evet canim sendemi ayni dertten muzdaripsin ayrica en iyi kaynana hic olmayan kaynana![]()
ewet aynen oyle walla canım allh sanda tum gelınlere de sabır versın ınan ınsanın dıcek bişeyı kalmıyo..en ıyı kaynana ölü kaynanadır..!bu tez cok dogru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim sendemi ayni dertten muzdaripsin ayrica en iyi kaynana hic olmayan kaynana![]()
ewet aynen oyle walla canım allh sanda tum gelınlere de sabır versın ınan ınsanın dıcek bişeyı kalmıyo..en ıyı kaynana ölü kaynanadır..!bu tez cok dogru
töbe Yarabbim kimse icin böle biseyi dilemem ama artik bitsin bu iskence hergün ayri stresss cok yoruldummm:84::84::84:
kaynanalara laf yok dilinize biber sürerim hepiniz haaaa...![]()
canimcim sen ya kaynanasin ya da kaynanan ender rastlanan kaynanalardan sende dökül bakiyim![]()
hepinizin kaynanasiyim ben gecin bakayim siraya teker teker surecem biberleriteker teker ogullarima sikayet edecem sizi cadilar
![]()
hepinizin kaynanasiyim ben gecin bakayim siraya teker teker surecem biberleriteker teker ogullarima sikayet edecem sizi cadilar
![]()
kızlar basıldık galıba hangınızın kaynanası bakem benımkı olmadıgı kesın![]()
benimkide degil okuma yazmasi yok benimkinin ama Allah dil vermis napalim![]()
ne isterler anlamam gelinlerden
alsınlar canımızıda kurtulalım![]()
selam kıslar kaynanalara o kadarda haksızlık etmeyin canım nede olsa sevdiğinizin annesi idare edin bazen onun kullandığı silahı kullanın mağduru oynayın
aksama kimin kaynanasi laf sokarsa iste ben oyum cadilar kaynana dusmanlari![]()
hepimizinkı desek:90::90::90:ama teslım olmak yok kızlar..![]()
ee dedim ben hepinizin kaynanasiyim diye melo aksama benden cekecegin var kötegi hazirladim pat küt![]()
kızlar savulun aksama cenge gıdıyoruzzz![]()