ben herseyı denedım cok korkuttum bazılarında ise yaramıyor onlarda bu dünyalarını batırıyorlar ben burda cekiyorum ama onlar öbür dünyada cekecekler bunu bır anlasa herkes dünyada kötu kalmaz
ben herseyı denedım cok korkuttum bazılarında ise yaramıyor onlarda bu dünyalarını batırıyorlar ben burda cekiyorum ama onlar öbür dünyada cekecekler bunu bır anlasa herkes dünyada kötu kalmaz
valla suan derdimi unuttun öldüm gulmekten yaonunda kafasıyla voleybol oynıcan koskoca adam utanmıyomu aranıza girmeye amaan kız üzülme allah bildiği gibi yapsın bunları
valla suan derdimi unuttun öldüm gulmekten yaallah bütün dualarınızı kabul etsin hepinizin.. bak hamileyım he duam kabul olur
saol cnm rabbim olmayanlarada versin inanki sıkıntı strsi alıyorlar
haziranın sonunda dogum allah kısmet ederse ikinci oglusuma kavusucam
konunu ayrıntılı okuyunca duramadım canım ama sen çocuk meselesini sil aklından. bu kadın yarın günlük çocuğada bakmaya gelir. eşimin kuzeni senin gibiydi. 2 ay önce boşandılar 2 çocuk kaldı arada. onun kaynana pes etmedi, kocasıda destek çıkmadı 10 yıl dayanabildi. eşinle güzelce konuş gidip annesine söylesin ve taviz vermezse kadın bişey yapamaz. burada büyük iş eşine düşüyor. ama çocuk işini unut şuan için.
saol cnm insallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbım bizlereoy Allah bağışlasın darısı olmayanlara tez vakitte bana da inşallah
eslerın ısıde zor süreklı arada kalma durumu anaya babaya birsey diyemezler büyük diye kadına birsey diyemezler haklı oldugu icin onuda atamaz senide atamaz ama buna bir care düsünmesi lazım esin sen bir süre uzak dur derım bencanım zaten kaynanam söylüyo sen çocuğu doğur ben bakarım diyo. eşim şimdilik benim yanımda gibi görünüyor ama ailesine karşı biraz pasif olaya net tavrını koyamıyorum geçen gün ben nerdeyse ailemin yanına gidecektim (farklı şehirlerdeyiz) adam oturdu karşımda ağladı elinden bişi gelmiyo ona da üzülüyorum ama tavrını koyamadığı için bazen çok kızıyorum
eslerın ısıde zor süreklı arada kalma durumu anaya babaya birsey diyemezler büyük diye kadına birsey diyemezler haklı oldugu icin onuda atamaz senide atamaz ama buna bir care düsünmesi lazım esin sen bir süre uzak dur derım ben
1 haftadır ben gitmiyorum işte ama eşim her gün gidiyor yine. ya tek umudum eşimin tainini alması ve bu şehirden gitmemiz başka türlü bir çıkış yolumuz yok çünkü bu insanların asla kabul etmeyeceği bişi aynı şehirde mesafeli durmak
eşine söledinmi peki tayin olayını o ne diyor bu duruma yani öyle bi imkan varsa keşke gidip kurtulsan sonra çocuğada sıra gelir inşallah.
ben iste suan cirkeflık olayını uyguluyorum saygı kalmadı cünkükızlar neler diyosunuz siz yasak koymak ne demek hem de aileyi görme konusunda,cinim tepeme çıktı valla
neyse konuya gelirsek, ben insanları kendi silahlarıyla vurmayı ilke edinmiş biriyim, başka türlü anlamazlar, kv kendini yerlere mi atıyo,sen de at, bayılıyomu,sen de bayıl, çirkef mi sen de çirkef ol, gözü karartacaksın,neden korkcaksın ki, eşinin seni boşamasından mı, bi ömür böyle yaşamaktansa boşan gitsin, insanın kendi hayatının sözde öznesi olmasından daha beter ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?