- Konu Sahibi BenJademin
-
o kadar laf işiteceğine neden telefonu kapatmadın,neden dinledin dakikalarca:44:
Pek öyle olmuyor maalesef.
Kayınvalidemi kandillerde,cumalarda aradığımda hakaretlerini işitirken "oldu canım ben sen sonra ararım" deyip kapatamıyorsun.
Yüzüne kapatsan zaten yarın oğluna şikayet edeceği ve konuşmayı saptırarak anlatacağı için yine sen suçlu oluyorsun.
Cevap vermek ise üzgünüm bana hakaret ve beddua eden kadına nasıl cevaplar vermeliydim bunu cevabını hala bilmiyorum...
burda konu sahibinin eşide dinliyormuş,gerçi eşi neden müdahale etmemiş orası da muamma:26:
Yazdigin hersey öyle tanidik geldiki, cogunu birebir bende yasadim, tek fark, esimin annesiyle hemfikir olmasaydi, sen sansliymissin esin gercekleri görebiliyor ve hakaret ettirmiyor sana.. Benimki ise tam tersi, annesi hakaret edip doldurusa getirince oda bana aynilarini derdi.. Ayriliyoruz zaten..
Nedir bu avrupadaki cogu kaynanalarin derdi, ogullarini evlenesiye kadar saliyolar, evlenince kiymete bindiriyolar!!
Bu arada, en dogru tepkiyi vermissin bence, tekrar arayip konusmak istemen büyüklüktür, karsida ki hak etmese bile..
Merhaba arkadaslar,
önce size söyle özel öz gecmisimi yazayim...
benim bu ikinci evliligim...
biz esimle gencligimizde (yani 20 li yaslarda) 3-4 sene sevgiliydik..sonra ayrildik..
sonra ben baskasiyla evlendim ve ilk esimden 4,5 ay sonra bosandim..
ve yine ilk sevgilim ve su an ki esimle 2,5 sendir beraberiz...
2 ay önce dügünümüz oldu..
dügün esnasinda kücük gerginlikler oldu aslinda hic büyütülmicek seyler ama esimin ailesi (annesi ve abisi) nefret kusuyor bana ve aileme karsi...
esimle ben esimin ailesinden yaklasik 200 km uzakda yasiyoruz ve genelikle benim ailemle görüsüyoruz..
esim ailesinin yanindan benim yanima geldi 2 sene önce...
abiside esimle dügün esnasinda tatsizlikdan dolayi konusmuyor...ve esim yigenlerini cok sevdigi halde 2 aydir görmeye gitmiyor yine tatsizlik yasanmasin diye..
haftalardir diyorum gidelim cocuklari görmeye...ve bugün esime dedimki anneni ara ve söyle, abine söylesin hafta sonu gelecegiz cocuklari görmek icin...
esim annes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?