slm kızlar;
kayınvalidem yeni gelin aldı bundan 7 ay önce yani banada elti gelmiş oldu...şöyle anlatim eşimle biz birbirimizi deli gibi severek evlendik aslında kaynanam beni istemiyor ve her zaman beni ağlatmaya kırmaya laf sokmaya çalısan biri.....bu yeni aldığımız gelin el öpmye gidecekmişde bizimde gitmemiz lazımmıs kaynanamın saçmalığı işde üstüne üslük kendiside kendi eltisinide götürdü deliyle deli olunmaz huzurum bozulmasın diye eşim çalısıyordu ben ve 6 yasındaki oğlumla gittik eltimin annesinin evine el öpmeye
onlardanda insanlar vardı..neyse ev kalabalık olduğu için sıra sıra oturmusuz kaynanam dediki aa bak Bİ SİZDEN Bİ BİZDEN OTURMUSUZ...herkes gülümsedi basladı saymaya bu sizden bu bizden bu sizden bu bizden sıra bana geldi BU SİZDEN DEDİ
ben dondum kaldım aaa ANNE BEN SİZDEN DEĞİLMİYİM DEDİM HAYIR DEDİ SEN BİZDEN DEĞİLSİN oğlumu gelin gibi annenlerin apatmanına aldın bize uzaksın dedi o yüzden bizden değilsin dedi ben orda bütün milletin içinde dediklerinden sonra gözlerim doldu mutfağa gittim geldim eve geldim eşime anlattım eşim telefonda annesine bağırdı çağırdı iyi yaptı fazlasınıda hak ediyor
kayınvalidem yeni gelin aldı bundan 7 ay önce yani banada elti gelmiş oldu...şöyle anlatim eşimle biz birbirimizi deli gibi severek evlendik aslında kaynanam beni istemiyor ve her zaman beni ağlatmaya kırmaya laf sokmaya çalısan biri.....bu yeni aldığımız gelin el öpmye gidecekmişde bizimde gitmemiz lazımmıs kaynanamın saçmalığı işde üstüne üslük kendiside kendi eltisinide götürdü deliyle deli olunmaz huzurum bozulmasın diye eşim çalısıyordu ben ve 6 yasındaki oğlumla gittik eltimin annesinin evine el öpmeye