kaynanam beni çıldırtmak üzeree

aha benim kafa da biri helal olsun takdir ettim :)

insallah hersey istedigin gibi olur

benim boşanmaktan vs hiç gözüm korkmuyor ama o kadar çirkef olabilmek keşke söylediğin kadar kolay olabilseydi. daha ben cevap veremiyorum kadına içime ata ata bi hal oldum

biz evlendik geldik Batmana, aileler Ankarada, iyiki gelmişiz belki banada karışan olurdu ama asla izin vermezdim nerden inceyse ordan kopar bu nedir yaa, ne demek oğlumun evi, ben o evde evcil hayvanmıyım

biz evlendik geldik Batmana, aileler Ankarada, iyiki gelmişiz belki banada karışan olurdu ama asla izin vermezdim nerden inceyse ordan kopar bu nedir yaa, ne demek oğlumun evi, ben o evde evcil hayvanmıyım

ben de siirtteyim aileler olmasa belki buraya bile alışırdım ama valla cehennem gibi geliyo şu an

aynen dip dibeyiz benim de eşim inşaat mühendisi ama sizin batman bizim burdan iyi yine biz alış veriş yapmaya gezmeye falan geliyoruz oraya burda hiçbişi yookk

doğru diyosun batman siirtten kopmuş ama daha gelişmiş,bu dert olmasa sayılı gün dersin ama işte...

yine öyle diyip sabretmeye çalışıyorum yoksa ömrümün sonuna kadar böyle yaşayacağımı bile bile bu kadar sakin duramazdım sanırım..

Allah sabır versin ama ufaktan ses çıkar, yani kavga gibi değilde laf sokma dokundurma gibi, diş göster azcık

valla canım seni bilemem ama aynı modele oğlunu geri iade ettm alsın turşusunu kursun şimdi.

sinirlerim tepeme çıktı ya..

eviniz yakınsa bahane et başka yere taşın.kaynanalar hiç çekilmiyor

valla canım seni bilemem ama aynı modele oğlunu geri iade ettm alsın turşusunu kursun şimdi.

sinirlerim tepeme çıktı ya..

o iade olayını bende çok düşündüm ama eşimin bana karşı bi kusuru cidden hiç yok inşallah da olmaz bende senin geldiğin noktaya kadar gelmem hiç..

Canım takma sende tek kayinvalide anlsttiginin x2si,hem kayinvalidem ondanda beteri kayinpederim 3,5 yildir ayirma cabadindalar takma kafana esinle elele kafakafaya ver ve sakin kafana takma esinlede arana sokma cunku esinin elindede birsey yok bizimkiler simdi kusler daha benimle ugrasiyorlar esinle sevginizi kendinizi yiprattiginiza,degmez sende cevap verme ama bildiginide yap salla basini ben bilirim isini misali sakin ama sakinn araniza sokup kavga etme canm Allah sabir versin

çekilmiyorlar valla ama tainimiz çıkacak gidecez inşallah

Sen yinede uzaga gidiyorum diye cok cok umitlenme hazir ol canim bizimkiler 700 mt uzakta esimle ben birbirimize sarilmamiza ragmen gunluk yedigimiz ekmege telden laf etti pazardan kac salatalij kac dimates alacagimiza karisti onda bile esim benimleyken... Dinle gec

çok sağol canım doğru söylüyorsun Allah sana da sabır versin

ah bi bilsem yediğimize içtiğimize bile bu kadar karışınca nasıl bi kara geçtiklerini düşünüyorlar... Allah akıl fikir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…