Kaynanam bebeğimin kulağına parmağını soktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasemin8134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
20
8
3
35
Bebegım 3 aylık kayinvalidem ağlıyordu kulağımı ağrıyor dıe parmağını kulağına soktu birsey olmşmudur Ara ara bunu tekrarladı işitme testine götürsem abr olurmu içim rahat etmesi için önce size sordum işitmesinde problem olurmu kulak zarı ulaşabileceğimiz noktada mi çok korkuyorum

Hadı bebeğin kulağı ağrıyor diyelim,kayınvalideniz parmagını kulağına sokunca anlayacak kadar uzman mı sanıyor kendini? Siz nasıl izin verdiniz ayrıca?
ÇOK bilmişlik yapıyor izin vermedim kucağımda çocuk olunca sözlü uyrdim

Neden yırtılmasın kulak çubuğuyla yırtılma ihtimali yokmu
Kayınvalidenizin parmakları kulak çubuğu kadar ince ve uzunsa e bi de torununun kulak zarına kastı varsa, var tabi.

Doktora gidin ama kendiniz için. Bu denli paranoya iyi değil.

Iciniz rahat olsun , kulak zarinda o şekilde delinme olmaz.

Ancak orada herhangi bir akıntı varsa geriye iter yapmamak lazım. Kulak memesi arkasından kontrol etmek lazım ağrı var mı yok mu diye. Oraya dokunuldugunda daha çok ağlarlar Eğer ağrı iltihap varsa.

Kulak ağrısı varsa ihmal etmeyin.

Neden yırtılmasın kulak çubuğuyla yırtılma ihtimali yokmu
Hiç parmakla kulak zarı yırtılır mı Allah aşkınıza..
Parmakla kendi kulağınızın zarını bile yırtamazsınız bırakın bebeği.
Kulak zarının yırtılması için, kürdan ya da tığ gibi sivri bir uç ile iç kısma kadar kuvvet uygulamak gerekir.
Hayır merak ettiğim hiç dizi film de mi izlemiyorsunuz kulak zarı yırtılma, duyu kaybedilmesi sahnesi hiç mi görmediniz kan falan gelir hani kulaktan, bari ordan görüp bilgi edinseydiniz biraz.

Bebeğiniz her ağladığında kv nize söyleyin parmağını orasına burasına sokmasın. Belkide o hasta ediyor çocuğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…