Kaynanam bebeğimi sahipleniyor

Melekmelegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
750
294
53
34
Merhaba 2 bucuk aylık bebegim var ve doğumumdan beri kaynanam sürekli karışıyor cocuğuma ne yapsam ona göre yanlış tırnaklarını keserim kesme der banyo yaptırırım ilk başlarda kızarlardı görümcemle eşimi doldururlardı niye tek yıkıyo bi yeri çıkarsa bebeğin diye.işte neymiş bebeği tuzlayalım başını tülbentle bağlayalım anlı düz olsun yastık altına ekmek koyalım..şimdide sürekli soruyo bebeği banyomu yaptırdın diye hesap sorar gibi soruyo yok suyu sıcaktı demi ve onun yapmak istediği seyleri yapmadığım icin bana tavırlı bi asabice konusuyo son zamanlar.doğduğundan beri bebeğime eldiven taktık yüzünü çizmesin diye ama 2 buçuk aylık oldu ve yavas yavas ellerini ağzına götürüyor bende dün çıkardım artık 2 bucuk aydır taktık yeter diye dün eşim goruntulu arıyo kv demi gelemediya bize kızıyo işte niye çıkartıyomuşuz eldiveni dedimki cocuk ellerini keşfetsin eşinde dedi takmicaz artık nette baktım takmayın diyo neyini keşfetcek diye hesap soruyo bana o cocuk yüzünü çizerse elini gozune sokarsa sorarmış o bize..sanki ben bakıcısıyım..goruntulu konustukları süre boyunca yine karıştı yok emzir yok şunu yap..2 gün oncede bana sıkı giydirmiyosun cocugu diyor 3 kat giydiriyorum korkuma doğalgazlı evde diyorumki daha nasıl giydirim anne terliyo artık diyo hyr sıcak olması iyi ve öflüyo sıkı giydirmiyormuşum eşimde dedi boğulcak cocuk artık kat kat bunaldım artık bana illaki mama ver diyor sütüm yaramıyormuş bu ay bebegim 800 grm almış azmış ben hayır sütüm var mama vermek istemiyorum diyorum öflüyo ne yapıcam bilemiyorum eşimde karşı gelemiyo birkaç kere sadece diyebildi bana diyemem kıramam annemi tabiki karışacak diyo

ayyyyyy okurken darlandım
annem karışsa çığlık atarım bu ne yaaaa

devamlı eldiven takılan çocugun elleri küçük kalıyormuş de ,
dr böyle söyledi de ,
dr şöyle söyledi de , dr benden iyimi biliyor derse ,

ee herhalde anne 10 yıl okumuş tabiki o bilecek de ,

Zaten hep diyorum hamileykende dr boyle dedi sağlık ocağında bunu dediler soyle yap dediler bebeğe kızıyor onlar ne biliyo para duzağıymış dr kendi 4 cocuk büyütmüş beni dinlemiosunuz dr dinliyosunuz diye o yuzden bana çok gıcık şu aralar :)) dr larımız boşuna okuyor o kadar sene boyle cok bilmiş eski kafalar daha bilgili..inanın artık her akşam dert ediyorum kendime bu aksamda gelip karışacak diye giydirmek istemesemde gorumceme diyor git eldiven getir veya şapkasını getir elleri yüzü buz gibiymiş soylediklerine göre

Kaynanan lohusa depresyonuna girmis heralde :KK48: tam girtlagini sıkmalık yahu teknoloji cagindayiz hersey elimizin altinda tamam cocuk buyutmusler bakmislar ama devir ayni devir degil biz de anne olmaya calisiyoruz izin verirlerse :KK48: yapmak istemediklerini doktoruna sordum yapma dedi zararli dedi diye soyle ayy cok zor ya benim kaynanam 4 gun gelmisti katlanamamistim kizim da cok huysuzdu esime dedim hem kizima hem annene bakamiyorum anneni gotur :olamaz: o da goturdu sagolsun

Ben yazdim zannettim konuyu. Valla yapilacak tek sey uygun yerlerde bu isin boyle olmayacağını yinelemek. Biz yinelemekten bikiyoruz ama onlar bikmiyor bir türlü.

