Dikkat ederseniz elbette dalga geçerler yazmışım yani haydi hep birlikte küçümseyelim, haydi herkes dalga geçsin yazmamışım. Bu anlamları siz yüklemişsiniz. Bu forumda böylesine mantığa aykırı bir konuda dalga geçilmesi normal. Bu konunun gülünç olduğunu ifade ettim ki benim ne bu konu ile ilgili ne başka konu ile ilgili bir tane üye ile dalga geçmişliğim yoktur.
Benim üyeye alıntıladığım nokta yazdığı akademisyen mi bilsin, okuma yazma bilmeyen anneler vara cevaptı eğer dikkat ettiyseniz. Böylesine basit bir konu hakkında bilgi sahibi olmak için kimsenin ne akademik bilgiye ne üst düzey eğitime ihtiyacı var.
Normal hayatta da birisi bana gelip kayınvalidem koca parmağını aylık bebeğin kulağının içine soktu kulak zarı delinmiş midir dese sen bunu ciddi mi soruyorsun der kahkaha atarım evet çünkü bunun mantıklı bir tarafı yok. Yani normal hayatta kişinin sorduğu bilinmeyen şeyin ne olduğu önemli.
Burda bir üye vardı Çin malı oyuncak almış eşi çekmeceye koymuş çocuğumun yatağının başucu acaba kanser olur mu diye konu açmıştı. Bu soruyu size gerçek hayatta birisi sorsa ciddi ciddi oturup cevaplayacağınıza ihtimal vermiyorum
Siz konuyu bambaşka yerlere çekip ana konudan uzaklaşıyorsunuz. İnsan ilişkilerimde sıkıntı yaşamıyorum yaşıyor bile olsam bu beni ilgilendirir.