- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Al o eldivenlerin hepsini çöpe at.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al o eldivenlerin hepsini çöpe at.
Demi ama bende dün aramış oğlu goruntulu dedim ellerini keşfetsin ağzına götürüyo eldiveni var diyo ki neyini keşfedicek yüzünü çizicek elini gozune sokar bişey olursa sorarmış bizeSen dogru olanı yapıyorsun. Ben araştırıyorum okuyorum ona gore yapıyorum de. Ben de iki ay civari eldivenleri cikarip tirnaklarini kesmistim. Kendini kesfetmesi dokunma duyusunu kullanmasi cok onemli
Boşvereceksin sutün zarar görmesin. Ben artik hicbir seyi soylemiyorum soyletmiyorum. Ilk zamanlar cok batiyor insana zamanla alisiyorsn. Ben artik duymuyorum tepki bilw vermiyorum, o da ogluna soyluyor. :)Demi ama bende dün aramış oğlu goruntulu dedim ellerini keşfetsin ağzına götürüyo eldiveni var diyo ki neyini keşfedicek yüzünü çizicek elini gozune sokar bişey olursa sorarmış bize
Gercekten ruhaflar bende ortada fol yok yumurta yok bunları okudukça eşime kötü davranıyorum garibim aklından neler geçiyordur Allah bilirGaliba kıskançlık giriyo içlerine sahiplenmeye çalışıyorlar en azından benimki oyle çünkü sütüm varken bana bebeğe mama ver diyo.bebeğin benle bağını koparmaya çalışıyo sanki mama da alsınki evine goturdugumde annesini aramiim maksat onu çıkardım bundan ve ikidir bana diyorki bizim eve götürim bebeği akıla bak 2 buçuk aylık bebeğimi onlara gondericem varmı boyle bir mantık bence kıskançlık
Ayyy o daha kötü keselerin bir olmasi Allahtan bizim oyle bi durumumuz yok ortak is mi yapiyolar niye annesine veriyolar paralarini herkesin kapisi ayri degil mi ?Kesinlikle canım kulakları kapamak lazım aynı benim kaynana da diyor şekerli su ver ıhlamur ver biz yaptık noldu bişey olmaz tabiki yapmayınca gıcık oluyo bana :))).bizimkilerde bu zamana kadar 1 çöp almadı ama hiçbirşey yemin ederim doğum yaptım bizde adetlerde bebeğe altın falan takar anneanne babaanne onu bile yapmadı bebeğimin kıyafetlerini annem aldı cunku tartıştım eşimle annesi yuzunden 6 aylık hamileydim kıyafet bakalımmı demiştim bebeğe annesi ne acelen var tek doğuracak senmisib diye bana kalkıştı arayıp oysaki sanamı dedim ben çünkü oğluna harçlığı o veriyo ogulları çalışıp anneye veriyorlar kazançların hepsini akılsızlar annede onlara harçlık veriyo oda ne icin napıcaksın diye soruyo oyle veriyo
:)) ne guzel yaa oyle olmak gerekiyor..peki ogluna soylediğinde eşiniz size ne diyor dolduruşa geliyormu ?Boşvereceksin sutün zarar görmesin. Ben artik hicbir seyi soylemiyorum soyletmiyorum. Ilk zamanlar cok batiyor insana zamanla alisiyorsn. Ben artik duymuyorum tepki bilw vermiyorum, o da ogluna soyluyor. :)
Biz çis egitimine basladik der de der simdi. Yok kucuk yok bilmem ne yok gorumcen soyle yapiyor facede boyle okudu. Ben de kitapta cocuk hazirsa baslayin diye okudum. Salla salla vur duvaraa :)))
:)) yazık ya adamcağıza :) emin ol eşin benim eşim kadar ana kuzusu olup ezdirmez benim eşim geçen gün annesi bildiğin beni azarlayıp konusuyo ve mal gibi suratıma bakıyor demiyo anne deme oyle oysaki bişeyde demedim sıkı giydirmiyosun dedi eşimde o ara dediki anne cocuk boğulcak daha nasıl giydirelim bebeği sonra dedimki kıyafeti klmadı eşime dondum dedimki musait zamanda kıyafet alalım kv dem heeee neyine alıyon kıyafeti bisürü ya diyo oda annemin yenidoğan almıştı hala onları soyluyo dengesiz cocuk buyuyo haliyle aman para harcamasınGercekten ruhaflar bende ortada fol yok yumurta yok bunları okudukça eşime kötü davranıyorum garibim aklından neler geçiyordur Allah bilir
Herkezin kapısı ayrı ama tüm para annede toplanıyor ortak iş yapıyorlar evet ama benim bildiğim herkez payına düşeni alır masrafları çıktıktan sonra yok bunlar hepsini anneye veriyorlar gün sonu neymiş annesi ev alana kadar oyle olucakmış sanki biz biriktirip alamıyoruz ölme eşşeğim ölme abilerine alınacak ev ki sonra bizde alabilelim yani anlican eşim ne maaş alıyor ne bi geliri var anneden izin almamız gerekAyyy o daha kötü keselerin bir olmasi Allahtan bizim oyle bi durumumuz yok ortak is mi yapiyolar niye annesine veriyolar paralarini herkesin kapisi ayri degil mi ?
