Kaynanam bebeğimin kulağına parmağını soktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu açarken ne yazmış kadın "zar nerede yakınmı girişe" gibi bişey yazmış. BİLSE sormazdı.hakaret edileceğine dalga geçileceğine bir kaç sayfa sonra 1Sen adlı üyenin yorumu gibi yorum yapmak çokmu zor.

Kendi kulağınıza serçe parmağınız bile girmez ki yetişkin bir insanın parmağı bebek tulağına girsin Şu kkda tuhaf konu açmak için özellikle mi düşünüyorsunuz bunları anlamıyorum.

Bilmiyordur, fikir almak için açmıştır amenna ama konuda kayınvalideyi o şekilde anlatmasına kızdım.

İsterseniz elimize yazılı kağıt verin sizin istediğiniz yorumları yazalım? Herkes hakaret etmeden istediğini yazmakta özgür bu forumda. Sizin kimsenin avukatlığını yapmanıza ihtiyaç yok yani.
Ayrıca burası doktorlar forumu da ben mi bilmiyorum? O kadar korkan insanın bakacağı yer ya sağlık üzerine bir site olur ya tutar doktora götürür. Kalkıp bir derdim var topiğine yazarsa elbette dalga geçilir zira bu gerçekten komik bir konu. Bir insanın parmakla kulak zarı delinmeyeceğini bilmesi için sizin yazdığınız gibi akademisyen olmasına gerek yok yani. Zaten garip olan BİLMEMESİ

Endiselenmeyin kulak zari daha derinde olur.parmakla falan delinmez yani.ama kulak cubuklari cok tehlikeli onlari kullanmayin.

Bilmiyordur, fikir almak için açmıştır amenna ama konuda kayınvalideyi o şekilde anlatmasına kızdım.
Ne şekilde anlatımış ki sadece parmağını kulağına sokmuş yazmış. Ha bazı kadınlar da eskide kalmış. Ablamın kv side bebek emmiyor diye serçe parmağını şekerli suya batırıp emdiriyordu

Pes diyorum başka bişey demiyorum.
Aman dikkat edin burnu akınca çocuğu göstermeyin belki burnunu temizler kv niz.

Ben diğer üyeye yazdım hakaret etmeyin diye. Siz muhatabım bile değildiniz siz avukatlık görevi üstlenmişsiniz bu durumda. Yada ikinci üyeliğiniz parladığınıza göre. Kadın sağlık sitesini değil deneyimli anne vardır bir bilen vardır diye burayı tercih etmiş tercihi sizi ilgilendirmez. Haaa kadın sormuş bende dalga geçerim diyorsanız demekki tarzınız bu. İnsanları küçümseyen dalga geçen bunuda kendinde hak gören insanlar muhatabım değil üzgünüm

Muhatabınız değilsem cevap yazmazsınız. Zorla yazdırmıyoruz. Ben kimseyi sahiplenip savunmadım ki avukatlık olsun. İkinci üyeliğimin olması sizce mantıklı olabilir mi yazmış olmak için yazmışsınız 1.900 mesajım var alıntıladığınız üyenin 4000 küsür neden kendimi yorup iki ayrı üyelikle uğraşayım? Kalp koyunca laf soktuğunu sanan bir insana laf anlatmaya çalışıyorum, hata bende.

Son düzenleme:
Niye hakaret ediyorsunuz. Bebek sahibi olan herkes akademisyen mi. Taze anne belliki korkmuş. Üslubunuza dikkat edin

Hepimiz anne olarak paranoyaklik yaptik fakat bunun siniri olmali. Cocugun kulagi zaten küçük, yani parmagini sokmak imkansiz. Kaldi ki kulak zarina ulasmasi. Yani kulak zarin nerede oldugunu bile bilmiyor.

Hadi çok bilinçsiz, google var, doktor var.

Hep diyorum, anatomimimizi iyi bilmemiz gerekiyor. Ancak her gün degisik konular açiliyor. Biri diyor külot ile sürtenme ile hamile olurmuyum? Digeri diyor dün seks yaptim, bügün test yapsam mi? Yani genel (biolojik) bilgi cidden sikinti.

Haksız bir düşünce elbette alay ederler demek. Kimsenin kimseyle alay etmeye hakkı yok

En fazla konu basit gelir, komik olur okuyup cevap yazılmaz.

Normal hayatta da bilinmeyen bir şey sorulduğunda alay ederek mi karşılık veriyorsunuz.

Insan ilişkilerinde sıkıntılı durumlar.

Dikkat ederseniz elbette dalga geçerler yazmışım yani haydi hep birlikte küçümseyelim, haydi herkes dalga geçsin yazmamışım. Bu anlamları siz yüklemişsiniz. Bu forumda böylesine mantığa aykırı bir konuda dalga geçilmesi normal. Bu konunun gülünç olduğunu ifade ettim ki benim ne bu konu ile ilgili ne başka konu ile ilgili bir tane üye ile dalga geçmişliğim yoktur.

Benim üyeye alıntıladığım nokta yazdığı akademisyen mi bilsin, okuma yazma bilmeyen anneler vara cevaptı eğer dikkat ettiyseniz. Böylesine basit bir konu hakkında bilgi sahibi olmak için kimsenin ne akademik bilgiye ne üst düzey eğitime ihtiyacı var.

Normal hayatta da birisi bana gelip kayınvalidem koca parmağını aylık bebeğin kulağının içine soktu kulak zarı delinmiş midir dese sen bunu ciddi mi soruyorsun der kahkaha atarım evet çünkü bunun mantıklı bir tarafı yok. Yani normal hayatta kişinin sorduğu bilinmeyen şeyin ne olduğu önemli.

Burda bir üye vardı Çin malı oyuncak almış eşi çekmeceye koymuş çocuğumun yatağının başucu acaba kanser olur mu diye konu açmıştı. Bu soruyu size gerçek hayatta birisi sorsa ciddi ciddi oturup cevaplayacağınıza ihtimal vermiyorum

Siz konuyu bambaşka yerlere çekip ana konudan uzaklaşıyorsunuz. İnsan ilişkilerimde sıkıntı yaşamıyorum yaşıyor bile olsam bu beni ilgilendirir.

Bebeğin kulağına parmak mı sokulur ya bu ne salakça bir hareket.
Hem parmak zara kadar ulaşmaz ki. Merak etmeyin bir sorun yoktur. Desem de bebeğim olunca bende böyle olacağıma o kadar eminim ki.

Oo senin ki daha iyiymiş, benim ki bi çocuk doğur öpmek neymiş, yalıycam diyo ben napıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…