Çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Gerçekten tuhaf bir durumdayım böyle imalara alışık değilim tepkimi veremedim diye sanki konu orada kapanmış herkes anlayacağını anlamış ve damga yemişim gibi hissettim . Bir sekilde durumu üzerimden atarım da bu yapılanı unutmamDaha uzuuunnn yıllar var önünüzde , fırsatını buldukça söylersiniz .
Şimdi şöyle. Kv benimle ne konuştuğuna normalde çok özenen biri çünkü tahammülüm olmadığını biliyor ve lafımı söylerim. Ama bu konuda birsey diyemedim çünkü ben okadar üstüme alınmadım ki sonradan farkettim beni ima ettiginiÖyle mi böyle mi diyene kadar açık açık konuşun. Ben içimde hiç tutamam böyle mi demek istedin diye konuşurum
MantıklıKayninizin belki de bu tarz huyları vardır ve gerçekten onu ima etmiştir.
Olamaz mı acaba?
2 ay çok uzun bir süre çoktan ev bulup çıkmanız gerekliydi. Bir an önce bulup çıkın çok yüzgöz olmuşsunuz. Bence laf vs sokmayın muhatap olmadan gitmeye bakın. Çok içinizde kaldıysa eşiniz rahatsızlığı dile getirsin annesine.Merhaba uzatmadan konuya giriyorum.
Kayınvalidemlerde kalıyoruz yaklaşık 2 ay gibi bir süredir. Ev taşıyoruz ondan. Neyse kp, kv köydeler suan biz merkezdeki evlerinde kalıyoruz esimle ev bulana kadar ( evim baska sehirde, esim memleketinde ise başladı) ondan mecburuz burada kalmaya. Esim sabah ise gidip aksam geliyor , kaynım gece gündüz çalışıyor eve pek uğramıyor. Aksama kadar bir ben varım evde yani. Neyse bugün kv köyden merkeze indi. Kumbarasını inceledi vs. Sonra aksam hepimiz otururken şunu söyledi " kumbaramla oynanmış ahmetin (kaynım) parmaklarını kıracağım kumbaramla oynamış dedi. Kızlar kaynım eve resmen gelmiyor 2 günde 1 gece yatmayq geliyor sabah erkenden gidiyor ki zaten kumbaraya parayı sürekli kaynım atıyor cebindeki paraları bile. Eee evde birtek ben kalıyorum resmen bana zarf attı kadın . Bende sadece ahmet eve bile gelmiyor nasıl kumbardan para çıkarsın dedim. Baska bisey demedim. Evlerinde kalıyoruz diye sustum ama . Sizce yarın laf söyleyeyim mi . Böyle birşey icin suphelenmis olması bile beni cok rahatsız etti. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bu kadar eminseniz lafın size geldiğini neden iki çift laf edemediniz ki ? Anne Ahmet eve bile uğramıyor sabah akşamda ben evdeyim bu lafın bana mı? Çünkü ben öyle hissettim şu an ? Deseniz ne kaybedersiniz mesela. Böyle olunca er ya da geç konuyu eşinize aktaracaksiniz eşiniz annesine diyecek annesi aaa ne alaka Ahmet dedik ya ayrıca yarası olan gocunur diyecek. Şaşmaz bu hikayelerin sonu. İletişimden lütfen çekinmeyin evinde kalmanız her imayi sineye çekmeye yeterli değil.Ergen degil 28 yaşında ki alsa bile birsey demez beni ima etti üstü kapalı bir sekilde. Kumbara ikisinin zaten icindeki paralara tenezzül etmez kaynımın durumu cok iyi
Haklısınız teşekkürler evi buldum 1 haftaya kalmaz kendi evime yerlesecegim2 ay çok uzun bir süre çoktan ev bulup çıkmanız gerekliydi. Bir an önce bulup çıkın çok yüzgöz olmuşsunuz. Bence laf vs sokmayın muhatap olmadan gitmeye bakın. Çok içinizde kaldıysa eşiniz rahatsızlığı dile getirsin annesine.
Doğru. Şimdiden sonra söylesem ben sana demedim ahmete dedim diyecek ve kendini haklı çıkaracakBu kadar eminseniz lafın size geldiğini neden iki çift laf edemediniz ki ? Anne Ahmet eve bile uğramıyor sabah akşamda ben evdeyim bu lafın bana mı? Çünkü ben öyle hissettim şu an ? Deseniz ne kaybedersiniz mesela. Böyle olunca er ya da geç konuyu eşinize aktaracaksiniz eşiniz annesine diyecek annesi aaa ne alaka Ahmet dedik ya ayrıca yarası olan gocunur diyecek. Şaşmaz bu hikayelerin sonu. İletişimden lütfen çekinmeyin evinde kalmanız her imayi sineye çekmeye yeterli değil.
