cnm bnmde tek kazancım eşim ama onun önünde oluyo ve herkes ammaann boşver yapsın görme duyma diyolar..
kimse başa çıkamıyo kendi çocukları bile..ama ben görmezden gelemiyorum yapım değil çok sinirleniyorum çokkk ve eşimle tartışma yaşıyoruz onun yüzünden..
Benim kayınvalidemin de öyle laf sokması falan yok çok şükür. Zaten ayda yılda bir görüşürüz aynı şehirde olmamıza rağmen. Oğlu her hafta gider ona karışmam. Ama benimki de hiç bir masraf yapmamasına rağmen nişanımda,düğünümde 5 karış suratla dolaştı etrafta. Sanki zorla aldık oğlunu. Hala aklıma geldikçe deli oluyorum ya. Ama kendi kızını da istemeye geliyorlar haftaya. Bakalım o zaman ne yapacak. Mecburen bizde bulunacağız o ortamda o zaman gözlemleyeceğim bakalım kız anası olmak nasıl bişey. Kendi oğlunun nişanına düğününe el gibi gidip gelmişti. Şimdi aynısını da ben yapıcam. Halbuki görümcemi çok severim ama geçmişten gelen şeyleri unutamıyorum işte.
Bir de gelin arabımıza kp binmişti ablama yer kalmamıştı o da içimde derin bir yaradır. Eşimi gerçekten çok sevsemde ailesine olan kinim geçmiyor
senin yerinde olsam görümcenin KV sini yalnız yakalar ve ne şanslısınız bunların adetlerinde erkek tarafına bir şey yaptırılmaz.her şeyi kız tarafı yapar.benim düğünümde de öyle oldu.biz yaptık her şeyi onlar misafir gibi geldi dersin.
ben derdim bunu mutlaka
Süppperrrsinn yemin ederim aklıma asla böyle bişey gelmemişti yapablirim valla
Sizin yüzünüzden evlilikten soğuyacağım ama :18:
cnm bnmde tek kazancım eşim ama onun önünde oluyo ve herkes ammaann boşver yapsın görme duyma diyolar..
kimse başa çıkamıyo kendi çocukları bile..ama ben görmezden gelemiyorum yapım değil çok sinirleniyorum çokkk ve eşimle tartışma yaşıyoruz onun yüzünden..
Şu yazıyı okuyana kadar, acaba bende mi sorun var diyordum.. :)
Katılıyorum canım sonuna kadar.. :)
Amaan Allah korusu ! Kapıya dayanır sonra, o yüzden o yine kendini haklı görüyorsa, öyle görmeye devam etsin:) büyüklük bende kalsin dımı? Nasılsa gelin ben değil o dımı sebatiyecigimsen gençsin gezersin tozarsın eplenirsin eğlendirirsin bırak koca bir aile olmadık diye o üzülsün
Yahu sen ne fenasin:18:senin yerinde olsam görümcenin KV sini yalnız yakalar ve ne şanslısınız bunların adetlerinde erkek tarafına bir şey yaptırılmaz.her şeyi kız tarafı yapar.benim düğünümde de öyle oldu.biz yaptık her şeyi onlar misafir gibi geldi dersin.
ben derdim bunu mutlaka
Amaan Allah korusu ! Kapıya dayanır sonra, o yüzden o yine kendini haklı görüyorsa, öyle görmeye devam etsin:) büyüklük bende kalsin dımı? Nasılsa gelin ben değil o dımı sebatiyecigim
Yahu sen ne fenasin:18:
Ya herşeye raziyim, yeterki hayın pilanlar yapilmazsin artıkhiç sorma herkesler gelin oldu bir biz olamadık.
benim düğünde eltiyi gelin odamda yatırdı evimde agırladı açıklaması onlar misafir, misafir en güzel yerde ağırlanır oldu.o düğünde ben gelin olamamıştım ama onlar çok iyi misafir olmuşlardı.
sandı ki ben salağım, ben de onun gibi birilerinin kıçını yalarım
Akili seni! Dedim ya sana o kv sınıfından geçsem yine sınıfdan kalırım diye! Oldumu şimdi, kırk yıl düşünsem benimde aklıma gelmezdibu iyi bir şey pericimm
ben cok sansliyim
kv ile hic görüsmüyoruz
esim zaten annesi ile görüsmüyor
kv 3 oglu var
3 ogluda mecbur kalmadikca görüsmüyor
ve bütün gelinleri ile kavgali kimse evine almiyor
ben böyle olmak istemezdim ama benimki malesef insan üstü birsey
keske iyi bir kadin olsaydi yanimiza gelip gitseydi
ama ne yapalim
en azindan kafamiz rahat
sizlere kolay gelsin diyorum ne diyeyim
ama sunu söyleyebilirim
kocamin annesi falan dye saygi ok ama kendinizi ezdirmeyin
Eyer eşinin annesinin etkisi altinda kalmiyorsa, davranışları, hareketleri sana karşı hiç bir değişiklik görmüyorsan ozaman eşine tartışmayacaksin. Ha eyer, etkileniyor hareketleri, tafirlari farklı ise ozaman sinirlen ve yatış derim.
bak ben geçenlerde eşim uyurken telini karıştırdım. Kv SMS/mesaj atmış okadar şaşırdımki okuduklarımı gördüğümde( eşim silmeyi unutmuş olmalı) SMS' de yazıyor Allah seni ben biliyim ne gözlerden korusun, sana ben ne biliyim ney gözler, .... Olsun böyle uzun uzun bir SMS atmış. Kalp atışlarım bile değişdi! Ortalığı çingene gibiayaklandirip ciner geçiren o! İstemeyen o! Kötü kelimeler kulanan o,düşman olan o! Bende dedim ehh? Eşimi herkes sever sayar herşeyde rağmen! Bu laflar kime diye düşünerek uyuya kaldım! Gece 3,4 gibi ruyamda bir cadi gördüm ve uyandım. İcim icime siymiyorgitim arka arkaya 2,3 sigara icdim ve gelip kuzucuguma sarılıp uyudum.
şimdi ben bu adama ney için tartışa bilirimki? Deli anası ordan ikimize farklı şekilde gaz veriyor ama hayır, istediği şeyi yapıp huzursuzluk çıkarmayacağım! O bana iyi oldukça bende iyi niyetimi ve sevgimi koruyacağım! Bir suçluda aramak istemiyorum çünkü bu bizi yıpratır. Ruhu kötü kadının, akılda yerinde olmayınca ne yapa bilirizki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?