• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

slm kizlarrrrrrrrrr günaydinnn herkeseeeeeeeee:3::3::3::3::3::3: kacgündür giremedim malum haftasonu cocuklarda evdeydi :69::69::69: ama size bir haberim varrrrr esimle arami düzelttiiiiiiimmmmmmmmmmm:66::66::66: cok mutluyuz 2 gündür süperiz dün beni gezmeye götürdü aksama kadar yoktum :69::69::69: kayinvalide olayini ise hic acmadik konusmadik sanirim en dogrusuda o konuyu hic acmamak :62::62::62:

Son düzenleme:
slm kizlarrrrrrrrrr günaydinnn herkeseeeeeeeee:3::3::3::3::3::3: kacgündür giremedim malum haftasonu cocuklarda evdeydi :69::69::69: ama size bir haberim varrrrr esimle arami düzelttiiiiiiimmmmmmmmmmm:66::66::66: cok mutluyuz 2 gündür süperiz dün beni gezmeye götürdü aksama kadar yoktum :69::69::69: kayinvalide olayini ise hic acmadik konusmadik sanirim en dogrusuda o konuyu hic acmamak :62::62::62:

cok sevindim senin adına canım :16: hep böyle olursunuz inşallah...evet bir olayın ne kadar üstüne gidip desersen okada kötü ve huzursuz oluyor hersey...Allah daim etsin mutluluğunu

aynı dert bndede var.7 yıllık evliyim 7 yıl burnumdan getirdi.tek gelinim.3 görümce vr.bi türlü beni kabullenemediler.kayınvalidemin bni afedersiniz hayvan yerine bile koymuyo.hamileleğimde cok eziyet ettiler.beni küçük görmesi.hiçbişeydenmemnun olmamamsı sürekli karışması bıktırdı beni artık.allahtan eşim anlayışlı.ama kıslarına kıyamması bana kötü davranması zorunma gidiyor.halbuki kültürlü okumuş çalışmış biriyim.kızları okummaış.hamileliğimde cok cektirdi onun yüzünden sigaraya başladım.allah herkese sabır versin benim dayanacak gücüm kalmadı artık mesafeli duruyorum.

allah herkeze sabırr sabır sabır versin ne diyeyimm..yemin ederim bir erkek kardeşim olsaydı annem geline kötü davransaydı onunla çok kötü bozuşurdum...bayılıyorum yoldan yordamdan anlayan gelini kuma gibi görmeyip kızı gibi gören kayınvalidelere..yok demeyin kızlar o kadar çok varki benim çevremde..daha ötesi yok soyadlarını taşıyoruz ne var sanki bu kadar cadı olacak neyi paylaşamıyorlar..ben kendi adıma söylüyorum eğer iyi insana denk gelseydim kayınvalidem için yapamayacağım şey olmazdı,sevdiğim insanın annesi kızımın babanesi sonuçta ..ama ne yazıkki o benim baktığım taraftan bakmıyor..hep nerde hata var ,nereyi eleştirsem ne dedikodusunu yapsam arayışı içinde ..daha sonrada 5 görümcem ve 2 eltime bizi anlatmalar...daha sonra onların dedikodularını bana yapmalar...bu sirkülasyon hep böyle devam ediyor...dünyanın en kötü insanı benim kayınvalidem hayatı dedikodu iftira yalan bencillik..

kızlar sallayın kaynana filan belalarını buluyo onlar eşim 2 kardeş bi ablası var kaynanam kızına hep yardım eder bize zırnık koklatmaz başımız sıkıştı 500 tl istedik para yok diye vermediler külliyen yalan :) kızının oğlu arabalı yatak istemiş 800 tl ye yarısını kızı yarısını kendi vermiş bize gelince yok ama birdaha asla istemem Allah a şükür çalışıyoruz eşimle iyi olayımda nederlerse umrumda değil kaynanam olacak karı bize karşı öyle ama oda bulmuş belasını kocası tam bi fiyasko kadına çektirmediği kalmıyo etme bulma dünyası gerçi ben daha yeni evliyim 19 nisanda 7 ayım dolucak neyse başınızı ağrıttım hiç bi dediklerini kulaklarınız duymasın hayat bizim hayatımız

Back
X