ema1 Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr Pro Üye 10 Ağustos 2009 26.199 18.342 823 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #41 Bence sen alınganlık yapmışsın Ortalığı karıştırmayın ama ikinci defa yine buna benzer konu olunca hemen sorgulayın o an
Bence sen alınganlık yapmışsın Ortalığı karıştırmayın ama ikinci defa yine buna benzer konu olunca hemen sorgulayın o an
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 18.855 En iyi cevaplar 1 43.108 1.123 14 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #42 Cirius .!.: Buldum cok şükür nakliye sirketinin esyalarimi getirmesini bekliyorum en gec pazar günü bu is bitiyor. Ama icimde kaldı bisey diyemedim diye Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra bu konuyu açmanız gereksiz, laf söylenecekse o anda söylenmeliydi. Bence bundan sonra mesefenizi iyi belirleyin
Cirius .!.: Buldum cok şükür nakliye sirketinin esyalarimi getirmesini bekliyorum en gec pazar günü bu is bitiyor. Ama icimde kaldı bisey diyemedim diye Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra bu konuyu açmanız gereksiz, laf söylenecekse o anda söylenmeliydi. Bence bundan sonra mesefenizi iyi belirleyin