Kaynanam avm de rezil etti

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napim :KK61: Kaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.:KK61:
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.

Kaynananı Nur Yerlitaş mı giydiriyor? İlla pahalısını istiyorsa babaannesi olarak sen öde madem deseydin, arsız insanlara karşı arsız olun, susmak çare değil.
Kocana da anlayışlı olmamak lazım demek ki, harca borca batır aklı başına gelsin:110:
Sonra yine ben ödüyorum elime para kalmiyo cüzdanımda şuanda sadece 4 tl var .

Yok zaten özel modacıdan da giyinsen bu kaynanalara yaranılmaz herşeyi onlar bilir onlar süperdir!!!
Keşke nesli tükense böylelerinin..
Sana tavsiyem ( kayınvalidesinden nefret eden 1 yıldır görüşmeyen biri olarak ) duygularını eşine çok yansıtma bazı şeylere he de geç çünkü isyan etsende sonuç değişmeyecek aksine sen böyle kötü lanet olarak anılacaksın

Kimin çocuguna alındı ki?

Yine anne'ci bir eş,nasıl eşine bunu söyler?

Oglundan yüz buluyor kaynana,gelinine insan dermi hiç öyle ya nasıl insanlar var.

Çok düşünmeyeceksin arkadaşım kimseyi.Bırak versin parayı. Kirayı mecbur ödeyecek. Sen hiç kira mevzusuna karışma. Çalışırsan bile paranı çocuğunla ye.Erkekler nankördür. Onlara yaranılmaz. Bundan sonra sadece çocuğunu düşün. Madem kıyafete bu kadar para veriyor. Çalışıp kirayı da ödesin. Sen de gez toz alışverişini yap.Bu tarz insanlar daha çok değer görüyor.

O nasıl çirkin bir cümledir öyle ya, eşiniz de bunu duyduğu halde size lanet insan diyor pes. Bırakın lütfen bunlar için üzülmenize değmez, canınıza yazık. Kendinizden emin olun, biraz ağırlığınızı koyun.

kocan sorunlu anasi hasta
senide hasta eder bunlar
ya sus ama hiçbniseye krisma odeme fln için agzini açma essek gibi odesin kirayi sakin ailenden fln para isteme çalismada bekle gor noluyor
yada susma ana ogul agzina geleni soyle ayrani yok içmeye tahtiravanla gider si.. de

Bildiği halde bu kadar ısrar ediyorsa siz de maddi anlamda zor durumdayken alamayız deyip neden kestirip atmalıydınız.
Canım kac kere dedim susturamıyorum oğluna telefon istedi benim kocamda 1000 tl alçak dedim bende ben 1 yıldır diğer odaya tv istiyorum ona yok delirdim canım ya

Back
X