BİR ANIMI anlatayım biri konu yazınca aklıma geldi ,geçmiş zamanlar kaynana bana oturmaya gelmişti, sofra kurmuştum neyse yiyoz içiyoz :) eşim yardım etti kavga dövüşle öğretttiğim şeyleri uygulamaya geçtiği marifetlerini sofrayı kaldırırken yardım edince aaaa yardım ediyormu sana dedi evet bende inadına, sofra kurar kaldırır, salata bile yapıyor diyorum ağzı açık kaldı. Kayınvalide kayınpederime yemek hazırlıyordu adam eve gelmeden sofra hazır istiyor, kaynana hazır kıta bekliyor kocası artık nasıl korkutmuşşsa, adamın anahtarı var karısına açtırıyor kapıyı ve kaynanam kocasının geliceği saatleri biliyor kapıda hazır kıta bekliyor, zile basmadan açıyor nerde ise, ama oğluna gelince bir pok öğretmemiş, ayyyy benim kocam almaz tek başıma birşey yapmaz illa ben yaparım herşeylerini , sanki çok güzel birşey anlatıyormuş gibide övünerek söylüyor, oğlumda yapmaz, eeee be salak kadın sen doğru düzgün aklı başında biri olsan kocana hadi söz geçiremiyorsun zorluk çekiyorsun, eeee oğlunu büyütürken ben çektim zorluk bari gelinler çekmesin öğreteyim de benim durumumda olmasın başkası diyerek den neden adam gibi yetiştirmedin de bizim sinir hastası olmamıza sebep oldun, ben çektim başkalarıda çeksin mantığı ile bizim günahımız neydi, ama etme bulma dünyası.
Son düzenleme: