ayyyy sinirlendim gene asıl yazacağımı unuttum evet valla kimsen,in umurunda değil arkadaşım bende 82 doğumluyum ama kaynanamın ruhu benimkindende genç valla ben 50 gibiyim o ise 18

[/QUOTE
Ne kadar uyuz bi durum oldugunu çok ii anliorum benim eşimdende paso para istiolar eşim verio ben vermesine kesinlikle bişey demiyorum ama haksızlıga gelemiorum parm yok borcum var die istio ama küçük oglunun borçlarını kapatınca herşeyi oluo
canim benim o durumlari bende cok iyi biliyorum bizde lanet olasi bi ev aldik krediyle kaynanamlar biz bide kayinim kaynanamlarla biz ödüyoruz duydukki kayinim ödemiyomus yada kaynanam ödüyo bilmiyoruz orasini ama yapilan haksizliklara biz göm yumuyoruz ama yinede biz kötüyüz bu nasil adalet sorarim size

oooofff kıslar yaaa oofff herkesin derdi aynı madem öle niye evlendirirlerki bu oğullarını rabbim herşeyiin bi duasını vermişte kaynanayla gelinin duasını vermemiş onlarda bu dünyadan böle gelsin geçsin demiş eşimin ananesi söler ya sabır kıslar
snm42 canim benim Allah hepimize Peygamber sabri versin ...
eşimle 2 senelik flört durumundan sonra nişanlanıp 2 ay sonrada evledik. Eşimin ailesi sağolsun oğullarına yardım edecekleri yerde elinde avucunda ne var ise almayı tercih etmişler. bir kurus bile harcamadan üstüne para alarak hala da eşime bana ne yaptınki demeleri cinlerimi tepeme cıkarıyor. nikahımızı istanbulda düğünümüzü de eşim ailesi gelemediği için memleketinde yaptık her işine eşim tek basına kosturdu kimse yanında olmadı bankadan kredi cekerek kendi düğünümüzü kendimiz yaptık üstüne birde yetmezmiş gibi memlekette yapılan düğünde takılan altınlarıma göz koydular.. zaten eşimin nesi var nesi yok almıssınız bu ne yüzsüzlük sanki biz cok zenginmişiz sarayada yasıyormusuz gibi mi düşünüyorlar nedir hiç bu cocuk tek basına cabalıyor harcıyor diye düşünmek yok... zarf içinde para verirlermiş orada ben hiç bilmiyordum hopp cebe atılmıs hepsi ve harcanmıs eşim sormasa söylemiyorlar bile...herseyden gectim simdi simdi eşimin gözlerinde hiç değeri olmadığını görüyorum kac kere ağlattılar bu lanet olası para yüzünden eşim borc diye para vermiş kardesine ve babasına her ikiside benim sana borcum bu diyip üstüne yattılar alırken hersey güzel borcunu isteyince eşimden kötüsü olmadı... arada üveylik olduğundan sanırım... simdi bile hala alma peşindeler bu cocuk evlendi cocuğu olacak tek basına calısıyor ev gecindiriyor diye düşünen kimse yok.... off strese girdim yine bıktım bu para mevzularından ve kayırılmaktan diğer gelinlere torunlara gelince hersey yapılıyor bize gelince tırıt
canim benim onlara göre kefeninde cebi var demekki bizdeki durum tersine esimi onlar arkalamak istiyor ama basa kakiyorlar benim emrim altindasin hala diyolarmi deliricem esim geldi 33üne ben geldim 28ime ama biz hala cocuk gibi emir altindayiz