Kaynanam avm de rezil etti

4 aylık bebege ayakkabı almanın ne gereği var acaba ,
mantıklı düşünün biraz yaaa

Kaynanam esim ben avm gidecektik.bebegime ilk adım ayakkabısı alınacak.esime bugün hava kötü gitmeyelim dedim yok illa gidelim.kaynanamin gelmesini istemedim esim illa annemde olcak.gidiyoruz avm 'ye ben eşime dedimki anneni almicazmi eniştem getircek onu neyse gittik avm'ye bir baktım gorumcem kaynanam Eniste geliyor kızlar tam 170 tl verdik ayakkabı için sadece 4 aylik evin kirası ödeyemiyoruz.kaynanam tutturdu 230 tl lik olsun diye sesimi çıkarmadım.hih zevkine dedi.esim tutturdu dogum günü kıyafetini de alalım neyse 140 lira elbise içine vadisi 30 tl tokası bile14.99 dedim artik ben bunu beğenmedim. napim :KK61: Kaynanam sesli bir şekilde senin kendi kıyafetin çokmu güzel dedi.carsamba pazarından alınmış gibi dedi birde herkes duydu ve bana güldü.:KK61:
Yemek mi yedim zehirmi belli değil orda .eve geldik esimle birbirimize girdik.esim bana sen ne lanet birşeysin dedi çok kötüyüm.telefondan yazıyorum umarım anlatmışımdır.nolur bana akıl verin napim.bende eşime ise girdimmi kiraya 5.krs yardım yapmicam lanet insanın parasıda lanetlidir dedim çok kötüyüm çok kızlar.
Birsey derdim de hele bi kirasini odesin borcundan kurtulsun sonra zewkine para harcasin afferim sana walla dusunuyosun byle seyleri ama o kaynanna warken siz ilerde batarsiniz.. Kaynannan para yardimi yapiyormu. Sana

olay ne biliyormusun eşinin annesine olan ilgisi " annesine bağlı olan erkek ilerde eşine daha çok bağlanıyor" sen kayın validene beğenmedim diyince kırılmış sinirlenmiş ama beğenmedim yerine benim ihtiyacım yok masraf yapmayalım deseydin hem eşinin hoşuna giderdi hemde kayın validenin. ablacım senin paran brnim param diye birşey olurmu hiç siz evlisiniz eşin sinirini senden çıkarmış siz zor günler geçriyorsunuz kira çoçuk kayın valide eşine destek ol o zor günler geçiriyor ve özür dile aranızda para ayrımcalığı konusunda. gurur yapma eşine destek ol ablacım yuvayı dişi kuş yapar alttan al.

kayın valideni görmezden gel takma yaa gece yatağa geçince kayın validen yanında mı ve eşinr tatlı bir dille annenin öyle demesini kırıldım o yüzden seninle tartıştım de. ufak sorunlarrı büyütme n rezili sen ayıp birşey yapmadın kayın validen de ayp birşey söylemedi üçüncü kişiler yüzünden birbirinizi kırmayın.

Burda ağlayacağınıza orda ağzının payını vermeliydiniz.
İçinize dert olacağına ona dert olsun

Ben ayagımı yorganıma göre uzatıyorum kaynış deseydin oğlun 4aydır kira ödeyemiyor zevk meselebi değil para meselesi deseydin

1. 4 aylik bebeğe bide ilk adım ayakkabısı almak zaten çok uygun bı fikir değil
2. 170 TL Lik ayakkabı nedir ya ben onu anlayamadım.bi çeyrek altın alsaydiniz onunla:) yatırım olurdu
3. 140 TL elbise derken nasıl bişey aldınız onu ayrıca merak ettim hemde doğum günü için yani daha 8 ay var.
4. Bence imkânınız varsa alışverişe esinizide goturmeyin siz.
Son olarak kaynanaya dicek bişey bulamıyorum. Bence esinize yansitmadan konuşmanın vaktidir.bu böyle işkence gibi çünkü.

Back
X