- 4 Şubat 2015
- 6.346
- 12.772
- 448
- Konu Sahibi Yasemin8134
-
Konu açarken ne yazmış kadın "zar nerede yakınmı girişe" gibi bişey yazmış. BİLSE sormazdı.hakaret edileceğine dalga geçileceğine bir kaç sayfa sonraKonuyu aldınız nerden nereye taşıdınız. Konu sahibi siteye üye olup yorum yazabildiğine göre okuma yazması var. Bilmiyor diye bir şey olabilir mi size mantıklı mı geliyor koca kadının parmağı küçücük bebeğin kulak deliğinden geçsin üstelik zarı delsin. Bunu bilmek için okuma yazmaya gerek yok. O kadar pimpirikli insan madem buraya konu açmakla zaman harcayacağına tutup doktora götürse çok daha net bir çözüm olur.
Bilmiyordur, fikir almak için açmıştır amenna ama konuda kayınvalideyi o şekilde anlatmasına kızdım.Konu açarken ne yazmış kadın "zar nerede yakınmı girişe" gibi bişey yazmış. BİLSE sormazdı.hakaret edileceğine dalga geçileceğine bir kaç sayfa sonra1Sen adlı üyenin yorumu gibi yorum yapmak çokmu zor.
Konu açarken ne yazmış kadın "zar nerede yakınmı girişe" gibi bişey yazmış. BİLSE sormazdı.hakaret edileceğine dalga geçileceğine bir kaç sayfa sonra1Sen adlı üyenin yorumu gibi yorum yapmak çokmu zor.
Endiselenmeyin kulak zari daha derinde olur.parmakla falan delinmez yani.ama kulak cubuklari cok tehlikeli onlari kullanmayin.Bebegım 3 aylık kayinvalidem ağlıyordu kulağımı ağrıyor dıe parmağını kulağına soktu birsey olmşmudur Ara ara bunu tekrarladı işitme testine götürsem abr olurmu içim rahat etmesi için önce size sordum işitmesinde problem olurmu kulak zarı ulaşabileceğimiz noktada mi çok korkuyorum
Ne şekilde anlatımış ki sadece parmağını kulağına sokmuş yazmış. Ha bazı kadınlar da eskide kalmış. Ablamın kv side bebek emmiyor diye serçe parmağını şekerli suya batırıp emdiriyorduBilmiyordur, fikir almak için açmıştır amenna ama konuda kayınvalideyi o şekilde anlatmasına kızdım.
Ben diğer üyeye yazdım hakaret etmeyin diye. Siz muhatabım bile değildiniz siz avukatlık görevi üstlenmişsiniz bu durumda. Yada ikinci üyeliğiniz parladığınıza göre. Kadın sağlık sitesini değil deneyimli anne vardır bir bilen vardır diye burayı tercih etmiş tercihi sizi ilgilendirmez. Haaa kadın sormuş bende dalga geçerim diyorsanız demekki tarzınız bu. İnsanları küçümseyen dalga geçen bunuda kendinde hak gören insanlar muhatabım değil üzgünümİsterseniz elimize yazılı kağıt verin sizin istediğiniz yorumları yazalım? Herkes hakaret etmeden istediğini yazmakta özgür bu forumda. Sizin kimsenin avukatlığını yapmanıza ihtiyaç yok yani.
Ayrıca burası doktorlar forumu da ben mi bilmiyorum? O kadar korkan insanın bakacağı yer ya sağlık üzerine bir site olur ya tutar doktora götürür. Kalkıp bir derdim var topiğine yazarsa elbette dalga geçilir zira bu gerçekten komik bir konu. Bir insanın parmakla kulak zarı delinmeyeceğini bilmesi için sizin yazdığınız gibi akademisyen olmasına gerek yok yani. Zaten garip olan BİLMEMESİ
Ben diğer üyeye yazdım hakaret etmeyin diye. Siz muhatabım bile değildiniz siz avukatlık görevi üstlenmişsiniz bu durumda. Yada ikinci üyeliğiniz parladığınıza göre. Kadın sağlık sitesini değil deneyimli anne vardır bir bilen vardır diye burayı tercih etmiş tercihi sizi ilgilendirmez. Haaa kadın sormuş bende dalga geçerim diyorsanız demekki tarzınız bu. İnsanları küçümseyen dalga geçen bunuda kendinde hak gören insanlar muhatabım değil üzgünüm♥
İzin vermediyseniz nasıl soktu o zaman??? Soktuysa siz müsade etmişsiniz ki sokmuş. Bebeği korumak sizin göreviniz.ÇOK bilmişlik yapıyor izin vermedim kucağımda çocuk olunca sözlü uyrdim
Geldi parmağın soktu npiyosun çek dedim elimde çocuk vardı ve önceden yapılanı tahmin etme özelliğim yokİzin vermediyseniz nasıl soktu o zaman??? Soktuysa siz müsade etmişsiniz ki sokmuş. Bebeği korumak sizin göreviniz.
Niye hakaret ediyorsunuz. Bebek sahibi olan herkes akademisyen mi. Taze anne belliki korkmuş. Üslubunuza dikkat edin
İsterseniz elimize yazılı kağıt verin sizin istediğiniz yorumları yazalım? Herkes hakaret etmeden istediğini yazmakta özgür bu forumda. Sizin kimsenin avukatlığını yapmanıza ihtiyaç yok yani.
Ayrıca burası doktorlar forumu da ben mi bilmiyorum? O kadar korkan insanın bakacağı yer ya sağlık üzerine bir site olur ya tutar doktora götürür. Kalkıp bir derdim var topiğine yazarsa elbette dalga geçilir zira bu gerçekten komik bir konu. Bir insanın parmakla kulak zarı delinmeyeceğini bilmesi için sizin yazdığınız gibi akademisyen olmasına gerek yok yani. Zaten garip olan BİLMEMESİ
Haksız bir düşünce elbette alay ederler demek. Kimsenin kimseyle alay etmeye hakkı yok
En fazla konu basit gelir, komik olur okuyup cevap yazılmaz.
Normal hayatta da bilinmeyen bir şey sorulduğunda alay ederek mi karşılık veriyorsunuz.
Insan ilişkilerinde sıkıntılı durumlar.
Bebeğin kulağına parmak mı sokulur ya bu ne salakça bir hareket.Bebegım 3 aylık kayinvalidem ağlıyordu kulağımı ağrıyor dıe parmağını kulağına soktu birsey olmşmudur Ara ara bunu tekrarladı işitme testine götürsem abr olurmu içim rahat etmesi için önce size sordum işitmesinde problem olurmu kulak zarı ulaşabileceğimiz noktada mi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?