Tepki vermek için geç kalmışsınız.Ama evin anahtarını teslim ederken mutlaka kv ve kp nizi çağırıp öyle ellerine verin.Nedenini sorarlarsa geçen günkü kumbara mevzusundan sonra çekindim,kendimi zan altında hissettim.Bu çok onur kırıcıydı,evden bir şey kaybolur üstüme kalir,arkamdan laf söylensin istemiyorum dersiniz.Merhaba uzatmadan konuya giriyorum.
Kayınvalidemlerde kalıyoruz yaklaşık 2 ay gibi bir süredir. Ev taşıyoruz ondan. Neyse kp, kv köydeler suan biz merkezdeki evlerinde kalıyoruz esimle ev bulana kadar ( evim baska sehirde, esim memleketinde ise başladı) ondan mecburuz burada kalmaya. Esim sabah ise gidip aksam geliyor , kaynım gece gündüz çalışıyor eve pek uğramıyor. Aksama kadar bir ben varım evde yani. Neyse bugün kv köyden merkeze indi. Kumbarasını inceledi vs. Sonra aksam hepimiz otururken şunu söyledi " kumbaramla oynanmış ahmetin (kaynım) parmaklarını kıracağım kumbaramla oynamış dedi. Kızlar kaynım eve resmen gelmiyor 2 günde 1 gece yatmayq geliyor sabah erkenden gidiyor ki zaten kumbaraya parayı sürekli kaynım atıyor cebindeki paraları bile. Eee evde birtek ben kalıyorum resmen bana zarf attı kadın . Bende sadece ahmet eve bile gelmiyor nasıl kumbardan para çıkarsın dedim. Baska bisey demedim. Evlerinde kalıyoruz diye sustum ama . Sizce yarın laf söyleyeyim mi . Böyle birşey icin suphelenmis olması bile beni cok rahatsız etti. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Merhaba. Toplu Birgün otururken herkesin içinde söyleyeceğimi söyledim. Yok o anlamda demedim falan itiraz etti tabiki . Ben de beni ve kaynımı zan altında bırakıyorsun. Madem oyle suphen var kumbaranı yanında taşı dedim. Cok utandı. Zaten evler ayrıldı rahatım şuanBirşey soyleseniz dahi bn seni mi sucladim diyecek bosverin belki de kalmanizdan rahatsız gitmeniz için söylüyor. Kavga etmeyin haklı tabiki değil. Böyle bir durum olsa bile kumbaran para eksilmesi yani söylememesi gerekir. Kaynana iste çenesini tutabileni ben görmedim daha. Ayrıca size iftira atmış olsun siz temizsiniz sizin değil onun elleri kirlendi.
Sevindim sizin adınıza bu olanlardan sonra da aranzida mesefa olur kafanız rahat ederMerhaba. Toplu Birgün otururken herkesin içinde söyleyeceğimi söyledim. Yok o anlamda demedim falan itiraz etti tabiki . Ben de beni ve kaynımı zan altında bırakıyorsun. Madem oyle suphen var kumbaranı yanında taşı dedim. Cok utandı. Zaten evler ayrıldı rahatım şuan
Aynen öyle oldu gercekten deSevindim sizin adınıza bu olanlardan sonra da aranzida mesefa olur kafanız rahat eder
Cocugun uzerinde biraz daha dursaydin egiyim verseydin elini uzun olmazdi derdim ne munasebet uzerime alinayim son derece net olman lazim ki benzerini soylemissin ne demek istiyorsuna donmus sozun bence kumbarisini yanina almasin teklif et hata boynuna baglasin kimseyi zan al5inda birakmasinMerhaba uzatmadan konuya giriyorum.
Ohh ne güzelAynen öyle oldu gercekten detesekkur ederim
Çözdüm meseleyi teşekkürlerKumbaraya bakarak oynandığını nasıl anlayacak ben anlamadım alıp saymamış da saysa da kaç para birikti bilmez bile yani sizden şüphelenecek olsa o kumbarayı bırakmazdı kaldı ki kadın koca evini bırakmış size yani hiçbir eşyasına laf etmeyecek o kadar eşyayla size bırakacak tekine laf etmeyecek de kumbaradaki bozukluklara mı takılacak Allah aşkına size iyilik yaramamış ev bulun çıkın yanii buluttan nem kapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?