Kaynanam anahtarını değiştirmiş.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ben-mi-abartiyorum.1094740/

Daha önce böyle bir konum vardı hatırlayan olur belki. Dün kandil diye kv min evine geçiçektik zile bastık bastık açmadılar. Her zaman anahtarı takip giren eşim zile basmaya devam etti ( bu bana daha önce anahtarı aoktu fakat girmedi bana da çaktırmamaya çalıyor gibi geldi) ben de dedim hep anahtar takip girersin demek ki müsait değiller aç gir. O da anahtarları tek tek denedi hiçbiri girmedi. Dedim zorlama girmiyor işte o sırada kayınvalide sanki daha yeni duymuş gibi geldi kapıyı açtı. Bayağı kapıda bekledik. Nispet yapar gibi kapı açtı çok canımı acıttı sanıyor ama hiç umrum değil, hoşuma bike gitti. Ama şunu da düşünmedim değil hadi ben el kızıyım onların tabiriyle senin oğlun ya o ona yapılır mı? Gider oğluna dersin senin karın böyle yapmış söyle o da girip çıkmasın. Küçük çocuklar gibi gidip anahtarını değiştirmiş.

Ek yanlış anlaşılma oldu: sen anahtar takip girilsin istemiyorsan onların evine de anahtarını takip gitseydin, belki onlar da müsait değildi vs yazanlar oldu haklı olarak. Ben 1 yıllık evliyim ve son 3 aya kadar her gittiğimde zile en az 2 kere bastım açmıyoralr kasten açsalar da anahtarın yok mu senin diyorlar. Eşimle geçtiğimizde de 1 kere basarız 2. Ye o takar açar girer. Ona da laf ederler niye zile basıyorsunuz anahtarınız yok mu sizin diye. Onlar müsait olamaz mı yaşları büyük diye diyenler oldu. Sabah eşim işe gittiğinde saat 9 gibi pat diye odama kadar gelip nehir uyanmadın mi, nehir o var mı bu var mı dediği zamanlarda patlama noktasına geldiğimde bile anne zile bas ben açarım belki müsait olmayabilirim ortalıkta farklı şeyler olabilir dediğimde o iş o saatte olmaz diye düşünmüştüm demişti. Belki bi nebze anlatabildim kendimi.

Son düzenleme:
e ne var bunda siz değiştirmişsiniz o da değiştirmiş. mesafe olmuş aranızda. oğluna bunu nasıl yapar diye arabeske bağlamanın anlamı ne. oğlu da annesine yapmadı mı aynı şeyi?
bu gelinleri de anlamak mümkün değil. samimiyet mi istiyorsunuz mesafe mi önce buna bir karar verin.

Aynen Zaten bir ohh çektim ama ne zaman parlayacak onu düşünüyorum. Çok tutamaz kendini.
Patlamıs işte sinirinden bilerek kapının kilidini değiştirmiş yetmemiş anahtarla zorlamanızı beklemiş ki anlayın diye :)

e ne var bunda siz değiştirmişsiniz o da değiştirmiş. mesafe olmuş aranızda. oğluna bunu nasıl yapar diye arabeske bağlamanın anlamı ne. oğlu da annesine yapmadı mı aynı şeyi?
bu gelinleri de anlamak mümkün değil. samimiyet mi istiyorsunuz mesafe mi önce buna bir karar verin.

Yapışan şeyin bi mantığı olmalı sadece ben niye değişti diye yakınmıyorum. Onun evine zırt pırt girip çıkan kimse yoktu. Biz anahtarı değişince bile bir sebep bulduk pat diye anahtarı değişip onları kapıda bırakmadık. Güzel bi dille açıklamak varken oğluna tavrı saçma geldi onu paylaştım yoksa canıma minnet.

Ahahah süper olmuş resmen kendi ayagına sıkmış. Keşke pis pis gulseydin arkadan hoşuna gittiğini Anlasaydı keşke.
Eşin birşey demedi mi? Annesine sormadı mi hayırdır diye .