Yaa :) kız bu kaynanalar valla gelinlerle kafayı bozmuş :)):)) yazık ya adamcağıza :) emin ol eşin benim eşim kadar ana kuzusu olup ezdirmez benim eşim geçen gün annesi bildiğin beni azarlayıp konusuyo ve mal gibi suratıma bakıyor demiyo anne deme oyle oysaki bişeyde demedim sıkı giydirmiyosun dedi eşimde o ara dediki anne cocuk boğulcak daha nasıl giydirelim bebeği sonra dedimki kıyafeti klmadı eşime dondum dedimki musait zamanda kıyafet alalım kv dem heeee neyine alıyon kıyafeti bisürü ya diyo oda annemin yenidoğan almıştı hala onları soyluyo dengesiz cocuk buyuyo haliyle aman para harcamasın
Bence sorun kaynanada değil eşinde eşinin demesi lazım rahat bırak sen çocuk büyütmüşsün sıra bizde diye eşinde demiyosa sen üstü kapalı anlat bunu susarsan daha çok tepene çıkarlar o senin evladın unutma bunuMerhaba 2 bucuk aylık bebegim var ve doğumumdan beri kaynanam sürekli karışıyor cocuğuma ne yapsam ona göre yanlış tırnaklarını keserim kesme der banyo yaptırırım ilk başlarda kızarlardı görümcemle eşimi doldururlardı niye tek yıkıyo bi yeri çıkarsa bebeğin diye.işte neymiş bebeği tuzlayalım başını tülbentle bağlayalım anlı düz olsun yastık altına ekmek koyalım..şimdide sürekli soruyo bebeği banyomu yaptırdın diye hesap sorar gibi soruyo yok suyu sıcaktı demi ve onun yapmak istediği seyleri yapmadığım icin bana tavırlı bi asabice konusuyo son zamanlar.doğduğundan beri bebeğime eldiven taktık yüzünü çizmesin diye ama 2 buçuk aylık oldu ve yavas yavas ellerini ağzına götürüyor bende dün çıkardım artık 2 bucuk aydır taktık yeter diye dün eşim goruntulu arıyo kv demi gelemediya bize kızıyo işte niye çıkartıyomuşuz eldiveni dedimki cocuk ellerini keşfetsin eşinde dedi takmicaz artık nette baktım takmayın diyo neyini keşfetcek diye hesap soruyo bana o cocuk yüzünü çizerse elini gozune sokarsa sorarmış o bize..sanki ben bakıcısıyım..goruntulu konustukları süre boyunca yine karıştı yok emzir yok şunu yap..2 gün oncede bana sıkı giydirmiyosun cocugu diyor 3 kat giydiriyorum korkuma doğalgazlı evde diyorumki daha nasıl giydirim anne terliyo artık diyo hyr sıcak olması iyi ve öflüyo sıkı giydirmiyormuşum eşimde dedi boğulcak cocuk artık kat kat bunaldım artık bana illaki mama ver diyor sütüm yaramıyormuş bu ay bebegim 800 grm almış azmış ben hayır sütüm var mama vermek istemiyorum diyorum öflüyo ne yapıcam bilemiyorum eşimde karşı gelemiyo birkaç kere sadece diyebildi bana diyemem kıramam annemi tabiki karışacak diyo
Bayilacagim sandım okurken, bu arada doğum sonrası için ödüm kopuyor sizlerden de cevremden de duydukca bunları![]()
Eşimin en güzel tarafı dolduruşa gelmez. Ona he he der ya da biz boyle yapiyoruz der keser atar. Gorumcemin ogluna kv bakiyor, aglamasin diye her dedigini yapiyorlar o da simariyor. Hareketli bir cocuk o yapisal tabi. Ben bastan beri kizima aglarsan isteklerin olmaz derim, kurallarimiz vardir ve hepimiz uyariz. Bakici da ben8m kafada orda da evdeki sistem devam ediyor. Yapi olarak da masallah bebekliginden beri sakin bir cocuk. Onlara kalsa kışın cocuk banyo yapmaz. Ayda bir yikamak lazim. Ben iki uc gune bir yikarim, hava iyi ise her gun.:)) ne guzel yaa oyle olmak gerekiyor..peki ogluna soylediğinde eşiniz size ne diyor dolduruşa geliyormu ?
