kaynanam altınlarımı borç istiyor

bm0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
64
110
8
30
kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs

Son düzenleme:
Verme kız sakın benim bileziklerimi de düğün takılarımı düğün paralarımı da aldılar ama yaranamadım yine de gerek yok öyle kötü olcagına böyle kötü ol daha iyi

bir kere istemisler verilmemis. bu yuzsuzluk bana ödemeye niyetleri olmadan istiyorlarmis hissi verdi.
kesinlikle aynı şeyi söyledim bende bi ton kavga ettim eşimle hamileyim diye sesini cıkarmadı o ben esip gürledm daha net bi karar vermedik daha doğrusu ben yok kesinlikle diye estim gürledim ama sonuc noldu bilmiyorum

kesinlikle aynı şeyi söyledim bende bi ton kavga ettim eşimle hamileyim diye sesini cıkarmadı o ben esip gürledm daha net bi karar vermedik daha doğrusu ben yok kesinlikle diye estim gürledim ama sonuc noldu bilmiyorum
Aile ici borclanma hos olmuyor. Cunku bankadan cekse mecbur odemesi gerekiyor. Senden aldigi zaman simdi durumumuz yok, gelecek ay odeyelim, bu ay veremeyecegiz.. idare et.. bir suru bahane duyacaksiniz.

Borcmuş sonradan vermezler.. Sonradan verilen sözlere hiç inanmıyorum.. Benim kv da altınımı borc aldı şimdi kalkmış alamazsam helal et diyor şaka gibi. Ben olsam vermezdim

Aile ici borclanma hos olmuyor. Cunku bankadan cekse mecbur odemesi gerekiyor. Senden aldigi zaman simdi durumumuz yok, gelecek ay odeyelim, bu ay veremeyecegiz.. idare et.. bir suru bahane duyacaksiniz.
evet eşim utanıyorum gecende yok dedik diyo dedimki annen istemey3 utanmıyo sen utanıyosn

al işte bizimkide öyle yapicak ev ben ölünce sizin zaten diyicek adım kadar eminim.
Ay sorma birde ölürsem şu olursa gibi kelimeler de kullanıyor. Diğer gelinlerinin de zamanın da altınlarını almış ama geri vermiş altınlarını. İşte ben de ona inandım diper gelinlerinkini vermişse o zaman bana da verir dedim de işte Bana gelince helal et oldu.. Duygusal sömürüler peşinde olunuyor nedense.. Tek bildiğim o kadar pişmanım ki..

ne tuhaflar ya valla anlamıyorum bu kayınvalideleri ne istiyorlar bu altınlardan

çok dogru kayınvalidem biraz sinsi ya malesef
Boş ver valla benden hepsini aldılar sesim çıkmadı şimdi ben kötü gelin oldun keşke vermeseydim de öyle kötü gelin olsaydım bende 2 senelik evliyim ama 2 senede 10 senelil gelinin çektiğini çektirdiler bana saolsunlar

ya bide bizimkler köyde yaşıyor zaten cok yakın davranmıyorum kaynanama cünkğ elini versen kolunu kaptırıyosun

Bence vermelisin. Benim annem 30 yıl önce altınlarını verdi hatta Dedemler geri vericez diyerek zorla, döverek aldılar annemden.
30 yıl oldu halen vermediler ama iyi yönünden bakmak lazım şayet verecek olsalardı altın şuan uçmuştu ne kadar kazanç elde edicektik. Zamanında verseler harcanır giderdi hep bizleri düşünüyorlar.
Kaynanalarımızın kıymetini bilelim...
Sizde verin bence 2050 yılında altın servet edeceği zaman geri alabilme ihtimaliniz olur. Hem zaten amaç yatırım değil mi?

Ben altınları değil onların geri gelebilme ihtimalini sevdim demiş Yılmaz Erdoğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…