kaynanam altınlarımı borç istiyor

Senin altınlarını geri odememk icin istiyorlar bu devirde altın borcmu alınır çeksin krediyi en azından ödeyeceği faiz belli olur biz zamaninda birinden alip 10bine bozdurduk altın çıkıyor surekli geriye 30bin ödedik kredi çeksek daha az öderdim faiz kesinlikle verme kimseye

Bebek dedigin oyle masrafli ki, inan aliyorsun aliyorsun hic bitmiyor. Bezi, islak mendili, iviri ziviri bir turlu tamamlanmiyor. Bir yeri tamamlarken oteki eksiliyor. Bir menenjit asisi toplamda bin tl yi gecmis, rota virusu desen herhalde 500 e yaklasmistir. Hamile bir insanin kenarda birikimi olmasi lazim. Cok zor durumlarda kalirsin eger birikimin olmazsa. Bebege suan bez alamiyorum biraz idare et yavrum diyemezsin. Bir anne olarak cok yipranirsin. Ben senin yerinde olsam vermem altinlarimi. Zaten versem de kötü olcam, vermeyip de kötü olurum, bari evladim rahat etsin.

Kesinlikle verme,geri alamazsın. Eksiği varsa birikim yapsın.

aslinda verilebilir diye dusunuyorum ben,
bugun ben sana, baska gun sen bana,
ama tabi para pul meselelerinde insanlar durust olmadigi icin sorun buyuyor,

borc isterken ayni bankadaki gibi odeme plani ile istersin,
3-4 ayda geri odenecek borc icin de o 3-4 ay icinde bir yerden gelecek paran vardir onu bekliyorsundur o sekilde olabilir belki, yoksa yalan oldugu bariz tabi ki.

ne olursa olsun siz hamile birisi olarak cebinizde duran para ile daha rahat edecekseniz hic kafaniza takmaniza gerek yok,
aynen boyle de soylenmeli bence,
ben hamileyim, onumu goremiyorum, belki isi tamamen birakabilirim bu surecte de, o yuzden param cebimde dursun istiyorum,
ya evi almayi erteleyin, ya da baska yerden borc bulun. bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…