Valla icim doldu zaten. Herkesin basina ayni seyler mi geliyor. Kisin diye banyo yapamiyoruz. Bir haftadir cocugum disari cikamadi hic. Eskiden hemen her gun cikiyorduk. Kisin hic disari cikilmazmis. Sonuc su ki cocugum hasta oldu. Bugune kadar hasta olmamıştı.Eşimin en güzel tarafı dolduruşa gelmez. Ona he he der ya da biz boyle yapiyoruz der keser atar. Gorumcemin ogluna kv bakiyor, aglamasin diye her dedigini yapiyorlar o da simariyor. Hareketli bir cocuk o yapisal tabi. Ben bastan beri kizima aglarsan isteklerin olmaz derim, kurallarimiz vardir ve hepimiz uyariz. Bakici da ben8m kafada orda da evdeki sistem devam ediyor. Yapi olarak da masallah bebekliginden beri sakin bir cocuk. Onlara kalsa kışın cocuk banyo yapmaz. Ayda bir yikamak lazim. Ben iki uc gune bir yikarim, hava iyi ise her gun.
Beraber mi yaşıyorsunuz kv ile? Ben yağmur olmadıkça he gun 45 dakika 1 saat çıkarıyorum. Hic sakınmiyorum o konuda. Uzaktalarsa bildiginizi okuyun.Valla icim doldu zaten. Herkesin basina ayni seyler mi geliyor. Kisin diye banyo yapamiyoruz. Bir haftadir cocugum disari cikamadi hic. Eskiden hemen her gun cikiyorduk. Kisin hic disari cikilmazmis. Sonuc su ki cocugum hasta oldu. Bugune kadar hasta olmamıştı.
Ben de doluyum ki ne dolu. 1 aylik iken gozu capaklaniyordu. Damarda daralma var masaj yapmamiz lazim dendi. Bana dedigi ne dedi biliyor musun? Cocugun gozunu ben mikrop kaptiriyormusum. Ondan oluyormus. Turkiyenin en unlu cerrahi ya benim kaynana her seyi o biliyor. Dediklerimi batiyor yoksa gercekten can sıkıcı seyler mi diyor anlamadim:)) ona gore kendisi dunyanin en iyisi ,benim hep susmam gerek.Valla icim doldu zaten. Herkesin basina ayni seyler mi geliyor. Kisin diye banyo yapamiyoruz. Bir haftadir cocugum disari cikamadi hic. Eskiden hemen her gun cikiyorduk. Kisin hic disari cikilmazmis. Sonuc su ki cocugum hasta oldu. Bugune kadar hasta olmamıştı.
icine zibin.alt ust takim ve ince yelek giydiriyorum 2.5 aylik bebegime.ayaginda da corap.ev 21-22 derece.yeterli.usumuyor da.kv ile bebegi asla yalniz birakmayin bence.o varken isi gucu birakip bebegi kucaginizda tutun en iyisi:)) yazık ya adamcağıza :) emin ol eşin benim eşim kadar ana kuzusu olup ezdirmez benim eşim geçen gün annesi bildiğin beni azarlayıp konusuyo ve mal gibi suratıma bakıyor demiyo anne deme oyle oysaki bişeyde demedim sıkı giydirmiyosun dedi eşimde o ara dediki anne cocuk boğulcak daha nasıl giydirelim bebeği sonra dedimki kıyafeti klmadı eşime dondum dedimki musait zamanda kıyafet alalım kv dem heeee neyine alıyon kıyafeti bisürü ya diyo oda annemin yenidoğan almıştı hala onları soyluyo dengesiz cocuk buyuyo haliyle aman para harcamasın