- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Merhaba 2 bucuk aylık bebegim var ve doğumumdan beri kaynanam sürekli karışıyor cocuğuma ne yapsam ona göre yanlış tırnaklarını keserim kesme der banyo yaptırırım ilk başlarda kızarlardı görümcemle eşimi doldururlardı niye tek yıkıyo bi yeri çıkarsa bebeğin diye.işte neymiş bebeği tuzlayalım başını tülbentle bağlayalım anlı düz olsun yastık altına ekmek koyalım..şimdide sürekli soruyo bebeği banyomu yaptırdın diye hesap sorar gibi soruyo yok suyu sıcaktı demi ve onun yapmak istediği seyleri yapmadığım icin bana tavırlı bi asabice konusuyo son zamanlar.doğduğundan beri bebeğime eldiven taktık yüzünü çizmesin diye ama 2 buçuk aylık oldu ve yavas yavas ellerini ağzına götürüyor bende dün çıkardım artık 2 bucuk aydır taktık yeter diye dün eşim goruntulu arıyo kv demi gelemediya bize kızıyo işte niye çıkartıyomuşuz eldiveni dedimki cocuk ellerini keşfetsin eşinde dedi takmicaz artık nette baktım takmayın diyo neyini keşfetcek diye hesap soruyo bana o cocuk yüzünü çizerse elini gozune sokarsa sorarmış o bize..sanki ben bakıcısıyım..goruntulu konustukları süre boyunca yine karıştı yok emzir yok şunu yap..2 gün oncede bana sıkı giydirmiyosun cocugu diyor 3 kat giydiriyorum korkuma doğalgazlı evde diyorumki daha nasıl giydirim anne terliyo artık diyo hyr sıcak olması iyi ve öflüyo sıkı giydirmiyormuşum eşimde dedi boğulcak cocuk artık kat kat bunaldım artık bana illaki mama ver diyor sütüm yaramıyormuş bu ay bebegim 800 grm almış azmış ben hayır sütüm var mama vermek istemiyorum diyorum öflüyo ne yapıcam bilemiyorum eşimde karşı gelemiyo birkaç kere sadece diyebildi bana diyemem kıramam annemi tabiki karışacak diyo