olan kinim geçmiyor

hiç takma eşinle tartışmak yerine gel bizimle tartış

senin yerinde olsam görümcenin KV sini yalnız yakalar ve ne şanslısınız bunların adetlerinde erkek tarafına bir şey yaptırılmaz.her şeyi kız tarafı yapar.benim düğünümde de öyle oldu.biz yaptık her şeyi onlar misafir gibi geldi dersin.

ben derdim bunu mutlaka

Süppperrrsinn yemin ederim aklıma asla böyle bişey gelmemişti yapablirim valla

bi ara bi reklam repliği vardı
takmayacaksın tak açacaksın diye :)
kafana takma ki sinirlerin bozulmasın sağlıpın bozulmadın eşinle aran bozulmasın

Bende aynısını derdim :)
Ben nefret etmiyorum.. arada kızıyorum ama öyle geçinip gidiyoruz bakalım.
Şu bi gerçek ki hepimiz için, bir şekilde hayatımızda olacaklar, onlarla yaşamak zorundayız..

Eyer eşinin annesinin etkisi altinda kalmiyorsa, davranışları, hareketleri sana karşı hiç bir değişiklik görmüyorsan ozaman eşine tartışmayacaksin. Ha eyer, etkileniyor hareketleri, tafirlari farklı ise ozaman sinirlen ve yatış derim.

bak ben geçenlerde eşim uyurken telini karıştırdım. Kv SMS/mesaj atmış okadar şaşırdımki okuduklarımı gördüğümde( eşim silmeyi unutmuş olmalı) SMS' de yazıyor Allah seni ben biliyim ne gözlerden korusun, sana ben ne biliyim ney gözler, .... Olsun böyle uzun uzun bir SMS atmış. Kalp atışlarım bile değişdi! Ortalığı çingene gibiayaklandirip ciner geçiren o! İstemeyen o! Kötü kelimeler kulanan o,düşman olan o! Bende dedim ehh? Eşimi herkes sever sayar herşeyde rağmen! Bu laflar kime diye düşünerek uyuya kaldım! Gece 3,4 gibi ruyamda bir cadi gördüm ve uyandım. İcim icime siymiyor gitim arka arkaya 2,3 sigara icdim ve gelip kuzucuguma sarılıp uyudum.

şimdi ben bu adama ney için tartışa bilirimki? Deli anası ordan ikimize farklı şekilde gaz veriyor ama hayır, istediği şeyi yapıp huzursuzluk çıkarmayacağım! O bana iyi oldukça bende iyi niyetimi ve sevgimi koruyacağım! Bir suçluda aramak istemiyorum çünkü bu bizi yıpratır. Ruhu kötü kadının, akılda yerinde olmayınca ne yapa bilirizki

Şu yazıyı okuyana kadar, acaba bende mi sorun var diyordum.. :)
Katılıyorum canım sonuna kadar.. :)

Ben de 13 yıllık evliyim, benim hatam olmuştur onların olmamıştır ama ben mesafe koydum ayrı şehirlerde oturuyoruz ama uzak değil gider gelirim ama kayınvalidem akıllı bir kadındır, aradaki kuşak farkını benim kendisinden genç ve tecrübesiz olduğumu bilerek konuşurdu. Kızım derdi şimdi sen kayınvalide işime karışıyor dersin ama bak şunu şöyle yapsan daha iyi olur ama yine de kendin bilirsin derdi ben de her zaman Onun dediğini yapardım öyle söyleyince hoşuna giderdi. Yaklaşım ve tarz çok önemli eşler de önemli belki ben yokken eşime beni çekiştirmiş olabilir ama eşim de bana bunları taşımadı olgun davrandı. Bu arada kayınvalidem cahil bir insan ben de üniversite mezunuyum ne ben onun hor gördüm ne o beni ukala bilmiş gördü. Zaman zaman kızım sen okumuşsun bize öğret dedi kimi zaman ben Ona sen 3 çocuk büyütmüşsün bana öğret dedim. Ha sorarsanız beraber oturmak istermisin asla saygı duyuyorum incitmiyorum, inciltilmiyorum ama misafirlik güzel sınırlar güzel.

sen gençsin gezersin tozarsın eplenirsin eğlendirirsin bırak koca bir aile olmadık diye o üzülsün
Amaan Allah korusu ! Kapıya dayanır sonra, o yüzden o yine kendini haklı görüyorsa, öyle görmeye devam etsin:) büyüklük bende kalsin dımı? Nasılsa gelin ben değil o dımı sebatiyecigim

Yahu sen ne fenasin:18:

Amaan Allah korusu ! Kapıya dayanır sonra, o yüzden o yine kendini haklı görüyorsa, öyle görmeye devam etsin:) büyüklük bende kalsin dımı? Nasılsa gelin ben değil o dımı sebatiyecigim

hiç sorma herkesler gelin oldu bir biz olamadık.

benim düğünde eltiyi gelin odamda yatırdı evimde agırladı açıklaması onlar misafir, misafir en güzel yerde ağırlanır oldu.o düğünde ben gelin olamamıştım ama onlar çok iyi misafir olmuşlardı.

sandı ki ben salağım, ben de onun gibi birilerinin kıçını yalarım

Ya herşeye raziyim, yeterki hayın pilanlar yapilmazsin artık :)

ne şanslısın

eşim etkilenmiyo bana karşı değişmiyo ama haddini bildirmiyo diye onada sinirleniyorum ve soguyorum.çokmu zor lafını bildrmek.
bazen düşünüyourm neden çocukları her yaptıgına amenna diyip gülüp geçiyolar diye sonra diyorumki acaba deli raporumu var da anlamaz mı diyolar diye..
paranoyak oldum resmennnnn

Off aynı durumdayız iki kelime eden sen kötüsün der ama gel bide içini sor fesatlıkmı dersin kıskançlıkmı dersin
bi ornek vereyim çalışıyorum 1,,5 yaşında oğlum var akşam geldim yemek hazırlıyorum k.p şu çocuga bak diyor o da inadına akşama kadar yoruldum diyor vee bunu itiraf ediyor hemde anneme inadına oturdum diyoooo kendini de ele veriyor böle arada çok şaşırdım o gafı nasıl yaptı

Bütün kaynanalar doğurup büyüttüğü biricik oğullarını eşlerinden kıskanırlar bu bir gerçek...ama bazı kaynanalar bu güçlü hissini bastırıp çenesini tutar iyi geçinir ve hani diyoruz yaa iyi kaynana diyee iştee ondan oluyor bu şekildekiler....kötüleride bu duyguyu asla bastıramaz kendini frenleyemez ve gazladıkça gazlar kendini gelinle yarış içersine girer hanım gibi ağırlığıyla baş köşede oturacağına kendini küçükttükçe küçültür ve önce gelini soğutur kendinden sonra zamanla oğlunu!....ve yıllar geçtikçe uzaklaşırlar birbrilerinden oğlundanda yüz bulamayan kaynana başlarr geri çark etmeye yani günah çıkartmaya birden melek olurlar nede olsa yaşş başş geçti bakıcı lazım kaynanaya yanlız kalmaktan korkar!.....ama birazcık alttan almaya kalkınca yine eski kaynana olurlar!...kısacası huylu huyundan vaz geçmez!...kısacası bütün kaynanların fikri aynıdır ama zikri farklı olabiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…