kaynanam beni çıldırtmak üzeree

ben herseyı denedım cok korkuttum bazılarında ise yaramıyor onlarda bu dünyalarını batırıyorlar ben burda cekiyorum ama onlar öbür dünyada cekecekler bunu bır anlasa herkes dünyada kötu kalmaz

aynen öyle Allah kimsenin hakkını kimsenin yanında bırakmaz bu dünyada veya öbür dünyada çıkar muhakkak bunu inanmak beni sakinleştiriyor. Allaha havale et geç

ben herseyı denedım cok korkuttum bazılarında ise yaramıyor onlarda bu dünyalarını batırıyorlar ben burda cekiyorum ama onlar öbür dünyada cekecekler bunu bır anlasa herkes dünyada kötu kalmaz

sende haklısın bazılarının yüzünün astarı öyle bi yırtık oluyoki hiç bişey fayda etmiyo o kadar çok varki evliliği iyi gitmeyen yada sorunları olan allah herkese yardım etsin sabur versin ne diim

konunu ayrıntılı okuyunca duramadım canım ama sen çocuk meselesini sil aklından. bu kadın yarın günlük çocuğada bakmaya gelir. eşimin kuzeni senin gibiydi. 2 ay önce boşandılar 2 çocuk kaldı arada. onun kaynana pes etmedi, kocasıda destek çıkmadı 10 yıl dayanabildi. eşinle güzelce konuş gidip annesine söylesin ve taviz vermezse kadın bişey yapamaz. burada büyük iş eşine düşüyor. ama çocuk işini unut şuan için.

allah herkesin yardımcısı olsun evlilikte kavga olmazsa olmaz özellikle yeni evliysenız sonucta iki kisi bir evi paylasmaya hayata birlikte tutunmaya calısıyorsunuz tabiki tatli tartısmalar oluyor ama ücüncü dördüncü sahıslar araya girince o tatlılık kalmıyor maaleef

canım zaten kaynanam söylüyo sen çocuğu doğur ben bakarım diyo. eşim şimdilik benim yanımda gibi görünüyor ama ailesine karşı biraz pasif olaya net tavrını koyamıyorum geçen gün ben nerdeyse ailemin yanına gidecektim (farklı şehirlerdeyiz) adam oturdu karşımda ağladı elinden bişi gelmiyo ona da üzülüyorum ama tavrını koyamadığı için bazen çok kızıyorum

eslerın ısıde zor süreklı arada kalma durumu anaya babaya birsey diyemezler büyük diye kadına birsey diyemezler haklı oldugu icin onuda atamaz senide atamaz ama buna bir care düsünmesi lazım esin sen bir süre uzak dur derım ben

1 haftadır ben gitmiyorum işte ama eşim her gün gidiyor yine. ya tek umudum eşimin tainini alması ve bu şehirden gitmemiz başka türlü bir çıkış yolumuz yok çünkü bu insanların asla kabul etmeyeceği bişi aynı şehirde mesafeli durmak

eger oyle bir durumu varsa neden taini istemiyor en azından bir cıkar yolu var ne kadar uzak o kadar iyi herkes birbirinin degerini uzak olunca anlıyor o zaman sana yapılanları birkez daha düsüneceklerdir

eşine söledinmi peki tayin olayını o ne diyor bu duruma yani öyle bi imkan varsa keşke gidip kurtulsan sonra çocuğada sıra gelir inşallah.

kızlar neler diyosunuz siz yasak koymak ne demek hem de aileyi görme konusunda,cinim tepeme çıktı valla
neyse konuya gelirsek, ben insanları kendi silahlarıyla vurmayı ilke edinmiş biriyim, başka türlü anlamazlar, kv kendini yerlere mi atıyo,sen de at, bayılıyomu,sen de bayıl, çirkef mi sen de çirkef ol, gözü karartacaksın,neden korkcaksın ki, eşinin seni boşamasından mı, bi ömür böyle yaşamaktansa boşan gitsin, insanın kendi hayatının sözde öznesi olmasından daha beter ne olabilir

eşine söledinmi peki tayin olayını o ne diyor bu duruma yani öyle bi imkan varsa keşke gidip kurtulsan sonra çocuğada sıra gelir inşallah.

tain olayını biz daha evlenmeden konuşmuştuk ve ben buraya 1 en fazla 2 seneye kadar tainini alacak şartıyla geldim çünkü böyle sorunlar olmamış olsaydı bile bana bu şehirde ailemden o kadar uzakta yaşamak imkansız gibi geliyordu ama artık şehri aileyi falan geçtim benim ailem istanbulda ama eşimin erkek kardeşleri de istanbulda kayınvalidem her sene aylarca gidip orda kalıyor diye artık istanbula falan da gitmek istemiyorum alakasız bir yere gidip kendi düzenimi kurmak istiyorum :2:

ben iste suan cirkeflık olayını uyguluyorum saygı kalmadı cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…