Patlamıs işte sinirinden bilerek kapının kilidini değiştirmiş yetmemiş anahtarla zorlamanızı beklemiş ki anlayın diye :)

Aynene haha sadece komik. Ben yaşadığım yerde tekim buraya yazıp rahatlıyorum. Dertleşeceğim çok az kişi var.

Ahahah süper olmuş resmen kendi ayagına sıkmış. Keşke pis pis gulseydin arkadan hoşuna gittiğini Anlasaydı keşke.
Eşin birşey demedi mi? Annesine sormadı mi hayırdır diye .

Gülüyordum ve hiç oralı olmadım kapıda eşim zorlarken bile ya zorlama işte görmüyor musun açılmıyor dedim kapının arkasında olduğunu düşünerek. :)))

Yapışan şeyin bi mantığı olmalı sadece ben niye değişti diye yakınmıyorum. Onun evine zırt pırt girip çıkan kimse yoktu. Biz anahtarı değişince bile bir sebep bulduk pat diye anahtarı değişip onları kapıda bırakmadık. Güzel bi dille açıklamak varken oğluna tavrı saçma geldi onu paylaştım yoksa canıma minnet.
canınıza minnetse bu bir dert değil demek ki. topigin adi ne "bir derdim var" demek ki dert etmişsiniz. ister bir bahane bulur ister nispet yapar. bu da onun kişiliğiyle alakalı.
asil sebebi söylemeyip bahane bulmak da başka bir tuhaf durum bence.

kv çok da güzel cevap vermiş.
sizin anahtarı hırsıza kaptırmış gibi anahtar değiştirmeniz de çok saçma. tamam evime zili çalmadan kimse girmesin, haklısınız, ama oğlu anasıyla konuşup onlardaki anahtarı geri alsaydı, çok mu zordu? asıl sizin yaptığınız çocukluk, dengiyle karşılık görmüşsünüz. alkışlar kayınvalideye :KK9:

canınıza minnetse bu bir dert değil demek ki. topigin adi ne "bir derdim var" demek ki dert etmişsiniz. ister bir bahane bulur ister nispet yapar. bu da onun kişiliğiyle alakalı.
asil sebebi söylemeyip bahane bulmak da başka bir tuhaf durum bence.

Bir sıkıntım vardı paylaştım ve devamini da yazmak istedim farkındaysanız.Bence de asıl sebebini söylememek sıkıntılı bunu seçen de ben değilim kusur aramayı bırakın da yazdıklarıma odaklanın. Aynı fikirde değiliz bunu anladım zaten herkesin fikri kendine.

kv çok da güzel cevap vermiş.
sizin anahtarı hırsıza kaptırmış gibi anahtar değiştirmeniz de çok saçma. tamam evime zili çalmadan kimse girmesin, haklısınız, ama oğlu anasıyla konuşup onlardaki anahtarı geri alsaydı, çok mu zordu? asıl sizin yaptığınız çocukluk, dengiyle karşılık görmüşsünüz. alkışlar kayınvalideye :KK9:

Bir kişiye 100 kere evime girilmesini istemiyroum derseniz ve 100. Kez giriyorsa anahtarı da vermiyorsa bence tek seçenek bu. Fikrinize saygı duyuyorum.

Oraya ben giremiyosan sende buraya giremezsin olmuş olay
Bal gibide oğluna bunu yapar dayanamayıp anahtarı versin diye

Sakın yuöuşatıp vermeyin

Bir kişiye 100 kere evime girilmesini istemiyroum derseniz ve 100. Kez giriyorsa anahtarı da vermiyorsa bence tek seçenek bu. Fikrinize saygı duyuyorum.

ne yaptı, "anahtarı vermicem, benim değil mi vermicem" diyip yerlerde mi tepindi :)
neyse, daha çok başlık açılır bunun arkasından, hissediyorum, geliyorlar :)

Back
X