- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
annesine laf atmadım,ben bu konuda kv taraftarıyım,annesine laf atan sensin ..sen onun annesine laf attın oda selam soyluyor sadece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annesine laf atmadım,ben bu konuda kv taraftarıyım,annesine laf atan sensin ..sen onun annesine laf attın oda selam soyluyor sadece
neden onun tarafındasın ev hanımıyım dıye ne alakası var cocugum var benım onu gezdrmek alısverıs yapmak ıcın ıstıyorum herseyı ne kadar abartıyorsunuzannesine laf atmadım,ben bu konuda kv taraftarıyım,annesine laf atan sensin ..![]()
kimse senin araba isteğine bir şey demiyor ki,benim de arabam var,ama kocam 50000 liralık araba alcak ama ben ille de sıfır istiyorum kv kıskanıyor beni diyip,bir önceki konunda 150 lira sınav parası verdim,kaldım ağladım demen çok mu anlamlı? Sıfır arabayı çarpacaksın demiş konunun başında herkes zaten.neden onun tarafındasın ev hanımıyım dıye ne alakası var cocugum var benım onu gezdrmek alısverıs yapmak ıcın ıstıyorum herseyı ne kadar abartıyorsunuz
bu kadar üstüme gelmenizi anlamış degılım eşim müteahitlik yapıyor müteahit bir ınsan 50 bınlık araba alamazmı?kimse senin araba isteğine bir şey demiyor ki,benim de arabam var,ama kocam 50000 liralık araba alcak ama ben ille de sıfır istiyorum kv kıskanıyor beni diyip,bir önceki konunda 150 lira sınav parası verdim,kaldım ağladım demen çok mu anlamlı? Sıfır arabayı çarpacaksın demiş konunun başında herkes zaten.
Bu arada eşinizin anneme gönderdiği selamın üzerinde durmuyorum,iyi niyetli bir selam olduğunu umuyorum..
"yokuşa" surmeyi seviyormus, ondandir...Bu çok çirkin oldu işte konu sahibi... Duracağınız yeri bilmiyorsunuz. .
ben yıllardır uyeyım ve evlı cocuklu ınsanım ınsanları "yalan soylemekle" suclamadan once dusununkimse senin araba isteğine bir şey demiyor ki,benim de arabam var,ama kocam 50000 liralık araba alcak ama ben ille de sıfır istiyorum kv kıskanıyor beni diyip,bir önceki konunda 150 lira sınav parası verdim,kaldım ağladım demen çok mu anlamlı? Sıfır arabayı çarpacaksın demiş konunun başında herkes zaten.
Bu arada eşinizin anneme gönderdiği selamın üzerinde durmuyorum,iyi niyetli bir selam olduğunu umuyorum..
Alabilir ama sizin üslubunuz biraz şımarık,daha hafif bir üslubla yazsaydınız bu kadar tepki almazdınız.bu kadar üstüme gelmenizi anlamış degılım eşim müteahitlik yapıyor müteahit bir ınsan 50 bınlık araba alamazmı?
sınav parası hala cok verırken içim gıdıyor. 150 tl vermek ıstemıyorum allah allah
Alabilir ama sizin üslubunuz biraz şımarık,daha hafif bir üslubla yazsaydınız bu kadar tepki almazdınız.
Örnek: kocam yorumlarınızı okudu size çok güldü.
Yaw hehe..
Kocam annene selam söylüyor.
Siz gidin kocam beni aldattı diye konu açın hade..
Biriyle evlen de sinirini alsın...
Tüm bunlara rağmen sizi kib'lemedim,çünkü belliki eleştiriyi hazmedemeyen bir insansınız,size hakarette bulunmama rağmen bana bunları yazdınız.
Biraz önce attığınız mesaj için yazıyorum,ben sizi yalancılıkla suçlamıyorum sadece görüşleriniz tezat oluşturuyor bunu belirttim.
konu sildirmek yasak.Onu terbiyesizce konuşurken düşünseydin.neyse size la
neyse konuyu sildircem zaten 3 yıldır uyyeım ılk defa boyle bırsey geldı basıma.
kalsın sıkıntı degılde sankı sen terbıye abidesisinkonu sildirmek yasak.Onu terbiyesizce konuşurken düşünseydin.
Senin yazdığın tarzda sana yönelik incitici tarzda yazmıyorum,kusurumuz varsa affola..kalsın sıkıntı degılde sankı sen terbıye abidesisin
iyi sıkıntı yok gercekten kımseyı kırmak istememSenin yazdığın tarzda sana yönelik incitici tarzda yazmıyorum,kusurumuz varsa affola..![]()
Tamam,anlaştık o zaman,sevgiler.iyi sıkıntı yok gercekten kımseyı kırmak istemem