Kaynanam ayy benim oğlum yapmaz ayyyyy kocam benim yapmazz ben yaparım herşeylerini

işte Kazen'in bu üye ve konuları hakkında ki msjı kızlar;

"Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra kk'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.

Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.

kk kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum.... "

bence herkes site yöneticisinin uyarısını dikkate alsın..

baban demek önündeki su bardağı ile duran sürahiyi annenden istiyor, sonracıma kapı anahtarı neden yapılmış neden taşıyor insan yanında kapı açmak içni dimi, madem kapıyı başkasının açmasını bekliyorsun anahtarın oldugu halde ne diye anahtar taşıyorsun yanında :) kapıda bekleyip anahtarı cebine atmayıpda kapının açılması beklemek bencillik değilde karısını köle gibi kullanmak değilde nedir, ne yani erkeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hizmet içinmi yaratmış kadınları,ev işi yapsın diyen kim nerde yazmışım ??? göremedim

Eşim yanında anahtar taşır kapıyı kendi açar, ne var ki kapının açılma sesini duyunca ben de oturduğum yerden kalkıp kocamı karşılamaya giderim, gün boyu görmediğim ve özlediğim için sarılırım, öperim. Aynı şekilde ben okuldan geldiğimde o evdeyse o kalkar beni kapıda karşılar, sarılır, öper..

Yalnız erkeklerin kapı açma hususunda sizinle hemfikir olmadıkları kesin. Hiç bir erkeğin karımı köle gibi kullanayım dur bir zili çalayım diye düşündüğünü sanmam, zira onlar da işten gelince güler yüzlü bir karşılama bekliyorlar, zil çalanların hemen hepsinin kapıdan girerken bir 'hoş geldin canım' cümlesini duymak için zili çaldığına eminim. Eşim de önceden çalardı, şimdi çalmamasının sebebi, hamileliğimin son aylarında olmam sebebiyle bana zahmet vermek istememesi.. Dediğim gibi onun öyle düşünmesine rağmen ben mutlaka onu karşılarım.

Son düzenleme:

"Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra kk'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.

Kendisini defalarca attık, defalarca üye oldu bize attığı mesajlarda da sizin bunu çok sevdiğinizi iddia ediyor.

kk kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum.... "

Pardon görmemişim, daha da yazmam :)

Bak arkadasim;
Sen anlasilan bizi saldirip sinir atmak icin acmissin konuyu ama karavana atis olmus bu atis.
Sen en iyisi ne yap biliyormusun.
Simdi kalk, cami ac, biraz nefes al, biraz oksijen gitsin.
Yazik cok yazik, kayinvalideye, ese, varsa cocuga cok yazik.

Kızım işden gelip yemek kurarken kocan ayak ayak üstüne atmış elinde kumanda keyif yap sen yorgun argın gel işden oda sende çalışıyorsa yardım edicek mecbur, hem evde hem işde çalışıyorsa bir kadın kocası öyle eline kumanda alıp keyif yapamaz, insanlık varsa azcık anasından eğitim almışsa, bir bardakda koyar, koymasada yağmasada gürler, bu aileden gelir, ailede bir halt yoksa sen öğretir adam edersin edebildigin kadar sinir sistemin bozulur o ayrı :27:

natlus esinin seni sevdini hissediyormusun?

kaynanasi salak, gorumcesi k.pederi gerizekali,gorumcesinin cocuklari asalak seytan vs.olan iyi niyetli temiz kalpli mukemmel dort dortluk konu sahibi geri donmus

Kesinlikle! :34:
Susuyorum..:31:

BİR ANIMI anlatayım biri konu yazınca aklıma geldi ,geçmiş zamanlar kaynana bana oturmaya gelmişti, sofra kurmuştum neyse yiyoz içiyoz :) eşim yardım etti kavga dövüşle öğretttiğim şeyleri uygulamaya geçtiği marifetlerini sofrayı kaldırırken yardım edince aaaa yardım ediyormu sana dedi evet bende inadına, sofra kurar kaldırır, salata bile yapıyor diyorum ağzı açık kaldı. Kayınvalide kayınpederime yemek hazırlıyordu adam eve gelmeden sofra hazır istiyor, kaynana hazır kıta bekliyor kocası artık nasıl korkutmuşşsa, adamın anahtarı var karısına açtırıyor kapıyı ve kaynanam kocasının geliceği saatleri biliyor kapıda hazır kıta bekliyor, zile basmadan açıyor nerde ise, ama oğluna gelince bir pok öğretmemiş, ayyyy benim kocam almaz tek başıma birşey yapmaz illa ben yaparım herşeylerini , sanki çok güzel birşey anlatıyormuş gibide övünerek söylüyor, oğlumda yapmaz, eeee be salak kadın sen doğru düzgün aklı başında biri olsan kocana hadi söz geçiremiyorsun zorluk çekiyorsun, eeee oğlunu büyütürken ben çektim zorluk bari gelinler çekmesin öğreteyim de benim durumumda olmasın başkası diyerek den neden adam gibi yetiştirmedin de bizim sinir hastası olmamıza sebep oldun, ben çektim başkalarıda çeksin mantığı ile bizim günahımız neydi, ama etme bulma dünyası.

Bu aile seni nasıl gelin diye kabul etti Natlus?
Birde senin ikinci eşinin ilk evliliğiymiş. Yazık adamın başını niye yaktın :1:

insanın eşini kapıda karşılamasını çok güzel bulurum.bundan küçükseyerek bahsetmenizi anlayamadım gerçekten.

bir süre yalnız yaşadıktan sonra zile basıpta kapının açılması ne kadar güzel bir şeydir bilirim :d Cebimde anahtarım varıdr ama kapıyı annem açar bana bunun eşe, babaya, çocuğa köle olmakla da alakası yoktur. Eşinize ve tüm akrabalarınıza Allah sabır versin. Çocuğunuz olursa onu düzgün yetiştirirsiniz malum eşiniz kötü yetiştirilmiş kötü biri

Son düzenleme:
kızlar kazen dünkü kilitlenen konusunda ne yorum yaptı,okuyun:34:

Bu kadının konularına en güzel tepki yorum yapmamaktır. Çok büyük ihtimalle bir yerlere proveke etmek amacı ile burada, sonra kk'da bu konular var diye madara ediyor aklı sıra.

kk kadınları benim için bitmiştir diyen biri 2 gün sonra burada ne yapıyor anlamıyorum....

ee önceki konularından birinde de dalga geçenleri fırçalamıştı niye yardım etmiyosunuz diye.:19:

ee önceki konularından birinde de dalga geçenleri fırçalamıştı niye yardım etmiyosunuz diye.:19:

açığımı buldun tebrikler...

ben dalga geçin demiyorum bu kişiye cevap vermemek en güzeli diyorum...

Back
X