Kaynanan lohusa depresyonuna girmis heralde :KK48: tam girtlagini sıkmalık yahu teknoloji cagindayiz hersey elimizin altinda tamam cocuk buyutmusler bakmislar ama devir ayni devir degil biz de anne olmaya calisiyoruz izin verirlerse :KK48: yapmak istemediklerini doktoruna sordum yapma dedi zararli dedi diye soyle ayy cok zor ya benim kaynanam 4 gun gelmisti katlanamamistim kizim da cok huysuzdu esime dedim hem kizima hem annene bakamiyorum anneni gotur :olamaz: o da goturdu sagolsun
:))) ayneeen lohusa depresyonuna girdi galiba bu guzeldi :)) şimdi her anne tecrübesi olanı dinlicek olursam ohoo..aynen oyle dicem ben dr dedikce zaten için içini yiyo ben devam edim çatlasın :)) ayy vallahi cok zor 2 bucuk aydır surekli bizdeler lohusalı halimle yemek yapıyordum onlara sadece sevmeye ve laf sokmaya gelir misafirim geldi kaç kere bebek gormeye hiç yardımcı olalımmı demedi ki bebegimin gaz sancısı oldugunu biliyorlar misafir gibi aksamın 10 buçugunda geldi ne kızı ne kendi

Ben yazdim zannettim konuyu. Valla yapilacak tek sey uygun yerlerde bu isin boyle olmayacağını yinelemek. Biz yinelemekten bikiyoruz ama onlar bikmiyor bir türlü.
Evet ya kaç kere diyorum benim icin boyle uygun veya dogrusu benim icin bu diye diretiyorum oda bana inadına gidiyo kendide biliyo kundak yapıyordu gittiginde açıyordum cocugumun kundagını gordugunde diyordu benim yaptıgımı kendi kafasına gore değiştiriyor diye ve giysi giydiriyo bana talimat veriyo değiştirme üstünü yarın boyle gorucem diye bak aklıma geldi yine gıcık oldum

Evet ya kaç kere diyorum benim icin boyle uygun veya dogrusu benim icin bu diye diretiyorum oda bana inadına gidiyo kendide biliyo kundak yapıyordu gittiginde açıyordum cocugumun kundagını gordugunde diyordu benim yaptıgımı kendi kafasına gore değiştiriyor diye ve giysi giydiriyo bana talimat veriyo değiştirme üstünü yarın boyle gorucem diye bak aklıma geldi yine gıcık oldum
Birde yüzsüz bir gün gece 11 bucukta banyoya soktu bebegimi eşimle tartıştık ve o günü annesine soyledi dil tartışması yaşadık biraz başkası olsa gücenir gelmez yüzsüzz ertesi gün damladı

Bayilacagim sandım okurken, bu arada doğum sonrası için ödüm kopuyor sizlerden de cevremden de duydukca bunları :KK17:
Hiç sorma berbat bişey ama bu kişilikle alakalı eğer sende boyle geri kafalı kaynana yoksa dert etme ki varsada karıştırtma diyene bak ve elinden geliyorsa kendi annen sana yardıma gelsin lohusalıkta kv değil

Hiç sorma berbat bişey ama bu kişilikle alakalı eğer sende boyle geri kafalı kaynana yoksa dert etme ki varsada karıştırtma diyene bak ve elinden geliyorsa kendi annen sana yardıma gelsin lohusalıkta kv değil
Ay çok oyle görünmüyordu ama hamile oldugumu öğrenince hepsinin mübarek kadın doğum uzmanı kesilmesi dusundurttu beni. Doğum zamanı inşallah annemi istiyorum ben de

Kızlar valla bunları gördükçe bende hamile kalmaya korkuyorum aynı şekilde benim kv de aynı şeyleri yapabilecek enerjide Bi insan.. Neden bize anne olma zevkini yaşatmazlar

