- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 32
Kaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napim
Kaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.

Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.