:))) ayneeen lohusa depresyonuna girdi galiba bu guzeldi :)) şimdi her anne tecrübesi olanı dinlicek olursam ohoo..aynen oyle dicem ben dr dedikce zaten için içini yiyo ben devam edim çatlasın :)) ayy vallahi cok zor 2 bucuk aydır surekli bizdeler lohusalı halimle yemek yapıyordum onlara sadece sevmeye ve laf sokmaya gelir misafirim geldi kaç kere bebek gormeye hiç yardımcı olalımmı demedi ki bebegimin gaz sancısı oldugunu biliyorlar misafir gibi aksamın 10 buçugunda geldi ne kızı ne kendi
Oyle oluyolar anca sevmeye laf sokmaya geliyolar kendi annem 2.5 ay bende kaldi ben sadece kizimla ilgileniyodum guya babanne halalari var 1 yasina giriyo kizim bi corap alip gelmdiler anca bilmislik yediginden yedir yasaklar var diyorum bisey olmaz diyo belli butun cocuklari midesinden rahatsiz:KK48::KK48: yapilacak en guzel hareket :KK47::KK47:

Ay çok oyle görünmüyordu ama hamile oldugumu öğrenince hepsinin mübarek kadın doğum uzmanı kesilmesi dusundurttu beni. Doğum zamanı inşallah annemi istiyorum ben de
:))) aynen hepsi bilgili her kafadan akıl vermeler.kesinlikle kendi annen daha iyidir benim annem yurt dışında buraya yanımda 1 haftalığına geldi bırakmıyordu annem ilgilensin hepsini o yapıcam bebeğin altını değiştiriyo anneme fırsat vermiyo hiç emri vakili konuşmalar annemde hatta sinir oldu 1 haftalığına geldi kadın yanıma sürekli kv dem bizdeydi bırakmadıki annemle hasret giderim tek teke kalalım kıskanç..

Kızlar valla bunları gördükçe bende hamile kalmaya korkuyorum aynı şekilde benim kv de aynı şeyleri yapabilecek enerjide Bi insan.. Neden bize anne olma zevkini yaşatmazlar
Galiba kıskançlık giriyo içlerine sahiplenmeye çalışıyorlar en azından benimki oyle çünkü sütüm varken bana bebeğe mama ver diyo.bebeğin benle bağını koparmaya çalışıyo sanki mama da alsınki evine goturdugumde annesini aramiim maksat onu çıkardım bundan ve ikidir bana diyorki bizim eve götürim bebeği akıla bak 2 buçuk aylık bebeğimi onlara gondericem varmı boyle bir mantık bence kıskançlık

Oyle oluyolar anca sevmeye laf sokmaya geliyolar kendi annem 2.5 ay bende kaldi ben sadece kizimla ilgileniyodum guya babanne halalari var 1 yasina giriyo kizim bi corap alip gelmdiler anca bilmislik yediginden yedir yasaklar var diyorum bisey olmaz diyo belli butun cocuklari midesinden rahatsiz:KK48::KK48: yapilacak en guzel hareket :KK47::KK47:
Kesinlikle canım kulakları kapamak lazım aynı benim kaynana da diyor şekerli su ver ıhlamur ver biz yaptık noldu bişey olmaz tabiki yapmayınca gıcık oluyo bana :))).bizimkilerde bu zamana kadar 1 çöp almadı ama hiçbirşey yemin ederim doğum yaptım bizde adetlerde bebeğe altın falan takar anneanne babaanne onu bile yapmadı bebeğimin kıyafetlerini annem aldı cunku tartıştım eşimle annesi yuzunden 6 aylık hamileydim kıyafet bakalımmı demiştim bebeğe annesi ne acelen var tek doğuracak senmisib diye bana kalkıştı arayıp oysaki sanamı dedim ben çünkü oğluna harçlığı o veriyo ogulları çalışıp anneye veriyorlar kazançların hepsini akılsızlar annede onlara harçlık veriyo oda ne icin napıcaksın diye soruyo oyle veriyo

Kv soyle kendi dogursun istedigi gibi baksn
Birgün sinirlenip eşime dedim zaten annenin cocuğa hevesi oldu cok istiyorsa doğursun diye ama baya sinirlenmiştim ve bi isim beğeniyorlardı gorumce ve kv eşimde tutturdu o isim olcak ondada demiştim doğursunlar koyaunlar o ismi benim cocuğuma niye kendi beğendikleri ismi koyiim

Sen dogru olanı yapıyorsun. Ben araştırıyorum okuyorum ona gore yapıyorum de. Ben de iki ay civari eldivenleri cikarip tirnaklarini kesmistim. Kendini kesfetmesi dokunma duyusunu kullanmasi cok onemli

Back
X